besteld, betaald, binnengekregen.

alles binnen 2 dagen geregeld, van bestelling tot aflevering.

Goed tv

Je kan veel met de tv. Op internet, apps gebruiken, en de beeldkwaliteit is goed.

Super prijzen en super snel geleverd!

Heel erg goede service

Snel goed verpakt en makkelijk te installeren

De bestelling en bezorging is makkelijk verlopen. Ook het uitpakken en aansluiten was geen probleem. Door de corinacrisis was de aflevering aan de deur.

Scherp/best geprijsd en afspraken nakomen

Philips tv gezocht en gevonden op de site met laagste prijs. De vermelde bezorgtermijn werd nagekomen. Op de hoogte gehouden van bezorgtijden en half uur voor aankomst ben ik gebeld door de chauffeur. Top service

Snelle goede levering

Prima..

Wij waren op zoek naar een witte TV, bij jullie gevonden en besteld op zondagavond. Maandagmorgen al geleverd. Gewoon top!

Ik super tevreden

Het is wel bedrijf waar mensen kan aanbevelen. Top ervaring

Goede tv voor een scherpe prijs

De tv voldoet aan mijn verwachtingen. Service verder was goed. Netjes op tijd thuis bezorgd.

prima service en geweldige televisie

Snelle levering en zoals afgesproken een half uur voor levering een telefoontje..

Prima snelle levering

Goede en snelle levering van het product

Goede internet

Prima levering winkel

Lg C9 besteld op de zaterdagavond en ze waren er maandag ochtend. Aardige bezorger en ruim op tijd. En top prijs

Beste prijs en snelle levering

Enige verbeter punt was de communicatie over de levering, maar dat was weer goed opgelost.

Alles gewoon top

Tv besteld was het goedkoopst na veel negatieve reviews te hebben gelezen over dit bedrijf heb ik dit als zeer goed ervaren alles was gewoon top geregeld ook de verzorging

Mijn bestelling kwam al de volgende dag. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Ik raad iedereen hier online te kopen.

Mooie prijs en super thuis afgeleverd

Mooie tv voor een mooie prijs ..1 vd goedkoopste ..en de tv werd super goed verpakt en netjes afgeleverd thuis ..echt top ....thanks ..El.Vidas ..

Geleverd als afspraak. Prima tv

Betrouwbare webshop

Goede en betrouwbare webwinkel

Zeer tevreden!

Ik heb een smart TV besteld aan de voordeligste prijs. Bij installatie vond ik deze toch een beetje te klein (43'). De omruiling naar een 49' verliep perfect zowel kwa levering, ophaling als betaling :-). Top!

Mooi

Kan niet anders zeggen

Snelle en goede service

Vanwege de corona tijd was er vertraging van mijn levering. Dit is netjes ruim van te voren telefonisch aangegeven.

Alles zoals het moet gaan.

Is prima.

Snelle, correcte levering tegen een gunstige prijs

Snelle levering conform afspraak. Zeer gunstige prijs, nergens goedkoper. Kwalitatief goedproduct en zeer klantvriendelijke service.

Nijverheidsweg 17

9791DA Ten boer