Filter

Excellente

C'est envoyé très rapidement et très bien emballé.

Overweldigend!!

Een bokszak met handschoentjes voor mijn jongste. Hele goede kwaliteit, snel geleverd, en een paar goodies. Hartverwarmend. Ik ga hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Zoals het hoort top!

Goede kwaliteit

Top alles in goede staat ontvangen.

Top levering

Werdt snel en netjes geleverd!

Goeie ervaring

Goede en snelle levering.

Voldeed niet

Tot mijn grote spijt paste het niet aan mijn knie, flodderde en was dus blijkbaar te groot voor mij. Ik wil wel opmerken dat de plastiek verpakking, zeer vuil was,ik denk dat het bovenaan heeft gelegen in het magazijn en het zag langs de bovenkant zwart van het stof. Is reeds gisteren teruggestuurd, via DHL.

Top service and product

gewoon zeer goed

Geweldig?

Tip produkt zoals op site snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Fijne communicatie gehad met retouren van producten. Snel vriendelijk en duidelijke antwoord op mails. Nog een paar plus punten: - optie achteraf betalen - goede prijzen - gratis verzending

Goed maar toch tegenvallend

Product ziet er netjes uit en hoge kwaliteit. Klittenband komt niet overheen met waar me pols eindigd. 80 procent van het klittenband sluit niet aan. En als ik hem strakker doe stopt het bloed naar me handen en worden ze gevoelloos.

Mooie site

Overzichtelijk site en spullen op voorraad.

Uitgebreid en Actueel

Dankzij een uitgebreid assortiment en altijd actuele voorraadden weet je precies waar je aan toe bent.

Duidelijke overzichtelijk website makkelijk bestellen en prima levering prima product

Uitstekende lage rugspieren trainer

Ik was al langer opzoek naar een trainer voor mijn lage rugspieren. Nu de sportschool wederom dicht ging bij de nieuwste lockdown, heb ik er maar één thuis besteld om mijn hernia te onderhouden. Deze is natuurlijk iets minder sterk als die van de sportschool, maar, doet zijn werk uitstekend.

Snelle levering en goeie prijzen!

Het artikel is zoals omschreven, goeie prijs/kwaliteit verhouding en snelle (gratis) levering!

heel tevreden

Heel vlotte levering en alle was deftig ingepakt + degelijk materiaal

Pot

Top en snel

Top en snel

Zelden zo’n goede service en loyaliteit ervaren, echt top!

Omdat mijn Finnlo roeitrainer defect was ben ik via Fitwinkel in contact gebracht met NRG fitness BV. Marco heeft mij via mail door de storing heen geloodst en heb daardoor zelf het defecte onderdeel kunnen vervangen. Leveringen via DHL verliepen supersnel en loyaliteit over afhandeling bij NRG was zeer groot. Hier zouden veel andere bedrijven nog echt iets van kunnen leren. NRG en in het bijzonder Marco, dikke complimenten en hartelijk dank dat jullie mij op deze manier geholpen hebben!

Product voldoet aan de beschrijving, juiste prijs en snelle levering.

Geen bijzonderheden.

4-6 Vang