Heel snelle en correcte levering.

Prima service, goede feedback.

Snelle service en levering, tegen aangename prijzen.

Mijn vragen werden telefonisch uitstekend beantwoord en ook de levering verliep prima.

Bijzonder vriendelijk en deskundig!

Zeer vriendelijk te woord gestaan voordat bestelling is geplaatst. Snelle reactie ter bevestiging. Bij ophalen correct tegemoet getreden.

Top,snelle levering.

De site is overzichtelijk. De bestelling ging vlot. Zo ook de levering

Prima kwaliteit

Hekwerk volgens afspraak uitgevoerd. Prima kwaliteit en volgens afspraak voorgemonteerd en voorbereid.

Top service en snelle levering

Mijn vraag werd snel en deskundig beantwoord en na mijn akkoord op de offerte werden de producten dieter verstuurd. Top service!

Perfect materiaal aan tip top service en prijs

Gemakkelijk besteld aan interessante prijs en stipt geleverd.

Materiaal voor omheining besteld. Dat ging heel eenvoudig via de website met een duidelijk overzicht. Ruim aanbod, snelle en correcte levering.

Een geweldige poort!!!

Klantvriendelijk, meedenkend, geweldige kwaliteit

goed bedrijf om mee te werken

zeer tevreden en een snelle en goede berichtgeving

Perfecte service tegen een goede prijs

Behulpzame medewerkers die met je meedenken. Goede prijs en snelle levering.

Goede website, snelle afhandeling efficiënte en snelle levering.

Heb rond gesnuffeld op internet opzoek naar een hekwerk. Had slecht een klein stukje nodig. De voor de amateur gebruikelijke sites hadden niets op voorraad andere sites stelde veelal een minimum afname. Thibo kon leveren wat ik nodig had en deed dit snel en efficiënt. Bovendien was het hekwerk relatief zeer aantrekkelijk geprijsd. Transport voor een hek was natuurlijk naar verhouding duur, maar werd wel zeer professioneel aangepakt. Kortom voor mij een aanleiding om Thibo vaker in te schakelen.

Hele goede service. Na bestellen bleek iets niet direct op voorraad. Ik kreeg meteen een persoonlijk mailtje waarin uitgelegd werd wanneer het dan geleverd zou worden. Inmiddels keurig op tijd ontvangen. Moet producten nog monteren maar ziet er keurig en compleet uit. Website ook overzichtelijk.

GEWELDIG !!!!!

Een vergeten pijp waar ik middags over belde werd de volgende ochtend al vroeg geleverd. Dit kom je niet overal tegen Ook mogen ze KLANT VRIENDELIJKHIED en SERVICE met hoofdletters schrijven. Hier kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen. En ook werd de rest van mijn mijn bestelling keurig op tijd en netjes afgeleverd. Dus voor mijn een TIEN

Accuraat snel en betrouwbaar.

Perfect service

Makkelijke overzichtelijke website, en de bestelling snel in huis

Zelfs een telefoontje omdat onze bestelling niet helemaal kon kloppen volgens de medewerker van Thibo. Hij had gelijk en enkele dagen later kwam ons pakketje keurig op tijd! Kijk dat is kwaliteit en liefde voor het werk! Dank je wel.

Goede kwaliteit

We hadden goedkope hekken gekocht die eigenlijk eenmalig gebruikt kunnen worden, maar wij denken dat we ze echt wel vaker kunnen gebruiken. Alleen de leverdatum was een dag te laat.

Fantastisch denken mee

Professioneel, betrouwbaar, klantgericht

Goede, makkelijke internetsite én supersnelle levering

Via internet op zoek gegaan naar bevestigingsclips voor steenkorven en uitgekomen bij Thibo Online. Handige en makkelijke site waarbij tevens de prijs goed is. Snelheid van leveren is ook top!

Goede service!

Goede dag, mijn beoordeling is zeer goed, omdat ik een bestelling deed waarvan een product niet meer te leveren was , hebben ze me de restorder afgewerkt, en het niet te leveren betaalde product ,zoals het hoort , teruggestort, pluim hiervoor !

Alle artikelen voldoen prima

Hek met beschadiging ontvangen

Persoonlijk contact goed en professioneel. Echter 1 hek met beschadiging ontvangen

3 Thibostraat

Beek en donk 5741 SJ