leuke personal mok

Leuke mok gemaakt met eigen afbeeldingen. Makkelijk foto's uploaden en op de mok "plakken". Snelle verzending, 2 dagen. Mooi prijsje.

Snelle reactie op vraag en snelle levering van mooie producten.

Uitstekend!

prettig ervaren

goeie service en tevreden over product. snelle levering, en dat alles tegen een redelijke prijs

Supersnel en supermooi

Regelmatig bestel ik creatieve mokken. Ook nu weer zeer snel geleverd in stevige verpakking en erg mooie drukkwaliteit.

Zeeeeer snelle levering,

s'Middags om 16.00 uur besteld en de dag erna voor 13.00 al binnen. Top service.

Perfecte service

Ontzettend makkelijk om een ontwerp te maken via de site, daarnaast zijn ze ook nog is mega snel waardoor je de volgende dag al kunt genieten van je mok. Hartstikke bedankt!

Goed!

Mokken zijn goed geleverd en snelle service

Easy ontwerp en directe levering

Het ontwerpen is super eenvoudig en het resultaat prima. Heb eerder mokken afgenomen en die al regelmatig in de vaatwasser gehad. Geen kleur verschillen of afbladerende prints. Gewoon goede kwaliteit. Daarbij zijn ze enorm snel met leveren en de verpakking is stootveiling waardoor er niets kapot is gegaan tot dus ver. Ik heb al 4x een orde geplaatst.

Makkelijk ontwerp te maken. Vlotte levering.

mooie mokken, snelle levering

De mokken die ik besteld heb zien er prachtig uit. Ik ontving de bestelling de dag nadat ik ze had besteld. Ik ben erg onder de indruk van hun service

Niet Mokken....

Foto van de kleinkinderen op de mok en voor verjaardag ingepakt. Mooi cadeau. Ziet eruit zoals ik had gemaakt mbv mok configuratie op de site. Gewoon op tijd geleverd zoals vermeld. Top.

TOP

zelfs op de vraag om een factuur aan te passen naar BTW verlegd (belgisch btwnr) wordt onmiddellijk op gereageerd en het nodige voor gedaan. mvg bert

perfect

super snelle levering en mooie beker en goed bedrukt

Gemakkelijk besteld en super snel geleverd!

Het maken van de mokken gaat heel eenvoudig. Het hele bestelproces is gemakkelijk te volgen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En als er iets niet goed is gegaan, is het heel eenvoudig om contact te leggen met de klantenservice. Zij lossen het dan snel en goed voor je op. Top!

Goed gelukt!

De mokken zien er goed uit! Het was makkelijk om ze te maken.

Gewoon goed

De mok kwam als verwacht , goed ingepakt . En precies zoals ik hem had ontworpen.

Goede en snelle service, precies wat je verwacht!

De doorgegeven instructies en verzoeken waren keurig uitgevoerd. Ook heel netjes en goed verpakt; top dus!

super mooi en heel snel

raad zeker aan

Snel geleverd!

Het is makkelijk om de mokken te bedrukken, en het resultaat is geweldig

Top mok

Snelle service. Goed verpakt.

Altijd goed!

Goede kwaliteit en snelle levering. Ook heel fijn dat je gewoon 1 mok kan bestellen voor een schappelijke prijs.

correcte service

zeer goede en snelle service . Top MOK !!

Super goede kwaliteit (geen sticker maar echt erin gedrukt)

Prima en snel concept.

Het ontwerpen van de mok, op de site, was even zoeken hoe en wat. Maar daarna ging het makkelijk en binnen 2 dagen afgeleverd. Prima service omdat je ook een enkele mok kunt bestellen.

Zinkstraat 1

4823AD Breda