Gebruik van de tegelhars niet naar wens

Ik heb een tube tegelvast besteld en gedaan wat er op de beschrijving en in het bijbehorende filmpje worden vermeld. Bij mij werkte dit echter niet. Ik kon de lijm/hars op geen enkele manier onder mijn holklinkende tegels krijgen. Kan verder nu ook niks meer de tube omdat dit helemaal is uitgehard. Als het niet lukt dan is het wel een dure tube.

Goed spul maar let op met boren

"Voorkom verwijderen van losse tegels want reparatie komt bijna nooit meer echt goed" melde mijn klusjesman. Waardevolle tip: Tegelvast. Eerst voorinformatie opgehaald op internet. Het boren was wel een dingetje want het meegeleverde boortje gaf al snel de geest. De tegels lopen taps toe en de boor-doorgang is smal. Tegel kan snel kapot gaan. Zeer goede boortjes gehaald en meerder gaatjes geboord. Rest wijst zich vanzelf. Zeer blij dat er twee spuitkopjes bijzaten want één is gesneuveld door te veel kracht zetten. Het gaatjes vullen is minder goed verlopen. Na eerste douchebeurt zijn er een paar open. Droogtijd van de voegvulling staat niet vermeld (voor mij als leek moet ik dat wel weten; 24 uur) De bus is maar voor een deel bruikbaar (ca. 60%) waardoor ik eigenlijk net wat te kort kwam. De rest is mengmechaniek? Aanrader. Top spul.

Erg goed product en advies, snelle levering

Na advies via messenger besloten we de antislip lak glanzend te bestellen voor onze badkamervloer. We zijn uitermate tevreden over het gemak waarmee dit aan te brengen is en het eindresultaat. Ook zeer tevreden over het advies en de snelle levering. Wij bevelen Tegelvast zeker aan!

Tegels zitten vast en dat was in eerste instantie de bedoeling

185 ml Tegelvast tube tegen 290ml in een normale kitpatroon. Ik snap dat hier ruimte is voor 2 componenten en om dit in 1 kitpatroon te krijgen . Ik had 3 lossen badkamer tegels en +- 10 cm missende voeg. Tegels zitten absoluut vast zelf wanneer ik er met mijn grote zware lichaam (2meter) er over heen loop. Maar aan 1 tube Tegelvast had ik absoluut niet genoeg om de klus te klaren. Tegels zitten vast maar de voegen zijn zo mooi geworden dat ik overweeg om over de tegels een Epoxy gietvloer te maken. Best wel duur spul voor een relatief klein beetje inhoud. Voor een volgende keer vraag ik mijzelf serieus af om die 3 loszittende tegels er uit te halen een nieuw te vervangen door aanwezige reserve tegels en nieuw in te voegen. Dan wat ik nu heb gedaan en mij nu oriënteren om de bestaande badkamer vloer te overgieten me epoxy vloer omdat het resultaat van de reparatie "bijna!!" heel mooi is mede door de werkelijke halve inhoud van de kitpatroon

Super blij met tegelvast

Mijn tegel zit weer vast, scheelt een hoop gedoe en werk, het is 10 min werk. En ja er zit niet veel in de koker en het is prijzig, maar het werkt geweldig. Bergijp alle negatieve beoordelingen van somige zeikerds dan ook niet!

Duur

goede uitleg op de site

Product met alles wat je nodig heb.

Product voldeed prima

Te weinig inhoud in de koker

Een gemiddelde koker met kit heeft veel meer inhoud ( 2keer )

Perfecte manier om tegels vast te leggen

Mooi spul

Tegelvast werkt ook bij loszittende wandtegels.

Ik heb tegelvast gebruikt bij een aantal loszittende wandtegels. Tegels eerst met een stempel goed aandrukken. Twee gaatjes boren aan de bovenkant in de voeg en vervolgens langzaam een hoeveelheid hars injecteren.

Stipte snelle levering

Top. Zeer snelle en correcte levering. Voor herhaling vatbaar

Werkt perfect!

Gaatje boren in de voeg en het stroomt er bijna vanzelf in. Kost het ook maar iets kracht dan een gaatje ernaast boren. Kan niet makkelijker.

probleem opgelost met tegelvast

het middel heeft de tegels prima vastgezet

Duidelijk

Goed om mee te werken.

Super tevreden

De tegellijm komt zijn belofte waar. De vloertegels liggen weer muurvast aan de betonvloer. Kostentechnisch is dit de beste oplossing voor het herstel van een deel van de holle/bolle vloer. Ofwel wanneer je niet de hele vloer eruit wilt halen.

subliem

Product werkt zoals het wordt aanbevolen. Dus, toppie!

Helder/ kort/ bondig mailcontact

Ik mis alleen een werkbeschrijving

Prima gelukt

Il had wat twijfels, maar de losse tegel in de badkamervloer zit weer prima vast. Scheelt veel ellende, want de tegel was niet meer te koop.

Product doet wat het doet

Top service!

Donderdag avond mijn pakketje besteld, dag erop gelijk verzonden helemaal top! Snelle levering zeker aan te raden!

Geweldig product.

De beschrijving was duidelijk. Evenals het instructiefilmpje. Ik ben heel blij dat de tegels nu weer vast zitten.

Eenvoudige bestelling en snelle levering

Heb het product nog niet gebruikt, maar de bestelling en levering waren perfect.

Goede prijzen

Sne

Uitstekend advies

Goede en juiste uitleg over het injecteren en verschil van product van goedkopere aanbieder. Mijn tegels zitten weer vast! Kundig bedrijf Bedankt!

Dr AF Philipsweg 3

9403 AC Assen