Goed.

Vandaag bestellen, morgen in huis. Daar reken ik op en dat gebeurt hier ook. Netjes verpakt en duidelijk gefactureerd op projectnaam. Daar kunnen we wat mee. Wij blij, onze klant blij.

Snel geleverd en goed verpakt.

Heel veel.keus in de uitgebreide webshop (met daarbij een makkelijke snelkoppeling tussen de buis en de bijbehorende koppeling zodat daar geen onduidelijkheid over bestond, helemaal top). En vervolgens snel geleverd. Product was heel netjes verpakt, wat toch best lastig is voor een combinatie van 25m buis en een aantal bijbehorende accessoires. Zeker een aanrader.

Van bestelling tot levering is alles geheel naar wens verlopen

Mijn ervaring was gewoon in 1 woord perfect, na bestelling werd alles mooi de volgende werkdag al geleverd en hierover wordt je steeds goed geïnformeerd. Prijzen zijn over het algemeen scherp en heb je vragen of kom je ergens niet uit even bellen en ze helpen je heel netjes, geduldig en goed. Ook voor vragen mbt tot de installatie cq montage dus voor mij zeker een aanrader.

Prima bedrijf

Duidelijke informatie en nette prijzen.

En snelle levering.

Duidelijke website en zeer snelle levering

Duidelijke website en zeer snelle levering

snelle levering correct verpakt product

Het product is snel geleverd en correct verpakt. Website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De slang is nog niet in gebruik genomen.

Snelle en correcte levering

Uitstekend advies en top kwaliteit materialen

Omdat ik geen ervaring had met aanleggen van een ondergronds bewateringssysteem toch maar even gebeld. Goed advies gekregen, lekker meegedacht, en vervolgens alles besteld wat ik nodig had. Kwaliteit van de spullen is erg hoog, allemaal degelijke materialen. Een dikke aanrader, ook voor de doe-het-zelver!

Goede prijs, snelle levering

De prijs was erg goed en de levering ook snel. Enige kleine minpuntje vond ik de verpakking, die was te klein voor wat er allemaal in zat. Hierdoor zat er een gat in waar dus wat uitstak. Ik had zelf een doos van een maatje groter gebruikt en meer opvulmateriaal voor betere bescherming.

Uitstekend geholpen

Ik had een ventiel nodig voor mijn compressor dat pas op de kleppenput met afblaasventiel dat ik eerder had gekocht. Na een telefoontje wist ik direct de onderdelennummers en de bestelling was er heel snel.

correcte en tijdige levering

Zoals steeds een tijdige en correcte levering

Snel geleverd en topproduct, goedkoopste in de markt

Prima slang en supersnel geleverd!

Correct en snel geleverd.

En prima support.

Beste assortiment en meest voordelig

Koop hier al 4 jaar al mijn tuin besproeiingsspulken, altijd supersnel geleverd en goede spullen.

Snelle levering en prima prijs

Leveren wat beloofd is en op tijd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Nette levering, snel en goede service!

Zeer goede ervaring, en zal blijven bestellen als het zo snel en goed blijft gaan als nu. Ook de info op de site is helder en super overzichtelijk. Kortom erg tevreden.

Door fouten bij DPD kreeg ik mijn bestelling niet geleverd, die ik dringend nodig had. Raintechshop stuurde gewoon een nieuwe set. Goede service en communicatie.

Goede prijs kwaliteits verhouding. Goede en snelle service

Goede prijskwaliteits verhuding. Duidelijke website. Snelle service.

Alles top

Alles top

is gewoon goed

onderdelen zijn makkelijk te vinden en te bestellen

Goed advies en snelle levering!

Besteld en de volgende dag geleverd. Een sproeier was verkeerd geleverd, de dag erna meteen de juiste verstuurd. Prima service!

Snel en goed, ook niet duur.

Huppa snel voor elkaar.

vlotte levering