tijdige en complete levering van de bestelde spullen

Enige wat wat mij betreft beter kan is foto/video van combinaties van materialen van bijvoorbeeld micro irrigatie. Dus voorbeelden van opstellingen.

Snelle levering en duidelijke website

Valt niet meer te vertellen! Goed assortiment voor alles wat met tuinberegening te maken heeft.

Duidelijke website, snelle levering

Via de website snel bij het gewenste artikel en dit al de volgende dag ontvangen.

Prima materialen

Materialen zijn ok, de pakketdienst doet er soms 48 uur over, zodat je soms 72 uur lever vertraging hebt.

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak

Goed assortiment

Ruim en compleet assortiment, snelle levering

Raintechshop biedt een ruim en compleet assortiment. Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.

zeer correcte leverancier

heb al verschillende product gekocht en vragen gesteld over iets en kreeg altijd zeer goede informatie

volgens afspraak gelevert

volgens afspraak gelevert

Prima product.

Snel en accuraat geleverd.

Zeer snelle en correcte afhandeling

Nette prijzen, maar matige nazorg

Nav een levering van een product heb ik daar per email een vraag over gesteld. Echter tot op heden nog geen enkele reactie op gehad. Dat zou beter moeten kunnen

prima geregeld

snel geleverd

Fijn en deskundig geholpen

Ik had wat vragen over het hunter systeem. Keurig geholpen in Huizen en op basis van een tekening over de juiste spullen geadviseerd. Daarna nog wat besteld en ook snel geleverd! Geen poespas gewoon goed!

snel geleverd, efficiënt verpakt

geen opmerkingen

Perfect Advies en correcte levering en prijs

Mijn oude rainbird computer voor 4 stations was net voor mijn vakantie uitgevallen. Telefonisch overlegd met adviseur of RainBird RC2-i4 Controller 4 stations indoor inclusief WiFi direct zou passen. Dit werd nagekeken en bevestigd. Direct besteld en volgende dag verzonden. Helaas is DPD niet de beste vervoerder en daarom duurde het 2 dagen voor het werd afgeleverd. Maar verder uitstekende service van Raintechshop.

vriendelijk en enthousiast om te helpen

Kan niet beter zeer goed service en rap

Snelle levering, goed product

De aankondiging dat het druk was en de levering langer zou kunnen duren, werd geen waarheid: de bestelling arriveerde vliegensvlug! Intussen heb ik de druppelslang geïnstalleerd, deze werkt perfect. Goede uitleg op de website van Raintechshop over installatie. Met die uitleg heb ik ook een goed bewateringsplan kunnen maken, en de juiste producten kunnen bestellen.

Perfect.

Exact wat ik zocht voor een goede prijs en snelle levering. Doe zo voort.

Juiste levering

Snel de juiste bestelling mogen ontvangen

Woensdag besteld, vrijdag in huis en zaterdag werkend

Woensdag heb ik mijn bestelling geplaatst, vrijdag is het pakketje keurig bij onze achterdeur neergezet en dankzij de simpele gebruiksaanwijzing kon ik zaterdag de tuinsproeiers met behulp van mijn iPhone bedienen

Snelle levering. Duidelijke website. Juiste prijs-kwaliteit.

Positief.

Vlotte, correcte levering

Goede prijzen, goed materiaal (druppelslang met toebehoren) en een snelle levering zoals beloofd wordt. Prima!

zeer tevreden

tevreden