Antwoorden gekregen die ik zocht.

Ondersteuning gekregen op vragen.

Geen effect gehad !!!

Ik heb het spul gebruikt , maar het heeft 0,0 geholpen !!!!

Snelle levering en goed product

Eenvoudig te gebruiken

Duidelijke website

Duidelijke website, snel geleverd. Prima product.

sup

snel geleverd

Werkt perfect

Werkt perfect

perfecte levering

alles correct.

uitstekend

Snelle verzending

Snel verzonden en goede producten

Beetje prijzig maar het is het waard.

Lekkende douche is snel verholpen. Kraag van afvoer is glashard gerepareerd. Geweldig spul.

Tegel zit vast

Het boren van de gaten was lastig. Na twee gaatjes was de voor al stomp. Ik heb nieuwe gehaald in de bouwmarkt

instructie kan beter

De bijgeleverde instructie kan beter door een tekening bij te leveren hoe kitbus te openen en vervolgens de mixer en tuitje te monteren. Of het echt werkt moet ik nog ervaren. Daarvoor is het nog te vroeg.

Werkt niet echt

Levering was top . Ik denk dat het product ook goed is , echter het vullen onder de tegels gaat niet zoals je zou willen . Ik heb op verschillende plekken de gaatjes geboord maar de tegellijm kan niet onder de tegel komen vermoedelijk door aanwezige lijm onder de tegel .

Goed materiaal, snelle levering!

Eigenlijk geen kritiek. Hooguit behoefte aan meer uitgebreide gebruiksaanwijzing bij 6140. Bijv. Veel papier ernaast ivm morsen. Removerpapiertje is misschien iets te weinig. Hergebruik kan, maar begreep ik pas na mailcontact.

Vlotte levering, goede instructies op internet. Welzijn ik graag een paar extra spuitmondjes meegeleverd hebben. Ik had niet alles opgebruikt.

Prima levering

Goed product. Maar………

Product werkt heel goed maar ik vind het veel te duur. De kitkoker is maar halfvol en dat kost €42,-

De klant is koning

Daar ik een bestelling had geplaatst bij Tegelvast werd ik getipt door de verkoper dat ík een voordeligere verpakking hiervoor kon bestellen. Dat is nog eens service die je niet zoveel meer krijg tegenwoordig. Dikke duim voor Tegelvast.

Zit goed vast

Top spul

voor het geld te weinig !!

je moet een tegel 60x60 vastlijmen .Die nog voor ong de helft vast ligt .En toch heb je te weinig hars . Tube is maar voor de helft gevuld .Voor 54 euro incl verzend te duur .Verwerken van de hars is prima na mijn idee zit het ook vast. Maar hoor nog steeds een holle plek iets wat niet nodig was geweest als de tube niet voor de helft gevuld was .Jammer want het verwerken ging prima geen geknoei of gelek boortje werkte ook prima . Dan zou men mij wat info sturen via de chat gevraagd niets vernomen . Zou ik het aanbevelen .Ja en nee . Voor de verwerking ja qua prijs en hoeveelheid nee .

Super spul werkt perfect

Super spul aanrader

alles nr wens

tevreden , werkt zoals beschreven

Voor onze situatie niet geschikt.

Gaatjes in de voegen geboord, Tegelvast komt niet onder de loszittende tegels, als de voegen goed gevuld zijn. Jammer. We hebben de loszittende tegels nu maar ouderwets eruit gehaald en opnieuw geplakt en gevoegd.

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen