Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service en de geleverde mokken zijn van een hele goede kwaliteit. De meeste mokken zijn alleen maar van een logo te voorzien, maar deze zijn rondom bedrukt, normaal gesproken een duur proces. Perfect uitgevoerd, het is nu al een collectors item geworden bij mijn klanten!

Zoals altijd, dikke prima

Ik bestel met enige regelmaat een beker met opdruk, altijd supersnel gemaakt en verstuurd. Ontwerp maken is eenvoudig, voldoende lettertypes, gewoon goed.

Perfecte service!

Ik had een mok besteld die goed verpakt en heel snel werd geleverd. Bij 1 lekker l letter was de inkt niet helemaal goed op de mok gekomen. Via de app dit aangegeven. Nadat ik foto van de mok had laten zien werd er direct gezegd... we snappen het probleem en we sturen en nieuwe mok op. Klasse!!

Super snel en precies zoals verwacht

's Ochtends besteld en voor de middag al verzonden. Echt heel snel en dat kwam goed uit want ik moest het snel hebben. En het resultaat is ook precies zoals ik had verwacht. Heel tevreden dus.

Erg leuk

Tijdens een ingeving welk kadootje ik mijn vriendinnen wilde geven koos ik voor een leuke herinnering op een beker. Het werd een succes. Makelijk te bestellen en binnen no time in huis. Ga het zeker nog maals doen.

Goede service en super snelle levering.

Het was heel makkelijk om een eigen ontwerp op de mokken te laten drukken. Alles was goed verpakt en super snel geleverd.

Top cadeaus

Ik heb deze mokken met foto afdruk cadeau gegeven! Ze zijn er ontzettend blij mee, blijvende herinneringen!!! Dank voor de hele snelle service!

Heel klantvriendelijk

Ondanks dat ik mijn bestelling niet voor 14.00 uur geplaatst had, hebben ze na een telefoontje toch de moeite genomen om hem in behandeling te nemen en kwamen de mokken nog steeds de volgende dag en dus op tijd binnen voor een speciale gelegenheid. We werden er ook nog netjes over teruggebeld dat het gelukt was.

Supersnel en goede kwaliteit

Ik wilde twee mokken laten bedrukken voor een bruidspaar. Bij mokkenbedrukken.nl was dat een fluitje van een cent! Snel te ontwerpen, hele vlotte levering en prima kwaliteit.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd!

De website is gemakkelijk te gebruiken en mokken kunnen snel ontworpen worden. Hierna verloopt het bestelproces soepel waarna het snel in goede staat wordt geleverd.

klantvriendelijk

Ik heb hier al vaker gepersonaliseerde mokken besteld, de site om je eigen mok te maken werkt vriendelijk, de kwaliteit is uitstekend en de snelheid bijna ongelooflijk. Laatst was er toch een productiefoutje, maar dat wordt meteen opgelost zonder gedoe of kosten.

Service met hoofdletters!

Op hele korte termijn (2- ipv 5 dagen, wat voor deze hoeveelheid mokken staat) wist Mokkenbedrukken.nl, in de persoon van Mariska, onze mokken precies op tijd met een eigen chauffeur op onze locatie af te leveren.

Snelle service, fijne mokken en duurzame verpakking

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

goede service

ik had mijn ontwerp niet correct opgestuurd en daar werd gelijk op ingehaakt om het goed te corrigeren. Top en snel geleverd

Snel geleverd en het resultaat is prachtig!

Zeer snel verzonden, keuri verpakt. Mooi bedrukt, uitstekende klantenservice. Aanrader!

Goed, mooi, snel en goede prijs.

Goed, mooi, snel en goede prijs.

Super mooi

De mok is makkelijk zelf te ontwerpen. De verzending ging heel snel en het resultaat is super mooi!

Goede info en duidelijk

Mooie mokken, klant heel tevreden!

Ik zocht een eenvoudig model mok waar ik zelf wat dingen op kon zetten. Dit voldoet hier volledig aan. Ik heb nog overleg gehad met de klantenservice naar tevredenheid. De mokken kwamen binnen en week aan en zijn volledig naar wens!

Goede snelle levering!

Ontvangen wat de website beloofde. Prima!

Mooie kwaliteit

Een mok laten bedrukken met tekst en foto. Mooie kwaliteit en super snelle levering.. De foto is afgedrukt zoals de foto ook echt is. Top presentje geworden

Goed en snel.

Het was makkelijk te bestllen, makkelijk je logo uploaden en snel ontvangen. Eigenlijk geen enkele opmerking.

Geweldig goed

De mokken zijn geweldig goed gelukt en zijn prima op tijd geleverd.

Zinkstraat 1

4823AD Breda