Geweldig!

De bedrukking van de mokken was precies waar ik op hoopte, mooie kleuren en prachtig bedrukt.

Heel snel en goed kwaliteit bedrukking

zeer tevreden, goed genoeg kwaliteit bedrukking, snel geleverd

Handiger kan niet

Goede website, eenvoudig te bestellen, prima prijzen, snelle levering

Boven verwachting mooi

Mijn eerste indruk van de online tool was “als dat maar goed gaat”. Boven verwachting staan de afbeelding(en) precies goed op de mok zoals ik uitgelijnd heb. Ook alle kleuren zijn precies zoals in de foto. Uiterst tevreden hiermee.

Ik schrijf zelden recensies, maar gezien de prijs/kwaliteitverhouding en de minimale afname bij dit bedrijf, ben ik erg tevreden over de mokken. De opdruk is mooi en de mok zelf ziet er goed uit. De volgende keer dat ik mokken nodig heb, wat waarschijnlijk binnenkort zal zijn, bestel ik ze direct bij jullie.

Top kwaliteit

Al meerdere malen bedrukte mokken besteld bij Mokkenbedrukken.nl. Telkens leg ik de lat hoger met steeds gedetailleerdere ontwerpen. Ook nu foto realistische afdrukken ook in kleine details. Daarnaast vlotte levering en zeer deugdelijk verpakt. Absoluut een aanrader.

Naar wens

Snelle levering, goed verpakt en naar verwachting bedrukt.

Superkwaliteit, mooie prijs en zeer snelle levering

Deze week een cadeautje voor mijn nichtje besteld die een eigen hondenkennel is begonnen. De dag na mijn bestelling werd het al geleverd! Ziet er zeer goed uit en goede kwaliteit mokken. Volgende keer bestellen wij hier weer!!

Gewoon goed, zoals ik had gehoopt

Snelle levering, prima kwaliteit!

Superleuk en supersnel

Leuk om cadeau te geven Makkelijke werkwijze Vlotte bedrukking en verzending Prijstechnisch/kwaliteit is prima

Stevige mokken en mooie afdrukken.

Stevige mokken en mooie afdrukken. Heel fijn dat er verschillende aantallen van diverse mokken besteld kunnen worden. Een snelle levering, ook bij grotere aantallen.

20 mokken besteld, een dag later al bedrukt en bezorgd. Helaas 2 mokken beschadigd aangekomen, na een mail met foto snel nieuw exemplaren geleverd.

Super snel mooie mokken

Met een handig tool leuke ontwerpen kunnen maken. 27 uur na de bestelling had ik ze binnen en had ik een leuk en uniek cadeau om te geven.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goede kwaliteit bekers en opdruk. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser! ik had gevraagd om af te halen in Breda maar tot mijn verbazing werd de bestelling op mijn adres geleverd.

Top!!!!

De mokken zien er weer prachtig uit!!!

Snelle levering, prima kwaliteit

Handig digitaal systeem om zelf foto's op de bekers te plaatsen. Na indiening, de volgende dag al geleverd. Bekers zijn van goede kwaliteit en foto's komen er goed op uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

Geweldige service

Snelle levering, stuk aangekomen met 1 mailtje opgelost. Volgende dag al een nieuwe binnen.

Super geregeld!

Ik wilde 10 mokken bestellen met allemaal een andere naam. Na telefonisch overleg bleek dit zeer makkelijk te regelen. Na bestelling de volgende dag in huis. En ze zien er super leuk uit! Heel tevreden!

Super snel, goede kwaliteit

Had nog wat vragen over ontwerp en positionering. Goed meegedacht over de telefoon. Test mok gemaakt, foto's gekregen en de andere dag stonden de dozen met mokken al klaar. Top!

zeer te vreden

zeer gebruiksvriendelijke bestel proces

mooi resultaat, vlot geleverd

Ontwerptool functioneert prima 2 dagen later keurig geleverd. Erg tevreden!

Duidelijke en snelle service

Verwachtingen overtroffen

Ik bestel op maandag twee mokken met fotoafdruk en een tekst. De mokken zijn op dinsdag al geleverd. De kwaliteit van de mokken en de fotoafdruk hebben zijn verwachtingen overtroffen.

Super snel en goeie kwaliteit

Mooie mok en super snelle levering

Snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Mijn bestelde mok kwam kapot uit de doos. Ik heb gebeld en de volgende dag kreeg ik kosteloos een nieuwe! Prima service dus!!!

Zinkstraat 1

4823AD Breda