Makkelijk en snel

Prima en snelle service

Uitstekende klantenservice en bezorging

Online gechat voor vragen betreffende de dubbelstaafmatten en vooral de montage ervan. Elke vraag werd keurig beantwoord. Mooiste van alles is dat de bestelling inderdaad binnen 2 dagen werd geleverd zoals wordt aangegeven op de website. De dubbelstaafmatten zijn van goede kwaliteit. Tip in het plaatsen van de palen: maak een mal van een lange plank en zaag op afstand van 252cm twee gaten iets groter dan de dikte van de palen. Hiermee kun je makkelijk de afstand aanhouden en waterpas zetten. Een grondboor (ook groter dan dikte palen) maakt aales veel eenvoudiger. De palen heb ik vervolgens aangestort met snelbeton waarbij het water achteraf wordt bijgevoegd. Het water vindt zijn weg in de droge betonmix.

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen bij afhalen

Goede en snelle online info via klantenservice. Opdracht snel opgepakt en reeds na 2 dagen zelf de bestelling kunnen afhalen. Uitstekende kwaliteit hekwerk, met een strakke uitstraling na plaatsing. TOP

super vriendelijk en geduldig bij het helpen

enigste min puntje dat ze geen uur van te voren hebben gebeld hoe laat ze kwamen bezorgen wat mij wel belooft was gelukkig was ik wel thuis

Snel en goed.

De ophaal service was prima en snel. Wat stophout meegekregen om transport beter mogelijk te maken.

Prima voor elkaar

Alles volgens afspraak

Keurig afgeleverd tot in de loods

Gemakkelijk te plaatsen bestelling online, duidelijk en overzichtelijk. Gemakkelijke betaling zonder veel extra vragen/menu's Uitstekende service tot in de deur.

Zeer snelle en juiste levering.

Voorde eerste keer bij Thibo iets besteld. Zal zeker vaker gebruik maken van hun service.

Goeie & snel levering,

Een van de weinige die schutting beugels rond 60 mm verkoopt, Helemaal top!

Goed product, duidelijke communicatie

Product was niet direct voorradig maar dat werd duidelijk gecommuniceerd via de mail. Alsnog snel verzonden en voldoet aan verwachting.

Laat niets te wensen over.

Snelle levering en een scherpe prijs.

Super, geen opmerkingen

Leuk contact, precies zoals je als klant geholpen wil worden

Super tevreden

Telefonisch steeds berijdbaar voor vragen , steets behulpzaam een sachkundig

Snelle levering.

Snelle levering Men word goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Bedankt

snelle levering goede prijs

snelle levering en goede prijs. ook is tegenwoordig een uitzondering als je telefonisch bereikbaar bent, maar ook dat is bij Thibo geen probleem zelf zonder door te verbinden de juiste informatie ontvangen. echt een aanrader

Erg lange levertijd , materiaal nog steeds niet ontvangen

Een kleine colli besteld maar project moest al opgeleverd worden dus heb het anders moeten oplossen .

Goede service!

Ondanks dat ik een kleine bestelling (1 bouwhek) heb gedaan bij Thibo werd ik erg goed geholpen. Tijdens het ophalen was het ook geen probleem om nog wat spullen toe te voegen aan mijn bestelling. Kortom een uitstekend bedrijf!

snelle correcte levering

snel, correct, prima !

Advies was goed maar de levering was alles behalve goed

Leuk en goed contact. Heb zoals ik het nu kan inschatten - heb nl. nog niet alles binnen - het juiste materiaal geadviseerd gekregen en besteld. De mindere ervaring die ik momenteel heb is dat mijn bestelling op een verkeerd adres was bezorgd. Een voor mij onduidelijke rede waarom het niet lukte mijn bestelling dezelfde dag nog bij mij afgeleverd te krijgen. De fout was nl. rond 10:00uur al ontdekt. Omdat het die dag niet meer geleverd werd zijn de hoveniers ook voortijdig vertrokken. Deze mannen had ik nl. special voor het plaatsen van de hekken gevraagd die dag en erna te komen. Met de nodige kosten! Helaas is Thibo niet verzekerd voor dit soort fouten en waardoor ik als klant verder voor de kosten opdraai doordat er niet en incompleet geleverd is! Verder was de bestelling incompleet - het was dus niet mogelijk de hekken ook de andere dag niet te plaatsen vanwege het missen van bevestigingsmateriaal. En dan is er nog, minimaal 1, beschadigd hek bij mij afgeleverd waarvoor ik gisteren over heb gereclameerd en tot op heden (dag later) geen reactie op heb gehad. Dit laatste begrijp ik niet want als ik een bestelling plaats dan krijg ik binnen een aantal uur al een reactie om een betaling te doen. Al met al loopt het gaat verre van feilloos en zit ik met een hek dat (nog) niet geplaatst is vanwege de slechte leveringsperformance. Hoveniers hadden immers twee dagen laten komen voor plaatsing van de hekken en daarin konden ze dus niets doen!

Goed gewoon zoals het hoort

Netjes en vlot geregeld en geleverd.

Topkwaliteit

Echt netjes geleverd, mooi degelijk hekwerk, alleen 1 maartje Vind de loskosten voor nog geen twee minuten werk wel heel fors >100€

Prima, snel en goede levering

Bouwhekken en klemmen besteld. Snel geleverd. Goede materialen.

Top service en top kwaliteit

Alles werd correct afgehandeld. Te beginnen bij de bestelling tem levering. Zonder twijfel zijn we een tevreden klant.

Zeer goed en snelle levering

Overbodige vraag; zie antwoord hierboven

Thibostraat 3

5741 SJ Beek en donk

Over Thibo Online

Thibo heeft alles voor afrastering. Van bouwhekken tot complete hekwerken en van draaipoorten tot alle hekwerkonderdelen. Onderdeel van Thibo is Werfhekken Online, uitsluitend voor de Belgische markt voor werfhekken en werfhek accessoires.