Geweldig snelle service en mooie mokken

Zeer tevreden over de geleverde artikelen. De volgende dag waren de gepersonaliseerde producten al in huis.

Veel beter te personaliseren als andere bedrijven

In de software om te personaliseren was er veel meer mogelijk dan standaard bedrijven waarbij je alleen een foto kan gebruiken En dat voor lagere prijs. Mooi bedrukt, mijn broer is heel blij met zijn kado!

Eenvoudig te ontwerpen

Het ontwerp van de mokken is eenvoudig. De levering is erg snel. Leuk resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Super kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit en snelle levering

Snel, safe en simpel!

Snelle levering. Eigen design toepassen zeer eenvoudig met vele leuke opties. Zeer goed verpakt. Gewoon top.

Prima kwaliteit

wat goedkoper dan andere winkels maar super tevreden met de kwaliteit (van eigen foto).

Dit was de tweede mok die ik bij hun gekocht heb. Goede kwaliteit. En mooie bedrukking. Ik raad het iedereen aan bij hun te bestellen.

Eerljk correct produkt ontvangen zoals besteld.

Bestelling geplaatst en vqn den beginne degtig geinforeetd over de afhandeling. Mok werd onbeschadigd geleverd binnen het vooropgezette tijdsframe. Deftige verpakking en het produkt was conform de omschrijving. Een opmerking: doe zo verder, goed bezig!!!

Snel en goed

Snel en goed!

Top! Ben er erg blij mee.

Mijn bestelling was professioneel opgepakt. Complimenten aan de telefoniste voor haar snelle aanpak mbt mijn spoedvraag. Team bedankt voor de snelle levering!

Goede kwaliteit en mooi prijs.

De kwaliteit is heel erg mooi en is de prijs is ook heel netjes. Goed verpakt en snel verzonden.

Mooi

İk vond heel goed.

Goed product snelle levering

Makkelijke website, snelle levering mooie mok

Easy!

Makkelijk zelf te maken, makkelijk bestel proces en website, en geleverd zoals beloofd

Denken mee en flexibel.

Ik wilde een snelle levering voor een kleine order en het viel me op dat hier binnen het bedrijf erg flexibel en positief mee omgegaan werd.

Super mooi en snel

Alles was goed. Site werkte makkelijk. mokken die ik had besteld, kwamen pront de volgende dag aan en zagen er uit zoals het moest.

Uitstekend!

Mooi product, het ziet er heel netjes uit. Goed verpakt en snelle levering.

Snel en netjes

Leuke mok, goede bedrukking. Gaan jaren mee. Maar drinkplezier is 1 woord! Niet “drink plezier”.

Top Mok

Ontwerp maken makkelijk Prijs is okay Snel bezorgd Leuk cadeau

Fijne ervaring

Fijne ervaring, goede klantenservice, heldere communicatie en spoedige levering.

Schitterend

Prachtige mokken, schitterende opdruk

Helemaal goed

Makkelijke toegankelijke manier om mokken te maken en snelle service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ten eerste, snelle levering, goedenprijs en kwaliteit prima. Mbt tot de tools op de website, voor grote en kleine mokken worden verschillende ontwerp applicaties gebruikt. Hierdoor zijn bijvoorbeeld een aantal lettertypes niet beschikbaar bij sommige, waardoor het kan zijn dat de grote en kleine niet dezelfde lettertypes hebben. Verder is het bij het uitchecken bij de grote mokken duidelijk wat het ontwerp is, maar bij de mini mok laat het systeem het niet zien wat het ontwerp is. Ook bij de bevestigingsmail is dit het geval.

Mooi bedrukte rvs mokken en snelle verzending!

Mooi product en snel geleverd

Erg blij met de snelle service en mogelijkheid om ontwerp per mok te personaliseren. Erg mooi resultaat, snel en netjes bezorgd!

Zinkstraat 1

4823AD Breda