In3 betalen! Top!
Ik ben heel blij met in3 betalen! Zeker als je een kind in de groei hebt.
zelf heb ik ook een dure smaak! Bij in3 kan ik dan toch die mooie Fendi trui kopen voor mijn zoontje! Iets wat ik normaal niet zou doen! Omdat ik het bedrag dan in 1x moet betalen! En het was ook nog eens uitverkoop! Waardoor ik de mogelijkheid had om kleding extra te kopen voor mijn kind! Mijn zoontje loopt er als een prins bij, dankzij in3.
Ook vind ik het fijn dat er betaal mogelijkheden zijn als deze! in3, Klarna, Afterpay. Ik ben in het verleden een aantal keren opgelicht door web winkels. Met deze betaal methodes heb ik gewoon een veilig gevoel! Dus voor mij geen web winkels meer zonder achter af betalen!
Het min puntje wat ik zou geven en dat probleem is niet van in3. Is dat ik het dom vind van andere winkels, dat ze niet deze betaal methode hebben! Nu de feestdagen er weer aan zit te komen! Ik heb 1 kind en een man die een goed inkomen heeft. Maar er zijn ook mensen die 3 kinderen hebben! In de groei, of die speelgoed voor de feestdagen willen kopen! En voor hun is in 1x betalen een hele opgaven. Zij zouden dit wel in 3x kunnen betalen omdat ze dan ook nog geld over houden om de maand normaal door te komen! In de winkel blij omdat ze iets hebben kunnen verkopen! Ouders blij omdat hun kinderen dol gelukkig zijn met hun speelgoed! Er zouden dus gewoon meer winkels aan moeten sluiten die in3 mogelijk maken! Zo iedereen een kans! Zowel de winkel die er op vooruit gaat en een ouder die eens een keer geen nee hoeft te zeggen tegen een kind! Dus ja voor mij is in3 gewoon top!