geweldig

super het matras geweldig maar snelle levering

Fijn gevoel!!!

Ik heb iets kunnen bestellen wat ik graag wilde en het gelukkig in termijnen kunnen betalen. Kwam voor nu goed uit. Ben zeer tevreden.

Geweldig!

Prima afspraken, niet goed, geld terug! Binnen 3 dagen stond mijn geld weer op mijn bankrekening. Geen woorden maar daden!

werkt prima!

Dit systeem werkt uitstekend. Is eigenlijk al heel oud en berust op een wet die zegt dat betalen in drie maanden contant betalen is. Dit bedrijf voert dit heel netjes uit. Het enige jammere is dat Shogun niet levert wat er gekocht is.

Super goede methode

Dankzij In3, waren wij in staat om in dit geval 2 zeer oude matrassen die slecht waren voor de rug te vervangen door 2 nieuwe Emma matrassen. Dit hadden we anders niet kunnen doen. Dat je door In3 iedere keer een herinnering krijg voor je deelbetaling vergeet je deze ook niet. Ofwel, geweldig dat dit op deze manier kan!

Top service!

Wat fijn om de mogelijkheid te hebben om het in 3 delen te kunnen betalen. En dan nog zonder rente! Super service!

Ik ben tevreden ..

Ik ben tevreden ..

Was er erg blij mee het is een fijne oplossing niet altijd kun je in één keer een groot bedrag betalen

Prima geregeld

Fijn dat je een groot bedrag gespreid mag betalen

A+++++++++

Thanks you. Good service

Snelle levering binnen 24 uur

Prefect snel goed geleverd

Ben er content mee. Zacht water. Hoef geen een crèmespoeling meer te gebruiken. Water smaakt veel beter.

Heb Homediscounter, betaling en levering, als zeer prettig mogen ervaren!

Zeker aan te raden!

Geweldig!!

Echt heel fijn dat je in 3e kan betalen! En dat zonder rente. Ik werd goed op de hoogde gehouden waneer ik kon betalen met betalingslink! Ik ben echt heel tevreden met in 3e

goed geregeld

De aanvraag ging makkelijk ,netjes een betaallink iedere maand.

Snel, duidelijk

Ging makkelijk en snel

Heel fijn dat de mogelijkheid bestaat om gespreid te betalen

Ik heb last van m’n heup/onderrug en had al langere tijd een ander matras nodig Maar dat is een hele uitgaven en dat had ik niet voorradig, dus het was extra fijn dat ik het in 3en kon betalen

Ik heb een goeie trampoline besteld en hebt deze snel geleverd gekregen, ook was het geen probleem om het in delen te betalen, ik werd ook netjes op de hoogte gebracht als de betaling was gedaan

Het is ons zeer goed bevallen, om in 3 gelijke termijnen te kunnen en mogen betalen, bedankt hierv

Het.ging heel erg gemakkelijk en overzichtelijk

Fijne

Handig en leuk ik vind het top

Ideale oplossing!

Super fijn dat je grote aankopen zoals een wasmachine en bed in 3 termijnen mag betalen, zonder enige vorm van rente. De ideale oplossing toen ik plotseling mocht verhuizen naar een nieuwbouw appartement en hierdoor veel onverwachte kosten had.

Goed en netjes

Netjes bezorgd en goed verpakt

Blij met deze service van in termijnen betalen

Tevreden

Bedankt.

...

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.