Makkelijk in 3 termijnen betalen. Herinneringen en via de mail een betalingsknop. Gewoon heel makkelijk en handig.

Super blij dat ik op deze manier een scooter kon kopen.

Super fijn

Ze geven optijd an wanneer de betaling er aan komt. Per mail maar ook per SMS en geen extra kosten boven op de aanschafprijs van het product

Behulpzame

Ik heb alleen maar goede ervaring met in3..top Heel bedankt

Helemaal top en alles duidelijk

Helemaal top en alles duidelijk

Makkelijk simpel gewoon geweldig

Heb een koelkast en een sound bar gekocht was heel simpel het is super dat het zonder rente en zonder bkr is dat maakt het geweldig .

gemakkelijk en vertrouwd

erg goede service kwam erg goed uit kan ik eerder van me nieuwe accu genieten. top

Tevreden.

Super service.

Heel erg netjes en overzichtelijk

De levertijd vond ik wat lang En de mail dat het bezorgd werd ,klopte niet Maar de spullen zijn prachtig En zeker de moeite waard. Ga zeker weer bestellen Niet duur Goede kwaliteit

Waardeloos als het niet goed gaat

Afspraken niet nagekomen en geld werd pas twee maanden later terug betaald. Het werkt ook slecht dat de zaak ogenschijnlijk voor betalingen aan een ander bedrijf wordt overgedragen. Raar en lastig maar ook idioot.

Ik ben heel netjes en duidelijk geholpen

De mogelijkheden zijn fantastisch

Super!!!

Fijn dat je meteen apparatuur geleverd krijgt en in 3 termijnen mag betalen. Is niet gelijk n hap uit je portomonee

Vond het wel makkelijk

Tevreden mee

Door een scheiding even minder financieële middelen en opgelost door IN3

Echt super!

Wat een service, het kan nog in deze tijden ;) alles netjes geregeld, was per ongeluk vergeten een betaling te doen, en dan krijg je netjes een herinneringsappje. Helemaal super en zou er zeker weer gebruik van maken.

Ideaal in 3

Totaal geen voordeel, bedrijf heeft zijn geld, jij je bank nog niet....

In 3x betalen heeft totaal geen voordeel. Bank besteld en nog steeds niet binnen daar dit 2-4 weken zou zijn. Bank is dus helemaal betaald terwijl je nog niets hebt. Beter gewoon zelf het bedrag opzij zetten en als je bank dan komt dan pas betalen. Nu profiteert het bedrijf.....

Mijn uitgaven te verlichten

Duidelijke afspraak en in 3x termijnen wel verstandig, snel afgerond en zonder rente. Het is om mijn extra uitgaven te verlichten. En ik heb nu een nieuwe topper matras zonder dat je lang moet gaan sparen. Dank jullie wel. Tot de volgende aankoop! Mvg, Christiana

Prima oplossing voor een duurdere aankoop.

Heb een goede ervaring ,heb het artikel terug gezonden .heb mij 1 betaling snel terug gekregen en de rest is goed afgerond .ben goed op de hoogte gehouden via mail.

Werkt gemakkelijk

De mogelijkheid om op deze manier te betalen is gemakkelijk

Het werk perfect als je het in 3 keer kan betalen zonder rente Nadeel is dat het best verslavend is dat je het gauw doe en niet weet of je de volgende 2e betaling genoeg geld heb op je rekening op dat te betalen, maar het werk wel handig zo

Gespreid betalen zonder rente in3 maanden, Chill

De mogelijkheid om aankopen te doen in drie maandtermijnen zonder rente vind ik heel prettig. Zo kan je toch uitgaven doen die soms wel eens teveel zijn op je maandloon. Alles is transparant en helder via SMS /danwel email. Zou willen dan meerdere internetwinkels deze dienst van in3, aanboden. Wil zelf de gehele stereo installatie van mijn auto vernieuwen en dat is een dure hobby. Hoe dan ook. Het is een fijne dienst voor als je uitgaven kan spreiden en toch je spullen in huis kan halen. Ben er blij mee. Helemaal Chill

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.