Tevreden

Het is heel handig, lekker geen rente ! Echt aanraders voor iedereen

Super fijn en erg handig

Toppie !!

Makkelijk in 3 keer betalen of als het toch eerder kan in twee delen

Naast het gemak van 3 in 1 ook nog eens een goed bed en geweldige aflevering.

Blij mee ik ga door met in3

Goeie ervaring

Helemaal te gek

Was zo gelukkig ,in 3 keer kunnen betalen En heb nu de meubelen naar mijn zin. Dank hiervoor

Bestelling was snel geleverd. Elke maand kreeg ik mijn betaalverzoek email keurig op tijd en kreeg ook na elke betaking een email dat de betaling was ontvangen en verwerkt

Snel geregeld

Perfect, fijn dat het zo kan,

Vreemd begin

Na 1x dag kregen wij een telefoontje dat wij niet konden deelnemen aan de betaling in termijnen. Wij waren stomverbaasd. Hoezo niet? Dat kon de dame ons niet vertellen. toen wij om opheldering vroegen. Wij vonden het vreemd want de eerste termijn was al afgeschreven. Na dat telefoontje kwam er na een dag een mail dat we konden inplannen wanneer de kast bezorgd kon worden. K denk niet dat ik ooit nog weer aan zoiets ga deelnemen

Dik tevreden

Goede berichtgeving

Prima geregeld.

Prima geregeld, netjes mails gekregen met herinnering ter betaling en bevestiging van laatst termijn betaling en afronding.

uitstekend en gemakkelijk

makkelijk in termijnen en zonder rente betalen. Links om te betalen worden toegestuurd. Je wordt op de hoogte gehouden hoe het me de betalingen staat.

Een echte uitkomst voor de arme middeninkomer!

Een echte uitkomst voor de hardwerkende middeninkomens met kinderen die ook geen stuiver meer overhouden aan het einde van de maand.

besteld en snel geleverd

Goed systeem

Werkt perfect Ook fijn dat je een ingelicht wordt voor welke datum je moet betalen

Waarom 5 maand later pas een email?

5 maand na je laatste betaling een email krijgen dat je bestelling is afgerond. Hebben ze de zaken wel voor elkaar? Beetje vaag. Betaaloptie is verder prima. Nu graag weer uit jullie database en niet meer spammen.

Ik krijg mail over één afgehandelde factuur

2 jaar na besteldatum krijg ik mail dat factuur nummer is afgehandeld?????

Heel mooie en goede ervaring

Heel goed,ben blij dat er een mogelijkheid is om te betalen in delen,dankjewel

Toppie! krijgt netjes een mail als het weer tijd is om te betalen geen extra kosten.

super handig..

super handig als je een wat grotere uitgave kan spreiden in 3 x zonder rente en extra kosten.

Makkelijk en correcte betaling zonder kosten.

Ik kon het aanbod niet weigeren en heb er geen spijt van. Gespreid betalen zonder kosten leek te mooi om waar te zijn, maar was uiteindelijk wel zo.

Was goede gevoel dat ik konde die fiets betalen en kopen voor mijn zoon

Slaap goed

Het is een goed bed en goede service slaap geweldig goede aan raden

Comfortabele boxspring met veel bergruimte

De boxspring heeft precies de veerkracht die ik verwachtte. De gebruikte materialen zijn stevig en het is een mooi hoog model vanwege de ruime opbergruimte onder het matras, waardoor je met gemak alle beddengoed en meer kan opslaan.

Praktisch en duidelijk

Ideaal wanneer je niet in één keer een emmer leeg wil gooien. De mailtjes met betaallink maken dat je de betaling snel en makkelijk kan voldoen.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.