Heel goed!

Goed geadviseerd en goed geholpen!

Super snel!

Vrijdag on 8u00 12x bedrukt Senseo kopje besteld, zaterdag al geleverd! Kwaliteit prima.

Goede ervaring met de klantenservice van mokkenbedrukken.nl!

In verband met het niet ontvangen van een afhaalcode voor het DHL pakketpunt, moest ik contact opnemen met de klantenservice. Dat dit fout ging lag overigens niet aan mokkenbedrukken.nl. De klantenservice was goed bereikbaar en de medewerkers waren erg vriendelijk. Zij hebben me goed kunnen helpen. Uiteindelijk kon ik mijn mokken ophalen, en was er ééntje gebroken afgeleverd. Ook dit was gemakkelijk te melden bij de klantenservice en hebben zij heel snel opgelost door een nieuwe mok naar mij op te sturen. Al met al een fijne ervaring met de klantenservice en dat kan bij andere bedrijven nog wel eens anders zijn. De mokken zagen er overigens verder ook prima uit. Dus ook over het product ben ik tevreden!

heel mooi en supersnelle levering

Heel mooi en supersnelle levering

De mok was er snel

Fijne snelle levering

Heb hier meermaals mokken bedrukt en altijd snel en goed geleverd. Laatste bestelling ging er helaas wat mis en kwam de mok gebroken aan, maar na contact heel snel zonder extra kosten een nieuwe ontvangen. Top service.

Snelle levering, mooie mok

Altijd goed

Al meerdere keren bekers met logo en naam besteld voormijn werk, Altijd goed, snel geleverd en ze zien er mooi uit.

snel en goed

Alles geleverd volgens afspraak en conform verwachting met goede kwaliteit van de bedrukking en adequaat verpakt.

Snelle levering en prima mokken

Snelle levering en prima mokken

Makkelijk en mooi

De beker bewerken met foto’s was makkelijk en de beker is precies zoals afgebeeld.

Goede snelle service

De website werkt goed is gebruiksvriendelijk.

Goedproduct, snel geleverd

Snel geleverd en goede verpakking. Bedrukking ziet er goed uit.

Snel volgens afspraak en mooi gedrukt

Snel volgens afspraak en mooi gedrukt

Mooie mok, snelle levering!

De beker die ik voor mijn zoon had besteld is mooi afgewerkt en de dag na de bestelling al geleverd. Chapeau!

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd, mooie kwaliteit, alleen jammer dat je bij het voorbeeld niet echt je ontwerp om de thermosfles ziet.

Super snelle en hele goede service

Mijn bestelling geplaatst en binnen een uur al op de post. Volgende dag meteen in huis. Super snelle levering en precies zoals ik wilde. Mooi product!

Super! Mooi bedrukte mokken en goed geholpen

Alles is goed! Van het telefonische contact vooraf aan mijn bestelling tot het verzenden van mijn bestelling. De bedrukking ziet er superstrak uit! Ik ben heel tevreden en ga hier zeker meer bestellen! :)

Mok was eenvoudig te ontwerpen en wordt bovendien snel geleverd!

Mooi product geworden en eenvoudig te ontwerpen

Mokkenbedrukken.nl levert precies wat ik nodig heb. Één exemplaar zonder verdere poespas. Eenvoudig te ontwerpen en het snel geleverde exemplaar is precies wat ik ervan verwacht had en dat ook nog eens goed netjes verpakt, waardoor kans op schade nihil is.

Super service

Had een onscherpe foto gestuurd en hadden een super goede oplossing voor de foto. De bekers zijn echt heel mooi geworden. Snel geleverd

Handige ontwerpsoftware en supersnel geleverd!

Er is een enorme keuze uit mokken welke je met hele handige ontwerpsoftware kunt laten bedrukken. En de volgende dag is je mok veilig verpakt geleverd. Top!

Dienstverlening ten top

Het wilde maar steeds niet lukken met een bruikbare logo. Het team dacht mee en deed een suggestie waardoor het uiteindelijk lukte. De beker was een cadeautje en Ik vroeg of het bedrukken snel kon. En de volgende dag had Ik hem in huis, keurig verpakt. Niets dan lof!

Duidelijk website, ontwerp was makkelijk te uploaden. 3D voorbeeld is erg handig. Snel verstuurd. Alles keurig gegaan en ziet er goed uit. Complimenten!

Meedenken en meehelpen: TOP!!

Mijn design bleek een te lage resolutie te hebben voor een mooie opdruk, daarom werd eer met mij contact opgenomen. aan de telefoon met Silvia diverse opties besproken, waarna ik wat templates heb gemaild. Binnen een dag kreeg ik een digitale drukproef ter beoordeling, dat was TOP! Daags erna de werden de gekleurde en bedrukte mokken al bezorgd en heb ik mijn team kunnen verrassen met de gepersonaliseerde mokken! Dat resulteerde weer in bewonderende en jaloerse blikken in de rest van het bedrijf, en heb ik alweer een extra mok laten maken (weer gepersonaliseerd met hulp van Silvia!) waarmee ik iemand van HR heb verrast. Het is nu al een collectors item, geweldig!

Zinkstraat 1

4823AD Breda