bestelling geplaatst, netjes een bevestingsmail en daarna zou ik een mail ontvangen als het klaar lag om op te halen. Deze is helaas niet aan gekomen, maar 1 telefoontje en alles was geregeld en er werd excuses gemaakt dat de mail niet verzonden was. Kortom super geholpen, en levertijd was alsnog vlug!
Snel bezorgd
De aanvraag snel behandeld en offerte direct uitgebracht. Ook bestelprocedure overzichtelijk en na betaling direct zichtbaar wanneer levering. Vanuit eerdere levering, waarin ik gekozen had voor afhalen, snelle en hulpvaardige afhandeling. Geweldige club. Maken zeker waar wat ze beloven.
Ondanks een foutje in de bestelling (aan beide kanten) heeft Thibo meegedacht en kosteloos bestelling gecorrigeerd. Dank voor de goede klantenservice!.
We hebben hier onze spullen besteld voor het maken van een gaashekwerk. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt heel makkelijk. Naderhand gebeld met betrekking tot vragen over de bezorging. Hierbij werd ik snel, goed en vriendelijk geholpen.
De site is overzichtelijk en een snelle afhandeling
Op tijd en netjes afgeleverd
Vakkundig advies en goede service. Levering uitstekend en zoals afgesproken.
Je kan je spullen met eigen auto binnen in de opslagruimte ophalen.
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. Ook voor bedrijven een interessant bedrijf.
Website moet meer accent leggen op het kunnen leveren van maatwerk. Voor details moet je bellen, zoals bevestigingen aan een muur i.p.v een paal. In de palen moeten gaten komen voor een grondanker, anders trek je de palen zo uit de grond/beton
Kwam daar de spullen halen en werd zeer snel en goed geholpen met de spullen inladen.
Simpel, duidelijke we site, artikelen in het mandje en afrekenen. Ook als niet vaste klant zo geregeld. Paar dagen later netjes afgeleverd. Precies zoals je verwacht!
De paaldoppen waren niet onbeschadigd, deukjes erin. Maar na het plaatsen van de vorige review heeft Thibo nieuwe gestuurd en die zijn wel perfect. Bedankt!
Goedemorgen Trudy, Bedankt voor je review. Je bestelling moet natuurlijk onbeschadigd bij je aankomen! We zullen je daarom 4 nieuwe paaldoppen toesturen :) Onze excuses voor het ongemak! Prettige dag. Team Thibo Online
Revue originale
De paaldoppen waren niet onbeschadigd, deukjes erin. Ook vind ik het jammer dat een doosje dat makkelijk door de brievenbus kan en met 4 plastic doppen van 42 mm erin dus het weegt bijna niks, als pakje wordt verzonden wat onnodig duurder is.
Correct bedrijf en personeel dat met de klant meedenkt, absoluut een aanrader
Contact via mail loopt soepel. De voorraad is ook enorm. Bij afhalen artikelen loopt ook op rolletjes.
De webshop van Thibo betaalt maar 90% van het product terug bij retourneren. Ook de verzendkosten (van heenzending) betalen ze niet terug. Dit is hun standaardbeleid en gaat natuurlijk volledig tegen de wet in. Je hoort consumenten 100% terug te betalen samen met de verzendkosten van heenzending (ook als het een groot en zwaar product betreft en het product met een vrachtwagen wordt bezorgd, maar bij mij ging het om een klein pakketje). Na een paar keer aandringen hebben ze bij mijn retour alsnog de wet gevolgd maar het blijft bizar dat Thibo standaardvoorwaarden hanteert die van de wet afwijken. Verkoop dan gewoon niet aan consumenten. Update: in de reactie van Thibo van 20 maart 2023 staat dat de voorwaarden wat betreft 'de 90% vergoeding' nu zijn aangepast maar op de website staat gewoon nog 90% als vergoeding vermeld.
