Slecht tot zeer slecht

Zeeeeeeer slechte service ook de 30 dagen terug garantie een leugen. Zelfs na een week moest ik 30% laten vallen ivm met 70 branduren. En dit terwijl de tv niet goed is . Wacht nu al 4 week op mijn tv die ik nog geen week in huis heb gehad . Goedkoop is duurkoop dat kunnen ze beter als bedrijfsnaam gebruiken

positief

=?

Ik heb EL-Vidas ervaren als een accurate leverancier

Mijn bestelling bij EL-Vidas is snel en accuraat afgehandeld. Dus alle lof.

Slecht

I.v.m.de corona zei de chauffeur dat hij de TV tot aan de eerste deur mocht brengen. Ik woon in een portiekflat dus moest ik zelf de TV naar de derde verdieping sjouwen slechte service omdat andere bedrijven bestelde spullen wel naar boven brengen. Ik koop dus niet meer bij jullie

Snel besteld op voorraad en en snel geleverd.

Zaterdags besteld en maandag geleverd. De creditcard betaling lukte niet meteen anders had ik vrijdags besteld en was hij zaterdag geleverd.

Snelle en goede levering voor een goede prijs

Snelle en goede levering voor een goede prijs

Geweldig!!!

Prima service en snelle en correcte levering

Nette en vlotte levering aan de deur. Prima website en prima prijzen..

snel en netjes geleverd.

Zoals verwacht netjes en snel geleverd.

Ondanks de onbekendheid een goed snelle levering

Goeie service

Goeie service en hele goeie klantenservice.

Prima ervaring. Product vlekkeloos geleverd.

Goede prijs. Soepele levering door prettige (eigen) bezorger. Vooraf goed en to-the-point telefonisch contact gehad.

alles top, snel geleverd

goede ervaring

super snel..super goed

vlotte service en afhandeling..en goedkoop

Vlotte levering

Geleverd binnen beloofde termijn. Half uurtje voor levering telefoontje zelfs van koerier gekregen. Uiterst professioneel

top service

afhandeling en levering waren top

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven, tv voor en heel scherpe prijs, en volgende dag geleverd. Verpakking zonder schade. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb een mooie teak houten tafel gekocht. Zeer tevreden over hoe hij er uit ziet. Contact met en service van El-Vidas ook prima.

De tv die ik bestelde werd binnen no time bezorgd en bevalt goed :)

Vlot. Keurig. Goed advies

Zoals de titel het beschrijft

Prima op tijd afgeleverd.

Mijn ervaring met El- Vidas is uitstekend bevallen en zal dit zeker doorgeven aan vrienden en kennissen. Als enige, en ik spreek uit ervaring, was El Vidas keurig op de afgesproken datum bij ons om de goederen acte leveren. Goede en vriendelijke service!!

Super snelle levering

kwaliteit en snel bestelling prima

Wij zijn erg tevreden met het kopen van een tv. Prima kwaliteit , snel bestelling.

Prima service, snelle levering.

Prima gedaan!

Goed en Snel

Goed geleverd TV in goede orde ontvangen.

Nijverheidsweg 17

9791DA Ten boer