Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd. Proces van betalen en factuur ook OK.

Top bedrijf

Na telefonisch contact gehad volgende ochtend opgehaald

Super geregeld en overzichtelijk

Gewoon netjes besteld. Alles word duidelijk aan gegeven. Zit.in een super strakke verpakking en netjes gesorteerd. Gewokn super bedrijf!!! Mvg Pascal

SNELLE LEVERING

CORRECTE LEVERING EN SNEL

praktisch

Zoeken, bestellen en bezorgd. Klaar.

Tegenwoordig is het bijna de norm dat producten dezelfde dag nog worden verstuurd. Dit was nu niet het geval. "Levering binnen twee werkdagen". Woensdagochtend besteld, vrijdag bericht dat het pakket klaar staat voor verzenden en zaterdag geleverd door PostNL. Dus geleverd binnen twee werkdagen? Ja/nee, daarom 4,5 sterren.

Ik heb afgelopen vrijdag de bestelling gedaan en heb nog steeds niet gehoord wanneer deze geleverd wordt.

Correcte prijzen , kwalitatief materiaal

Produkten van Thibo zijn kwalitatief en werden goed verpakt geleverd. De leveringsafspraken om vooraf te bellen werden echter niet nagekomen waardoor er verwarring ontstond over het leveringsuur. De chauffeur ter plaatse heeft wel alles netjes achtergelaten. Prima werk jongens, leveringsafspraken kunnen wel beter !

fantastische service

Pakketje was door de computer naar verkeerd adres gestuurd. Telefonisch contact en perfect te woord gestaan en geholpen. Bravo !

Zeer snel en correct

Ook al was het een kleine bestelling. Het was in ieder geval mogelijk zonder grote hoeveelheden af te nemen en het werd supersnel geleverd. Klasse!

Perfecte service

Eerst telefonische info gevraagd. Ik werd perfect geholpen en mijn vraag keurig per mail beantwoord. Product keurig geleverd. Dit alles voor een product wat niet veel koste.

goed is goed

een ding is jammer dat post nl het pakketje bij een service punt achterlaten en niet bij ons zaakadres

Goed produkt Duidelijke documentatie Perfecte levering

Gewoon SUPER!!!

Gewoon SUPER!!!

Leuk bedrijf geen gedoe!

Snelle bestelling ook slim verpakt voor zo’n onmogelijke vorm.

goed is goed

besteld en verstuurd alleen jammer als je niet aanwezig ben brengt post nl je pakketje bij een afleverpunt en dan moet je het daar weer ophalen wij hebben als zakelijk bedrijf een box staan waar post nl pakketjes kan ingooien

Uitstekent behandeld is 1 aanrader waard!!!

Uitstekend behandeld is 1 aanrader waard!!! Er was vertraging op getreden,en ik werd keurig op hoogte gebracht.

niet helemaal top

geen snelle levering , 6 dagen later. En een rol prikkeldraad met een lullig papiertje er om. De meneer van de post was niet blij met bloedende vinger

niet helemaal top

Prima geregeld. Alle bestelde producten lagen op tijd en overzichtelijk gereed.

Spullen worden netjes mee geladen. Goed georganiseerd.

3 Thibostraat

Beek en donk 5741 SJ