Telefonisch goed te woord gestaan. Binnen levertijd geleverd.

Netjes

Netjes op tijd. Vriendelijke bezorger. Geen schade of mankementen.

Mijn tv qled

Heel goed 100%

Snelle levering, slechte communicatie..

Werd snel geleverd maar kon nergens vinden wanneer mijn aankoop geleverd werd (ook geen mail zelfs niet bij ongewenste mail) misschien een fout?? gelukkig was ik thuis.. verder erg tevreden tot nu toe.

Gewoon TOP!!!

Makkelijke en duidelijke site. Service goed en snel geleverd!

Snel geregeld.

Door een onjuiste levering van ziggo_ een foute ci module _ werd ik aanvankelijk op het verkeerde been gezet. Zonder monteurs heb ik de foute module kunnen omruilen voor een ouder ed module die ik nog had en hij speelde direct SBS etc met het van ziggo gekregen kaartje.

Snel en goedkoper!

TV besteld, goedkoper dan elke andere website, een dag later keurig gratis geleverd.

Gewoon goed

Netjes op de aangegeven dag bezorgt. Verder ook niets te klagen

Helemaal goed

Alles is goed gegaan, op tijd geleverd, mooi product en goede prijs.

Komen afspraken na

Super snelle levering ook in corona tijd

Goede informatie stroom, werd netjes 15 minuten voor levering gebeld. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Uitstekend gegaan.

Duidelijk, gemakkelijk en snel.

Perfect!

We hebben op zaterdag avond besteld, en maandag ochtend onze televisie gekrijgen! Echt uitstekend.

Oke.

Snelle levering zoals beloofd.

Snelle bezorging!

Ben dik tevreden!

Bestelling, bezorging en product geheel volgens verwachting. Perfect!

Alles verliep volgens verwachting voor een prima prijs. Dat het product oorspronkelijk voor de Oost Europese markt bestemd is blijkt geen enkel bezwaar.

Zeer correct mijn bestelling af geleverd y

Een prachtige tv gekocht en snel geleverd

Keurig op tijd afgeleverd met eigen vervoer

Keurig op tijd afgeleverd met eigen vervoer

In één woord, SUPER!!

Eerlijk gezegd kende ik El-vidas eigenlijk niet. Ik ben ze met een prijsvergelijk op het internet tegengekomen waarbij ze als beste uit de bus kwamen. Na enig onderzoek en verschillende reviews te hebben gelezen was ik wel overtuigt dat het wel een legitieme partij was en heb ik mijn Phillips the one bij ze besteld en heb daar zeker geen spijt van. Eigenlijk ongelofelijk dat ze voor zo’n scherpe prijs zo’n kwaliteit kunnen leveren. Ik had de tv binnen 2 dagen in huis. Ik ben netjes per mail op de hoogte gehouden over de leverdatum en tijd. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze s’avonds leveren omdat een 58 inch tv niet echt een pakketje is dat je even bij de buren afgeeft. Ik werd zelfs 15 minuten voor levering gebeld dat ze er aan kwamen. Ik kan niet anders zeggen als dat El-vidas een bedrijf is dat ik mensen met een gerust hart zou aanraden.

Goede ervaring!

Ik kijk normaal gesproken altijd via Tweakers om prijzen te vergelijken. Dit keer zocht ik een televisie, en ging ik naar Google en drukte op winkelen bovenin omdat ik nieuwsgierig was of de televisie er ook goedkoper was. Normaal gesproken vertrouw ik niet gauw iets maar de website zag er opzicht wel vertrouwd uit. Ook bleek EL-Vidas de goedkoopste te zijn. Ik heb een televisie gekocht en dit heeft mij nu heel veel geld gescheeld. De bestelling ging erg vlot en kreeg vrij wel direct een ontvangstbevestiging. 2/3 dagen later ontving ik m'n televisie thuis. Ik ben super tevreden met mijn product.

Zeer goede prijs kwaliteit en bezorging

Prachtige tv ..voor zeer goede prijs. Zeer zorgvuldig verpakt en snelle levering.. Met heldere nederlandstalige instructie.. Geen hongaarse tv (zoals op enkele sites gewaarschuwd word) maar gewoon zoals het hoort.

Ik woon op Texel, maar ook daar op tijd geleverd. Perfect

Laagste prijs, snelle levering

Nooit van dit bedrijf gehoord, maar de tv die ik zocht was hier het goedkoopst.

Tijdige levering, met eigen leverdienst, wat geruststellend is voor een TV toestel.

Tijdige levering, met een eigen leverdienst, wat geruststellend is voor een fragiel produkt als een grote flat screen TV.

Snel en goed!

Mooi toestel en voldoet aan de verwachtingen!

Nijverheidsweg 17

9791DA Ten boer