snelle levering goede prijs

tevreden

top geleverd

Goed en snel geleverd

zeer goede sevice

Door even niet op te letten had ik een verkeerde kit kleur gekozen, door te mailen hebben ze nog voor het opsturen de kleur veranderd . Dat vond ik TOPPIE .

Mooi bedrijf.

Er wordt goed gewerkt om het allemaal in orde te laten komen .

Aanpassing eerdere review.

Bij de levering had ik geconstateerd dat niet alles geleverd was, dat had metniet op voorraad zijn van de kit. Dat is snel nageleverd. Kapotte kitspuit was een fabricage fout en is ook netjes opgepakt en geld gecrediteerd.

Zeer snelle levering ondanks niet op vooraad. Week na bestellen al thuis. Spijtig dat het niet op de site staat dat het op vooraad is of niet dit kan misschien nog aan gewerkt worden. Zeer goede klanten service gekregen na telefonisch contact. Er komt zeker een 2 en 3de keer dat ik bestel bij kitbestellen.nl.

Zeer duidelijke website en fantastische snelle en correcte service

Ze doen wat ze beloven, zijn correct. Spullen die we hebben gekocht waren zeer netjes verpakt, zelfs een kaart erbij waar op staat of de bestelling juist is. Ze onderscheiden zich echt van andere bedrijven.

Mwah

Kit besteld vanwege aparte kleur. Ging ervan uit dat het een voorraad artikel was. Dus niet. Moest twee weken wachten. En toen bericht dat het geleverd zou worden. Krijg je een ander bericht dat het vertraagd was. Weer een week. Contact met jullie prima!

Kitpistool stuk, aantal kitpatronen klopte niet.

Ik heb besteld kit 3x bruin 1x antraciet en 1 x lichtgrijs. Er wordt geleverd 2x bruin en 1 x antraciet. Geen lichtgrijs. Verder nog een kitpistool besteld dat was stuk. Alles zat in een ruime doos met veel papier vulling, prima verpakking. Kitpistool en harde kartonnen plaat waar het kitpistool op bevestigd was met Tyraps was beschadigd. Dat moet voor verzend gebeurd zijn.

Super siliconen ondanks de Corona maatregelen toch snel geleverd Prima zo👍👍👍

Top bedrijf

Produkt was niet op voorraad maar desondanks snel geleverd

Goede service na leveringsprobleem

Duidelijke website. Goede service.

Ben zeer tevreden over het product en over de service topzaak

geweldig!

Onze inloop douche is 1 1/2 jaar gelden door een bedrijf met deze kit afgewerkt en nog altijd mooi op kleur. Nu hebben we de badkamer opnieuw beplakt en daar de zelfde kleur voor gebruikt want we weten zeker dat dit ook mooi zal blijven.

Altijd alles top!

Het is altijd prima geregeld, zelfs de eventuele naleveringen.

Superhandig

Vele kleuren snel geleverd..

Top!!

Prima en zeer snel geleverd. Super👍🏼

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Op de overzichtelijke site trof ik een uitgebreid aanbod aan. Bestellen en leveren gaat perfect!!

Goede service. Snelle levering.

De bestelling was snel in huis. Zeker een aanrader. 👍

En super snel geleverd

Prima. En super snel geleverd.!!!

Makkelijk besteld, snelle levering.

Eventuele vervolgbestellingen zeker bij Kitbestellen.

Service is top

Snelle en correcte levering, en goede prijs kwaliteit.

Dik tevreden!

Snelle en correcte levering

Ik kan begrijpen dat niet alles altijd op voorraad ligt. Er wordt ook prima gecommuniceerd daarover, waarvoor dank. Prettige samenwerking.

Vrouwtjesweg 60

3243 AW Stad aan het haringvliet