Perfect geleverd

Zeer snel geleverd en een top product

Werkt super

Werkt goed

goed bedrijf

De voegcoating is goed gelukt en ziet er goed uit, daarnaast goed geholpen met vragen over hoe het te verwerken en degelijke

snel en nuttig

goed gedaan man

De enige echte goede kit

Na meerdere keren verkeerd voorgelicht te zijn door diverse bouwcenters. Ben ik bij tegelvast gekomen voor kit rondom een RVS drain in de douche. Volgens advies goed ontvet met aceton en de kit opgebracht. De werking is perfect.

Prima spul

Prima spul, de tegel zit weer vast! Misschien iets meer schoonmaak doekjes erbij en een gebruiksaanwijzing op papier. Wel voorzichtig zijn met knoeien op de tegels, misschien afplakken met schilderstape links en rechts van de voeg?

Alles goed verlopen.

Spijtig dat de inhoud van 1 flacon te groot was voor mij. Had veel over. Maar het product heeft zijn werking goed gedaan. Zeer tevreden.

Perfecte service!

Pakketje was zoek geraakt bij vervoerder. Zonder enig probleem is het opnieuw verzonden en nu wel aangekomen. Uitstekende service dus!

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te verwerken. Materiaal hars is dun waardaar het makkelijk onder de tegels stroomt. Heb zelf na het boren van de gaatjes, bij elk gaatje een stukje gekleurd tape geplakt, gemakkelijker terug te vinden. Prima product.

Perfect!

Uitstekende epoxykit. Je moet er wel snel mee werken want het droogt snel. Ik denk dat mijn douche eindelijk zal worden verzegeld.

Betrouwbaar en dienstverlend

Bestelde artikel had enige vertraging, maar ik werd hier van telefonisch op de hoogte gesteld, ik heb gelijk gebruik gemaakt van de expertise van de verkoper betreffende een lekkage probleem, dit is vakkundig uitgelegd welke product ik hier voor het beste kan gebruiken, ze hadden gelijk het product bij het nog te ontvangen product toegevoegd, meedenken daar hou ik van, grote klasse.

Goed spul maar duurt even voor dat je hem krijgt

Verwerken en levering mag en kan best sneller. Als je snel in huis wil bv dag of twee later kan je beter iets anders zoeken. Verder prima spul.

Smerig boeltje...

Al een geluk dat ik de behandelde voegen afgetaped had want anders was het spul overal uitgespoten en met dat kleine doekje dat ze meegeven krijg je alleen maar meer vegen op je tegels. De tube kan maar tot halverwege gebruikt worden, want dan stopt het ding... De voegen moest ik daarna niet voegcement inwrijven, want het zat gewoon niet in de verpakking...

Introductie filmpje lijkt het mooier dan het is. Praktijk pakt anders uit

Mijn ervaring met de boortjes viel tegen. De kop van het boortje breekt snel af. Het boortje is van slechte kwaliteit, eigenlijk moet je een boortje met een diamant kop hebben, die gaan veel langer mee. De twee compennente lijm is goed, maar wanneer je op een lijm rug boort, krijg je geen lijm naast de bestaande lijm rug, uit eindelijk moet je veel gaatjes boren.

Beter kan en bestaat niet!

Ik werd moedeloos van al jet lijn wat ik had geprobeerd, maar niks werkte! Tot ik op de site kwam van Tegelvadt en het product bestelde. Het werkt fantastisch in een droogtijd van 3 uur!!! Ik raad het iedereen aan!

Blij dit product te leren kennen!

Na geknoei van de “vakman”, die hol klinkende vloertegels in een peperdure renovatie als “niet erg” afwimpelde, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om dit maar zélf te klaren. Via Google kwam ik na het zoeken naar “hol klinkende tegels” terecht bij Tegelvast. De duidelijke instructiefilm overtuigde me: bestellen maar! Drie grote tegels van 60/60 klinken na een uurtje werk al heel wat minder hol, wij kunnen terug met een geruster hart de hall in. Bedankt Tegelvast, ik heb alvast jullie product al aangeprezen bij vrienden en familie met eenzelfde probleem!

Goed advies

Goed advies en uitstekende spullen snel geleverd

Alles netjes geleverd.

Goede communicatie d.m.v. bevestigingsmails etc., de levering liet echter even op zich wachten maar uiteindelijk netjes geleverd. De injectiehars direct ingezet en werkt super. Alle holle plaatsen zijn opgevuld. De voegkleur antraciet of grijs had ik niets aan want: wit nodig. Zelf gekocht. Uiteindelijk werkt het product zeker wel!

Alles netjes geleverd.

Goede communicatie d.m.v. bevestigingsmails etc., de levering liet echter even op zich wachten maar uiteindelijk netjes geleverd. De injectiehars direct ingezet en werkt super. Alle holle plaatsen zijn opgevuld. De voegkleur antraciet of grijs had ik niets aan want: wit nodig. Zelf gekocht. Uiteindelijk werkt het produkt zeker wel!

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen