Uitstekende service

Mijn persoonlijke ervaring is heel goed ,snelle service en zeer makkelijk alles in 3 keer afronden met ideal uitstekende service

Zeer professional, goede communicatie

Ik had nog nooit van gehoord tot dat ik de optie zag als keuze bij het betalen. Zeer professioneel ervaren en de periodieke mails gepast, op tijd verzonden, geen ongewilde reclame of promoties tussendoor gekregen.

Hele mooie salon tafel

Hele mooie salon tafel En netjes optijd afgeleverd

Ik heb de computer in 3 termijnen kunnen betalen. Kreeg op tijd een melding als de volgende periode was aangebroken. Niets dan lof over de service.

Betrouwbaar en snel

Mijn ervaring was goed. Snel afgehandeld en goede service.

Al jarenlang bestel ik via in3. Altijd netjes op tijd de factuur via de mail. Tevens ontvang je ook nog een sms. Goede klantenservice die met je meedenkt. Zeer goed bedrijf. Keep on the good work

Handig

Ik heb dit vaker gedaan met metaaldetectors. Super handig.

Fijn dat ik in termijnen kon betalen had €200 tekort en kon het pas de volgende maand bij doen. Dus het was ideaal, ik heb wel 2 termijnen in 1x betaald. Maar het was een succes tot een volgende keer. Bedankt

Duidelijk en simpel (af) betalen!

De mails die je ontvangt omtrent een (nieuwe) betaling die gedaan moet worden zijn erg duidelijk. In feite kijk je of je gegevens en het bedrag klopt en dan klik je op de meegestuurde iDeal link waardoor je meteen via internet bankieren de betaling doet. Door deze rente vrije afbetaal mogelijkheid kon ik toch een loopband aanschaffen en in 3 maanden afbetalen want in 3x was het voor mij wel haalbaar en in 1x niet.

Handig en gemakkelijk

Als je niet ineens een groot bedrag kan betalen is dit een prima oplossing

Geweldige regeling

In 3 delen zonder extra kunnen betalen. Zo kan je tenminste iets kopen wat anders niet kan

Gemakkelijk

Het is duidelijk, gemakkelijk, overzichtelijk en snel om hier gebruik van te maken! Geen op of aanmerkingen, perfecte service!

Super makkelijk deze service

Hele fijne ervaring gehad, netjes op tijd een mail en SMS ontvangen voor de betaling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles goed geregeld!

Het kan dus toch.

Duidelijke communicatie, via mail en sms. Op tijd op de hoogte gebracht van de betalingen. Nadat de betaling is afgerond, met een goede link, gelijk een overzicht met betaald en openstaand bedrag.

Vertrouwlijk en uitsluitend goed gegaan met de afspraak in3 betaald.

Heel fijn dat het zo kan doen en geen rente hoefde te betaald en dat alles netjes is afgehandeld,elke maand op tijd een E-mail voor hereniging dat je binnen kort moet betaald,en een laaste E-mail gekregen als bevestiging dat alles is betaald,ik zal zeker zo weer gebruik van maken

Fijne zaak om te kopen en te betalen

Superhandig

Makkelijk handig eenvoudig consequent

Dit is een perfecte oplossing om hogere aankopen in 3 x te betalen geen bkr geen gezeur en geen kleine lettertjes Top bedrijf en ik hoop dat er in de toekomst ook nog veel winkels/bedrijven zich hier bij aansluiten

Super handig en makkelijk

Super simpel geregeld. Ik heb niks kunnen ontdekken wat mij niet is bevallen.

Beste betaalmethode ooit

10 punt

Heel Goed spullen..En goede kwaliteit...Voor een andere keer ..koop ik daar een eettafel maar hoog ..Net als bartafel van glas..

Kleine beurs, grote bestelling, super service, snelle levering

Omdat het een grote bestelling was, heb ik gebruik gemaakt van gespreid betalen. Ik kreeg iedere maand een bericht met overzicht wat betaald moest worden voor welke datum, zelfs een herinnering als je nog niet betaald had voor die tijd. En dat zonder rente. Zo kan je met een smalle beurs toch GROOT inkopen.

prima, duidelijk en eerlijk

nvt

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.