Beste Jelle, bedankt voor je review. Dit houdt ons scherp en met behulp van reviews kunnen we onszelf verbeteren! De voorwaarden op onze webshop zijn opgesteld met en gecontroleerd door Webshop Keurmerk. Naar aanleiding van je klacht hebben we contact met hen opgenomen om deze nogmaals onder de loep te nemen. Wij verkopen, naast de producten die je bij ons bestelde en per post verstuurd kunnen worden, ook hele grote en zware producten, zoals grote poorten en bouwhekken, welke met een grote vrachtauto verzonden worden. Hiervoor zijn uitzonderingen op de voorwaarden voor verzenden en retourneren. We hebben voor nu in ieder geval de voorwaarden wat betreft de 90% vergoeding aangepast in afwachting van de terugkoppeling van Webshop Keurmerk. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Prettige dag! Team Thibo Online
Revue originale
De webshop van Thibo betaalt maar 90% van het product terug bij retourneren. Ook de verzendkosten (van heenzending) betalen ze niet terug. Dit is hun standaardbeleid en gaat natuurlijk volledig tegen de wet in. Je hoort consumenten 100% terug te betalen samen met de verzendkosten (heenzending). Na veel aandringen hebben ze dat alsnog bij mij gedaan maar schandalig blijft het om zulke standaardvoorwaarden te hanteren. Verkoop dan gewoon niet aan consumenten.
Personeel dat meedenkt als je een bestelling wilt plaatsen. Goede prijs kwaliteit verhouding. levertijden volgens afspraak. Vriendelijk personeel dat meehielp toen ik de bestelling op kwam halen.
Een fijne grote sortering.
Gemakkelijk te vinden op internet. Duidelijke uitleg over de producten
Goede materialen , snelle levering ,niet duur en goed !! En makkelijk te vervangen van de oude . Goed verpakt . Super blij mee
Bestelling wilde ik eerder ophalen. Geen probleem. De bestelling werd zelf netjes in de auto gelegd Top service
Mooie producten, goede communicatie en redelijk snelle levering.
Scherpe prijs en goede producten maar… Neem alleen wel even de tijd om te producten af te halen. Ook voor een paar kleine onderdelen laten ze je gewoon een half uur wachten. Meneer was namelijk te druk met kletsen Met andere chauffeurs.
Beste Bas, bedankt voor je bestelling bij Thibo Online en dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Erg vervelend dat je even hebt moeten wachten alvorens onze collega's van de expeditie je hebben kunnen helpen, onze excuses hiervoor! We trachten klanten die hun bestelling komen afhalen altijd direct te helpen, alleen wijst de praktijk uit dat dit helaas niet altijd mogelijk is. Je review maakt ons er in ieder geval weer op attent hier aandacht aan te besteden! Met vriendelijke groet, Team Thibo Online
Op de factuur stond het juiste huisnummer. Op het afleveradres stond niet het juiste huisnummer. Hierover gebeld met Thibo, de zending was nog niet verzonden en men zou het juiste huisnummer vermelden. Helaas niet gedaan met als gevolg verkeerde bezorging bij de buren 500 meter verderop. Gelukkig was men zo aardig om uw pakket bij mij te bezorgen, uiteraard een aantal dagen later. Als men THIBO een toezegging doet, waarom doet men dat niet? Het leven zonder lastige klanten zou het leven wel veraangenamen.
Bedankt voor je review en het telefonisch contact dat we gehad hebben n.a.v. de bestelling. Door een technische fout was de toevoeging op het huisnummer niet op het postlabel gekomen. Dank dat je hierover direct contact met ons opgenomen hebt om dit te corrigeren. Er is een nieuw postlabel gemaakt, ditmaal mét de toevoeging op het huisnummer, maar door een menselijke fout is deze niet op de zending geplakt. Onze excuses hiervoor! Het probleem met de toevoeging op huisnummers is inmiddels verholpen. Wij wensen je veel succes met de aankoop. Gelukkig is deze alsnog bij je terecht gekomen! Prettige dag! Team Thibo Online