Correcte en snelle levering

Snelle levering en correcte afhandeling

Werkt perfect

Na begonnen te zijn aan de klus , viel het tegen hoeveel hars er in 1 tube zit het lijkt dat je nog bijna een halve tube hebt te gaan maar blijkt dan leeg te zijn .

Product heeft alle verwachtingen overtroffen

De voegen zijn echt mooi geworden. De badkamer heeft weer een nieuwe uitstraling. Kwam wel wat in de problemen met de inhoud van het flesje. Het in de voegen spuiten met het flesje en daarna uitborstelen werkte een beetje verspillend. Er zat teveel op de tegel. Heb het laatste deel met klein plat schildersborsteltje aangebracht. Ging prima met duidelijk minder verspilling.

Werkt goed

top spul

vind het alleeen jammeer dat er geen verleng tuitjes meer bij zitten met een kleine voeg krijg je het nooit voor elkaar

Voeg van tegel kleuren , top product

Heb mijn licht grijze voeg , naar antraciet gemaant , dekt perfect

Alles prima geregeld en verpakt

Gewoon goed

De geleverde spullen zijn super en duidelijke uitleg

De geleverde spullen werken zoals op de website is omschreven en zijn binnen 2 dagen geleverd, ik zou het iedereen aanbevelen die last heeft van losliggende Tegels!

Prachtig product!

Goed uitgelegd en snel en goed hersteld!

super goed!

Voor mijn tegels niet geholpen

Ik denk dat het bij echt losse tegels wel zal werken, maar bij holklinkende net beginnende tegels werkt het voor geen meter. Boortje was eigenlijk na het tweede gat al bot en kon er niks meer mee doen, voor het bedrag wat je moet neeleggen zou het wel fijn zijn als er meer boortjes bij zitten. De lijm moet er makkelijk in gaan, als je weerstand voelt gebeurt er ook echt niks. Het opzetstuk (dunne naald) is er ook 2x afgeschoten bij mij waardoor je halve kitrol leegschiet over je tegels.. Geen wondermiddel voor mij

Snel geleverd Goede uitleg Iedereen kan dit zelf doen

maken waar wat ze zeggen

super ze maken waar wat ze zeggen

Het werkt fantastisch!

Zonder hak of breekwerk de tegel(s) weer vast .Nu nog een beetje voeg erin en klaar ! Ook mensen die niet zo handig zijn kunnen dit

Het is mij niet gelukt dit product goed te verwerken

Bij mijn loszittende tegelvloer kreeg ik de hars niet onder de tegel gespoten. Op tien plaatsen gebrobeerd maar het werd alleen maar een knoeiboel! Ik kan dit product niet aanbevelen.

Goede snelle levering

Goede snelle levering.

Wat ik ervan verwachte

top product

Top product (tegen holle tegels) eenvoudig te bestellen, correcte aflevering

Niet te doen

De 2k lijm is zo stroperig dat het niet te verwerken is in een handmatig kitpistool daarnaast was de tube uitgehard toen ik nog maar 1/3 van de kit erin gespoten had. De tweede tube was al al op 1/4 uitgehard. Maar dat kwam ook omdat ik geen kracht meer in mijn handen had. Als automonteur heb ik heus wel een beetje knijpkracht maar dit was niet te doen, ik had de blaren op mijn vingers staan. Misschien dat het met een elektrisch of pneumatisch kitpistool prima werkt maar in het filmpje wordt gezegd dat het met een handmatig pistool prima moet lukken. Daarnaast kun je met het bijgeleverde boortje max 4 gaatjes boren, daarna is het bot. Ik heb om de klus af te maken een ander product gebruikt, niet op 2k basis en dat was prima te doen, alleen de droogtijd was langer. Daarnaast koste het ook maar 1/4 van de prijs.

Top product

Prima oplossing voor holle tegels.

Heel goed die tegellijm

Makelijk teverwerken en heel snelle levering wel duur maar werkt goed.

Oke

Netjes alles in een pakket met uitleg

Prima doet wat t zegt

Ben super onhandig maar zelfs ik kan dit aanrader

Teleurgesteld door de zeer beperkte hoeveelheid hars in de koker.

Een koker hars is zeer prijzig. Je verwacht dan een koker volledig gevuld met hars, maar de koker is slechts voor de helft gevuld. Ik voel me op het verkeerde been gezet.

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen