Betalingen zijn vlekkeloos verlopen

Fijn dat je in termijnen kunt betalen, vergeet het niet doordat er tijdig een betalingsregeling en bevestiging van betalen worden verstuurd Bedank voor de goede service,.

Slecht

Na invullen van in3 en mijn eerste betaling bleek dat ik 40 euro korting kreeg bij contante betaling. Dus heb ik wel degelijk rente betaald

slecht

ik heb de 3 termijnen op tijd betaald maar daarna nog vele aanmaningen en vragen om bewijs van betaling. voor mij beslist geen in3 meer.

Slexht met betaling

Deskundig slaap- en betaalgemak.

Vriendelijke en deskundige ontvangst in de toonzaal in Zwolle en zorgeloos betaalgemak. Enig minpuntje vormde uiteindelijke levering van het ledikant, het matras en overige zaken mbt het tienerbed. De leverancier kwam na telefonisch contact over het aflevertijdstip niet opdagen. Dit leverde onduidelijkheden op.

Verreken onmogelijk

Eerste matras terug gestuurd, wilde direct nieuw bestellen en laten verreken met eerste matras. Kon niet gerealiseerd worden. Terugbetaling ging binnen eek week, perfect. Toen maar direct de andere heztelf

Fijne afhandeling zonder gedoe!

Prettig dat ik in 3x kon betalen en zonder rente helemaal top. Iedereen tevreden op deze manier.

Krijg een melding voor de volgende betaling!

Snelle correcte afhandeling

Met de optie in drie delen betalen had ik online een redelijk bedrag betaald voor een horloge. De webshop bleek deze niet op voorraad te hebben en kon niet leveren. Binnen no-time stond het eerste termijnbedrag weer op mijn rekening en werd de rest geannuleerd, volledig transparant en snel. Ik had enorm gedoe verwacht, maar in3 wist de fout van de webshop erg goed op te vangen. Blij verrast dus.

Gemak dient de mens mens!

Lekker veilig winkelen zo!

Het is goed

Maar ik heb nog 2 boeken niet binnen

Geen opmerkingen. Helemaal top

Dankzij IN3 kon ik de scooter kopen die ik wilde, ik beveel dit aan iedereen aan,

Matig

Vond de spreiding vd termijnen te kort op elkaar. Ik had verwacht 1 termijn per maand!

Geweldig manier om goederen aan te schaffen!

Zeer positieve ervaring met deze manier van betalen. Deze manier zou ik zeker weer willen gebruiken!

In3 betalen! Top!

Ik ben heel blij met in3 betalen! Zeker als je een kind in de groei hebt. zelf heb ik ook een dure smaak! Bij in3 kan ik dan toch die mooie Fendi trui kopen voor mijn zoontje! Iets wat ik normaal niet zou doen! Omdat ik het bedrag dan in 1x moet betalen! En het was ook nog eens uitverkoop! Waardoor ik de mogelijkheid had om kleding extra te kopen voor mijn kind! Mijn zoontje loopt er als een prins bij, dankzij in3. Ook vind ik het fijn dat er betaal mogelijkheden zijn als deze! in3, Klarna, Afterpay. Ik ben in het verleden een aantal keren opgelicht door web winkels. Met deze betaal methodes heb ik gewoon een veilig gevoel! Dus voor mij geen web winkels meer zonder achter af betalen! Het min puntje wat ik zou geven en dat probleem is niet van in3. Is dat ik het dom vind van andere winkels, dat ze niet deze betaal methode hebben! Nu de feestdagen er weer aan zit te komen! Ik heb 1 kind en een man die een goed inkomen heeft. Maar er zijn ook mensen die 3 kinderen hebben! In de groei, of die speelgoed voor de feestdagen willen kopen! En voor hun is in 1x betalen een hele opgaven. Zij zouden dit wel in 3x kunnen betalen omdat ze dan ook nog geld over houden om de maand normaal door te komen! In de winkel blij omdat ze iets hebben kunnen verkopen! Ouders blij omdat hun kinderen dol gelukkig zijn met hun speelgoed! Er zouden dus gewoon meer winkels aan moeten sluiten die in3 mogelijk maken! Zo iedereen een kans! Zowel de winkel die er op vooruit gaat en een ouder die eens een keer geen nee hoeft te zeggen tegen een kind! Dus ja voor mij is in3 gewoon top!

Zeer servicegericht

Ik moest de fiets retourneren. De communicatie hierover verliep buitengewoon servicegericht. Op elke vraag werd dezelfde dag nog gereageerd.

Vinger op de knip dankzij in3

Financieel het net niet toereikend om een camera in 1x aan te schaffen. In3 bood uitkomst. Super.

Was uitstekend

Mooi op tijd de waarschuwing om weer een termijn te betalen.

Geen commentaar, prima service

Prima maar niet helemaal duidelijk

Ik mag de info niet goed hebben gelezen. Maar de termijnen betaling was niet helemaal duidelijk. Ik kreeg een sms van In3. In3? , dacht ik zal wel spam zijn. Misschien veranderen in emma? Ook meende ik dat de betaling in termijnen automatisch ging. Voor de rest komen jullie profesioneel en duidelijk in het produkt over. Ga zo door.

Gewoon uitstekend geregeld.

Gewoon uitstekend geregeld.

Ik heb het als zeer goed ervaren. De laatste maand had ik even een probleempje, maar dat is heel.goed opgepakt en begeleid. Ik zal zeker in dien nodig weer gebruik maken van jullie diensten

Te kort op elkaar betalen

De termijnen zijn te kort op elkaar, het zou beter zijn als het meer gespreid zou zijn over het hele schooljaar of in iedergeval tot kerst!

In termijnen betalen is niet 3 maanden achter elkaa

In termijnen betalen die je over een langere spreidtijd en niet in 3 achtereenvolgende maanden.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.