Duidelijk en correcte service

Als klant weet je precies waar je aan toe bent! Snelle en juiste info, zoals waarschuwing bij volgende aflossing en snelle info bij betaling.

Snelle levering van prachtig vloerkleed tegen schappelijke prijs. Verder ook goede service.

handig

prima service

Het helpt de kleine man/vrouw om zo toch de producten te krijgen

Hardhout is erg duur en een bestelling van meer dan 1.000 euro in 3 keer betalen is een welkome optie. 3 keer een email ontvangen met een link om 1/3e te betalen is erg handig en gemakkelijk.

Mensen die niet in éénkeer kunnen betalen is dit de beste mogelijkheden, je hoeft ook geen rente betalen.

Ik ben echt blij kan op 3 termijnen betalen zonder extra kosten

TOP, kwam ons zeer goed uit om in 3 keer te betalen.

Zaten ineens met een zeer slechte koel vries combinatie. Het bedrag wat per maand moest worden afgerekend was zeer passend voor ons.

Goede service makkelijke betaling

Zeer goede zaak perfect materiaal goede service en kwaliteit

Goed bezig

Fijne regeling .

Lekker makkelijk

Zeer gemakkelijk betaal methode als je niet in een keer een groot bedrag wilt betalen

Helemaal top.

Super ervaring op deze manier betalen.

Heel gemakkelijk, en uitstekend!

Super makkelijk. Als je iets hebben wilt en toch niet in in 1 x wilt of kunt betalen. En ook nog eens snel bezorgd.

Goed,

Is goed,2de ervaring,gaat zoals beschreven. Klein opmerkje,stond nog 1 cent open wat volgens mij niet kon maar betaald. Alleen misschien geen mailtje sturen voor 1 cent

De perfecte service!

Toper

Perfecte betaalmethode

Goede en goedkope manier voor betalen.

Heel fijn dat deze betaalwijze word aangeboden, zo is het voor mijn smallere beurs ook beter te doen om een prijziger pakket aan te schaffen

Bedankt voor uw service

Goede service, makkelijk als het niet uitkomt in één keer te betalen

Fijn om even dat kleine beetje hulp te krijgen voor een aanschaf.

Alles betaald maar geen scooter

Leuk idee in drie keer betalen, maar het zou nog leuker zijn als je dan ook de scooter hebt het duurt namelijk wel erg lang voordat je op jouw betaalde scooter mag rijden ik wacht nu al acht weken. Maar dat ligt niet aan jullie. Mijn commentaar is niet gericht op In3 maar meer op het scooter bedrijf la souris dat nogal nonchalant met klanten om gaat en zich niet aan afspraken houdt. Het in drie keer betalen is een goede ervaring en uitkomst.

Mooi systeem

Handig wn mooi systeem.

Oplichters

Zijn oplichters jas besteld in 3 termijnen paste de jas niet terug gestuurd kosten me 7.50 en ze houden nog 17 euro in ook was voor dit grapje 22.50 kwijt voor niks

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.