De kwaliteit van de geleverde mokken is prima. De gebruiksvriendelijkheid van het programma om de prints samen te stellen is ook eenvoudig. En ook de prijs is goed.
De mok is mooi geworden, maar ik ben vooral blij met de goede service! De mok werd snel verzonden, maar kwam gebroken aan. Dat werd heel snel opgepakt en de dag erna had ik alweer een nieuwe mok in de bus. Heel hartelijk dank!
Beste Edith Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Fijn om te horen dat we het snel en netjes hebben kunnen oplossen en dat je de bestelling alsnog, een dag later dan gepland, in goede orde hebt mogen ontvangen. We hopen je binnenkort weer te zien op onze website! Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Zeer snelle service voor een kleine bestelling. Vandaag bestellen, de dag erna heb je de producten in huis. Ik heb sinds vorig jaar meerdere bestellingen geplaatst en de print is nog steeds niet vervaagd.
De mokken waren echt snel gemaakt, mooie opdruk, en ook nog eens vaatwasser bestendig, liggen lekker in de hand, ga hier zeker vaker bestellen.
2 mokken besteld, 1 was kapot maar 2 dagen later was zonder problemen een nieuwe geleverd. Kwaliteit & print dik voor elkaar.
Normaal bestelde ik bij een ander bedrijf, maar geen goeie ervaring mee. Dus nu bij Mokkenbedrukken.nl geprobeerd. De afbeelding is scherper en correctere kleuren. Ze zijn ook nog eens heel snel en word netjes verzonden. Ik ben super blij!
Goedemiddag Bedankt voor je review en bestelling, wat goed om te lezen dat we er een blije, tevreden klant bij hebben! De manier waarop wij werken is inderdaad netjes, zorgvuldig en toch snel, wat ook heel belangrijk is in deze tijd. We kijken uit naar je nieuwe bestelling. Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Makkelijke webpagina. Prima mokken op naam. Keurig ingepakt en afgeleverd op afgesproken datum.
2de keer dat ik hier bestel, makkelijk en super snelle levering, ook de nalevering bij eventuele beschadiging zonder problemen.
Beste Vanessa Bedankt voor je bestelling en review! We zijn heel blij met jouw bestellingen en vinden het tof dat je ons steeds weer weet te vinden. We doen uiteraard ons best om alle bestellingen netjes te verzorgen, als er toch een probleem ontstaat door bijvoorbeeld schade bij transport zullen we natuurlijk meekijken naar een passende oplossing. We hopen je binnenkort weer te zien op de website. Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Logo op de mokken staan er perfect op
Als op en goede en nette en snelle manier behandeld
Ik wilde 4,5 sterren geven maar dat lukt niet. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de mok. Is precies zoals ontworpen. Enige lastige vond ik de website op het moment dat ik het wilde opslaan om later weer verder te gaan. De levering was ook snel.
Beste Claudia Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Goed om te horen dat de bestelling snel en netjes geleverd is. Je opmerking over onze website nemen we zeker mee zodat we de website nog gebruiksvriendelijker kunnen maken, bedankt voor de tip! Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Twee mokken besteld op 12 augustus na zeven uur 's avonds. Op 13 augustus ontving ik al een melding dat de mokken verzonden waren en een melding van DHL dat ze de bestelling op de 14e zouden komen afleveren. En op de 14e stond DHL inderdaad bij de deur met twee zorgvuldig verpakte mokken. De bedrukking zit er goed uit en het voelt egaal aan. Prima mokken dus.
Heel fijn contact, heldere uitleg en de mokken kwamen mooi op tijd
Helemaal blij met mijn bestelling. - Hele goede kwaliteit beker met hartvormige oortjes. - Duidelijke, mooi strak geprintte foto. - Veilig en goed ingepakt in een (normaal formaat) stevig doosje. - Onwijs snelle levering. Hihihi; lijkt wel reclame ;-)
Beste Kitty Bedankt voor de bestelling en je leuke review, dat wordt gewaardeerd. Goed om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en we hopen dat je met veel plezier gebruik kunt maken van de mok! We kijken uit naar je volgende bestelling. Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Goed meegedacht en aangegeven dat de afbeelding niet helemaal scherp was. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en snel geleverd.
Beste Lidy Bedankt voor je review, we kijken uiteraard graag mee naar het ontwerp zodat je een mooi ontwerp hebt en tevreden bent met de bestelde mokken. Kleine moeite en dat doen we graag voor je. We helpen je graag weer verder bij een nieuwe bestelling! Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Goede kwaliteit. Snel geleverd
Ben vriendelijk te woord gestaan is zeer prettig
Beste Eric We vinden het fijn om te horen dat je vriendelijk geholpen bent door onze klantenservice en dat je algemene ervaring positief is, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten, dat wordt zeer gewaardeerd. We hopen je snel weer te mogen helpen. Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Zeer makkelijk en snel geregeld top.
Mooi product. Online eenvoudig te maken. Uitvoering is top.
Beste Jan Bedankt voor je bestelling, goed om te horen dat onze website makkelijk en snel werkt en dat de geleverde producten naar wens zijn. We kijken uit naar je volgende bestelling! Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Eenvoudig te ontwerpen, binnen 24 geleverd.
We hadden een specifieke vraag welke snel en duidelijk via de mail werd beantwoord inclusief instructies voor het bestellen. Na het maken van een bestelling hadden we de mokken (25 stuks) binnen een dag in huis. Uitstekende service en levering. Ook onze complimenten voor de goede verpakking. De mokken zijn erg in de smaak gevallen!
Beste Patrick Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je goed geholpen bent door ons team. Snelle, nette verzorging en levering is iets waar we iedere dag ons best voor doen! We hopen snel weer een bestelling van je te mogen ontvangen. Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
We hadden de pech dat tot 2 keer toe een mok kapot bezorgd werd, maar dit is door mokkenbedrukken.nl steeds keurig én snel opgelost. Goed bereikbaar en denken echt met je mee. Dat wordt erg gewaardeerd!
Beste Bianca Bedankt voor je bestelling en review. We denken graag met je mee, om zo tot een passende oplossing te komen waar je mee geholpen bent! Graag tot de volgende keer. Groet, het team van mokkenbedrukken.nl
Supersnel geleverd en goed bedrukt ook mooie heldere kleuren bedankt
Na selectie van een mok het ontwerp gemaakt. Alles wijst zich vanzelf en de levering is snel en goed en veilig verpakt. Geen klagen en zal regelmatig een bestelling plaatsen.
Ik had last minute een cadeau nodig en kwam mokkenbedrukken tegen online. Het resultaat is super tof en de levering was snel!
Beste Saskia Bedankt voor je bestelling en leuke review. Wat goed om te horen dat je bij ons een leuk cadeautje hebt gevonden en dat het netjes op tijd geleverd is, hopelijk was de ontvanger er net zo blij mee! Groet, het team van mokkenbedrukken.nl