Fijne ervaring

Zelfs voor een klein wisselstuk een prima service . Terwijl verdelers het niet de moeite vonden . Hartelijk dank !!!

Uitstekende website en service

Al jaren maak ik gebruik van deze specialisten als het gaat om beregenings-/sproei-installaties

Super geregeld snelle levering

Prima service als je naar de winkel gaat.

Prima service als je naar de winkel gaat, maar als je belt om iets te vragen, bellen zie nooit terug.

Makkelijke website overzichtelijk en snelle levering

Ruime keus, goede prijs

Werd snel geleverd

Raintechshop niets op aan te merken maar wel het bedrijf dat het thuis moet afleveren, De DPD komt het niet thuis afleveren maar ik moet het bij het afhaalcentrum afhalen en dat is nu al de 10 de keer betaal ik daar aflever kosten voor.

Duidelijke afspraak, die vervolgens wordt nagekomen. Perfect.

Snelle levering.

Duidelijk overzicht van de producten, goede uitleg. Makkelijk en snel bestellen.

keurig op tijd

Goed product

Vlotte levering

Vlotte levering tot nu toe goeden ervaring

Zeer snelle en correcte leveringen

Zeer fijne firma met goede materialen, en een vraag stellen is geen probleem

Bestelling tijdig en volledig geleverd

Duidelijke website en conform toezegging geleverd

Product was na 2 dagen binnen en prima verpakt

Goed product snelle levering prima site

Zie boven

Geweldig!

Zeer goede service. Al diverse malen besteld en altijd correct!

Even een probleem maar daarna prima.

Goede en gemakkelijke website. Bestelproces helder en duidelijk. Direct een bevestigingsmailtje. Daarna een mailtje dat bestelling aan DPD was afgegeven. Hier ging het fout: één vd artikelen bleek tóch niet op voorraad. Jammer dat dáár niet een mailtje aan besteedt werd. Na weekend maar even gebeld. Keurig en vriendelijk te woord gestaan. In overleg een gelijkwaardig product gekozen dat wél op voorraad was. Gelukkig werd dit de volgende dag al geleverd. Het interne voorraadbeheer was dus niet op orde.

Uitstekend bedrijf

Mijn ervaring met Rain Techshop is zeer positief goede en uitgebreide sorteren op gebied van druppelbevloeing duidelijke website en snel geleverd .

goede ervaring

snelle levering en prima product

Snel geholpen

Alles op voorraad

snelle levering.

Prima service, bestel begeleiding en vakkennis van materiaal

Ik heb een fijne en bekwame ondersteuning bij het samenstellen en bestellen van mijn tuinsproei installatie gehad De medewerken was erg service gericht en heeft de tijd genomen om samen de bestelling van alle materialen te realiseren. Het leveren van het materiaal ging zeer snel en goed. Gewoon top..

Snelle en complete levering van mijn bestelling.

Tevreden klant

correcte snelle levering