Is goed

Als er iets was werd ik goed geholpen

Goede service echter een minpunt. Na 2 betalingen op tijd te hebben gedaan, tijdens de vakantie periode blijkbaar de betalings periode overschreden. Rede mag duidelijk zijn, er zijn mensen die tijdens vakantie hun telefoon niet gebruiken, behalve voor nood. Bij thuiskomst mail vd gerechtdeurwaarder. Rekening direct betaald. Enfin, ik snap dat een ieder zich aan de afspraken dient te houden, maar das wel wat kort in de kar.....

Heel tevreden

Ik ben echt tevreden met pay in 3

Erg goed

Wat fantastisch dat we op deze manier, met gespreid betalen, mooie kleden konden aanschaffen. Er wordt heel duidelijk en klantgericht iedere maand een factuur gestuurd die simpel te betalen is a.h.v. de gestuurde link. Je hoef niet de administratie zelf bij te houden, of via een website -account deze handelingen te verrichten. Heel simpel, overzichtelijk, zonder gedoe. Dank!

Zeer slecht

Had een matras besteld, maar was de verkeerde hardheid, dus terug gestuurd, tweede besteld medium, was goed, heb de betalingen via in 3 gedaan 3 termijnen gedaan, maar kreeg uit Duitsland aanmaningen dat het bedrag nog betaald moest worden, heb die mails doorgestuurd naar in 3, nu heb ik het bedrag volledig terug gestort gekregen, heb contact gehad met Emma, en die hebben gezegd dat alles in orde is, het probleem is dat er te veel neven firma's zijn die zicht er mee bemoeien, en dat breng verwarring bij de mensen, moet wel vermelden dat ik goed en vriendelijk geholpen ben door in3, de matras is prima, maar daar blijf het bij

Slecht

Mijn 1e termijn werd afgeschreven en tot kreeg ik een mail dat ik een achterstand had. Heb dus toch het hele bedrag opnieuw betaald, omdat ik die mail kreeg. Heb nu al 2x gebeld en 2x gemalid met foto's van afschrijving etc maar heb nog steeds mijn geld niet retour ontvangen.

Procedure betalen in termijnen slecht gecommuniceerd in de winkel.

Bij het aanschaffen van de Scooter in de winkel in Utrecht, heb ik zelf moeten vragen naar de betalingsmogelijkheden waarbij mij toen verteld is dat ik zonder rente en extra kosten de scooter in 3 maanden kan aflossen door gebruik te maken van in3. Eenmaal geïnteresseerd kreeg ik de 1e betalings link toegestuurd per mail die ik direct betaald had zonder mij verteld te hebben dat deze betaling inclusief 3% administratie kosten is. Nadat ik mijn reminder voor de 2e betaling kreeg viel mij op dat het termijn bedrag hoger was dan het totaal bedrag waarbij ik direct contact heb genomen met de Klantenservice van La Souris. Zei gaven aan dat zei niks voor mij konden betekenen en ik contact moest zoeken met in3. Na contact gehad te hebben met in3 werd ik weer doorverwezen naar de winkel omdat dit extra kosten waren vanuit de winkel. Eindstand heeft niemand iets voor mij kunnen betekenen en was het betalen in termijnen niet heel gustig geweest gezien er extra kosten bedroeg waarvan ik niet op de hoogte ben gesteld.

Top en snel

Super Alleen jammer dat er nog zo weinig winkels zijn die het gebruiken

Makkelijk en overzichtelijk. Ik zou het zo weer overdoen.

Zeer gemakkelijk en precies als beloofd word

Ronduit prima

werkt super

werkt goed en super

Heel moooie

Mijn dochter vind heel mooi maar ik breng naar winkel maken daarna ik zie eenbeetje groot dus wacht tot groot eenbeetje groei,maar echt mooi .

Correct en snel gehandeld

Goed bevallen

Prettig in termijnen.zou ook fijn zijn in 6 terijmijnen.geeft de klant meer ruimte.bedankt.

PRIMA!!!

Goede aanbieding jammer dat de eerste versie van de Benro erbij zat, terwijl in de webinar juist de nieuwe werd gepresenteerd. Teruggestuurd wat goed werd afgewikkeld door in3 en door de winkel.

SUPER!

Ontzettend top! Heel vlotjes gelopen zonder enige problemen met het betalen van mijn scooter via In3!! Ik zal hier in de toekomst vaker gebruik van maken! Helden.

Zeker voor herhaling vatbaar

Alles netjes gegaan geen probleem gekent

alles is goed gegaan volgens afspraak

Top loopt zo soepel, en zo eenvoudig

Echt heel fijn dit, geen grote aankoop in een keer maar in 3 termijnen zonder rente, echt top dank jullie!

Betrouwbaar

Elke maand keurige melding dat de deelbetaling er aan komt. En na betaling ook een bericht dat geld is binnengekomen,

Super gemakkelijk.

Het was simpel om dit te regelen en om het in 3 maanden te kunnen betalen. Ook het aangeven van de vervolg betaling is prettig, zelf er aan denken is niet nodig.

Voor herhaling vatbaar

Echt een fantastische service heel fijn.

Ik ben er blij mee dat dit kan daardoor heb ik producten kunnen kopen die ik niet ineens kon betalen. Hele fijne service bedankt.

prima verlopen.

Goed en snel geregeld. Uitstekende uitkomst als het even moeilijker gaat.

Uitstekende service met goede dubbele heriningen!

Uitstekende service met goede dubbele heriningen!

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.