Snelle levering.

Uiterst tevreden

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Product voldoet aan de verwachting. Goede en duidelijke foto’s bij het product.

Mooi, goed hekwerk

Snelle levering,mooi stevig hekwerk

Meedenkend!

Had probleem met huidige hoogte afrastering bij mijn vijvers. Goed meegedacht , goede oplossing.

Zeer behulpzaam, uiterst correcte communicatie en hoge kwaliteit

Na het stellen van een vraag kreeg ik snel een deskundig antwoord. Ook de bestelling verliep soepel. Gekozen voor ophalen in hun filiaal. Werd ook daar netjes en snel geholpen. Het product is van hoge kwaliteit (gaaskam).

TOP

gewoon heel goed .

gewoon goed

Op de website goed kunnen vinden wat ik zocht en na bestelling lagen de juiste producten klaar om afgehaald te worden.

Goed product

goed advies en duidelijke communicatie

aanbeveling en voor herhaling vatbaar. Goede partij.

In 1 woord:Super!!!

Hallo,wij hebben een bestelling geplaatst via internet en met de 2 dagen thuisbezorgd. Zeer te vrede!

Werkt goed, snel verzonden

U-beugels besteld voor het vastzetten van een klein hekje bij een huurwoning waar ik niet in kon boren in de paal, past precies en niet makkelijk op andere websites te vinden.

snelle service

Had op korte termijn bouwhekken nodig, Thibo heeft snel en kwalitatief geleverd tegen goede aanschafprijs.

Persoonlijk contact per pelefoon was perfect. Klantvriendelijk en behulpzaam en oplossingsgericht.

Bij de bestelling werd aangegeven dat ik een mail zou krijgen als de bestelling gereed voor ophalen zou zijn. Die had ik niet ontvangen en was ook niet verstuurd. Na een week wachten heb ik een mail gestuurd wanneer de bestelling klaar was om op te halen. Kreeg toen te horen dat de vestelling gereed was om op te halen. Bij het afhaallocot bleek de bestelling al gereed lag om op te halen op de dag van bestelling men was vergeten de bewuste gereedmelding mail te sturen. Ook bij het afhalen was men klant gericht jvriendelijk en verontschuldigde ze zich dat ik de mail niet gekregen had. Dat er een fout gemaakt was.

Attent om vooraf te bellen bij door mij verkeerde kleurkeuze scheelde voor mij extra verzendkosten. Chapeau.

Vlotte en nette verzending. Het door mij verkeerd bestelde onderdeel kon retour, waarvoor ook documentatie werd gemaild.

Behulpzaam, denkt mee, goed klantencontact en prachtige poort ontvangen.

Erg goede ervaring. Aanrader.

Dikke prima

Hek staat mooi en de levering was vlot.

Prima geweldige service en correct af gehandeld

Het zelfde als hier boven ,kan niets anders bedenken Mg Wim

Duidelijke website en snelle bezorging

Nette prijs en goede service

Duidelijke website Goed geholpen bij afhalen

correct en op tijd

De bestelling wordt altijd snel geleverd en afspraken worden nageleefd.

Telkens weer een goede aankoop

Goede producten voor een nette prijs. Zeer snelle en correcte levering

Artikel was niet op voorraad, goed op de hoogte gehouden

Thibo : gewoon goed hekwerk en snel geleverd

Online bij THIBO besteld. Erg snelle communicatie vanuit de klantenservice. ( die is ook zeer goed ) Het hekwerk hadden we nodig voor ons douane magazijn. Levering had THIBO echt snel voor elkaar. We zijn blij met het prima hekwerk en de prima service.

Uitmuntend

Besteld en snel en korrekt geleverd

3 Thibostraat

Beek en donk 5741 SJ