Goede kwaliteit en perfecte service

Een aanrader! Goede kwaliteit en perfecte service. Heel betrouwbaar.

Na wat onduidelijkheden op bestelpagina en daarom een paar telefoontjes is de levering geheel naar wens en snel verlopen

Goede service en snelle levering

Een aanrader! bovenop de goede service en snelle levering zijn ze bij Mokkenbedrukken.nl ook nog "gewoon" telefonisch bereikbaar. En dat is dezer dagen bijna bijzonder!

Zeer goede service

Had een fout adres door gegeven maar dat is supersnel en goed hersteld. Bestelling was ook prima in orde.

Altijd goed en snel.

Zeer snelle levering.

Mooie mok

Fijne RVS mok, ligt lekker in de hand. Afbeeldingen zijn ook goed bedrukt op de mok. Snelle levering.

Mooie mokken, snel geleverd

Er is veel aanbod van verschillende mokken en zelfs een theeglas. Ze waren snel geleverd en zagen er super mooi uit. En dat alles tegen een concurrerende prijs!

Fantastisch!

Heel tevreden! Snelle service, prima kwaliteit mok en mijn ontwerp komt prachtig uit. Kortom: ik ben er heel blij mee en hoop straks de ontvangers ook blij te maken. Hartelijke groeten Gemma

Hele goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb 2 espresso mollen besteld. Super makkelijk een ontwerp te maken. Ben echt blij met het resultaat, goede kwaliteit en snelle levering. Aanrader!

Supersnel en betaalbaar

Heel eenvoudig om te ontwerpen, de levering was supersnel en ik stond verbaasd over de nette prijs!

Supersnel mooie mokken

Tweede dag na bestellen geleverd. Goed verpakt en mooie kwaliteit … top

Makkelijk te maken, ziet er top uit!

Heel fijn dat je van te voren een 3d afbeelding krijgt hoe het eruit komt te zien. Heel blij mee

Snel en goed verpakt geleverd

Super service

Supersnelle levering van een bestelling van 22 mokken die wij dringend nodig hadden voor 2 kampioensteans petanque. Kwaliteit ook super

Super gemakkelijk en snelle levering

Super gemakkelijk om een ontwerp te maken en een super snelle levering. Bij aankomst bleken het ook perfecte mokken te zijn. Ga zeker weer eens wat bestellen

Precies zoals aangeboden

Ik had een mok ontworpen als cadeau en die kwam hartstikke mooi binnen!

snel, makkelijk en mooi

Heel snel en makkelijk mokken ontworpen en het was ook binnen 3 dagen al bezorgd. Top, niks te klagen!

Top kwaliteit!

Heel handig als je voor je personeelsleden, en het zijn er niet teveel, een persoonlijke mok kan maken. Prijs-kwaliteit top! Wat ik wel onhandig vond, dat je niet de instellingen kan kopiëren, waardoor je steeds het hele proces moet doorlopen per mok en goed je instellingen moet onthouden. Verder heel tevreden en hopelijk het personeel ook.

Op vrijdagmiddag 13:00 ontwerp besteld en zaterdag middag om 13:00 thuis geleverd. Mokken zien er goed uit. Top!

Ik heb voor het eerst op deze website besteld. Men reageerde snel op mijn vragen via de chat en ik kon daardoor de mok verder afmaken. Goede service en snel geleverd de volgende dag!

Binnen 24 uur geleverd

Kwaliteit is goed. Ik heb om 13:30 besteld en de volgende ochtend 10:00 had ik al het pakketje.

Bestellen is (na één telefoontje) goed gegaan en netjes geleverd.

Snel geleverd. Mooi bedrukt! Leuk kado.

Snel en tevreden met het resultaat

De ervaring was goed behalve dat de site hier en daar wat minder intuitief gebruiksvriendelijk lijkt.

Perfect en snel

Had maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag waren de 20 mokken al bezorgd, geweldige kwaliteit, en zo snel

Zinkstraat 1

4823AD Breda