Heel goed.

Snelle levering Goede kwaliteit!

Fantastisch dat het kan

Snel en duidelijk geregeld zonder poespas

Makkelijk betalen met IDeal en op tijd bericht wanneer je moet betalen.

Heldere en duidelijke communicatie over je betalingen, wat staat er nog open en wat is de uiterste betaaldatum. Je krijgt ook nog ruim op tijd een herinnering voor de betaaldatum.

Heel fijn

Heel fijn steeds een duidelijke factuur en fijn om het verspreid te kunnen betalen erg tevreden over dit bedrijf, goede service

Snel besteld en correcte betaald

Waterontharder besteld en via in3 betaald. Makkelijk in 3 termijnen betaald. Fijne service

Heel fijn en goed geregeld

Ik vind jullie service heel fijn Snelle levering en het probleem met de beschadiging is heel netjes opgelost Zal zeker nog vaker bij jullie gaan kopen

Duidelijk en overzichtelijk.

Doordat we de lounge set in drieën konden betalen, hadden we er veel eerder plezier ervan. Netjes iedere keer een mail als er weer een betaling aankwam. Makkelijke manier van betaling en ook de mogelijkheid om niet van de link gebruik te maken en het eigenhandig over te maken. Wel zo veilig in deze tijd.

Zeer snelle en goede communicatie

Product terug gestuurd en alle betalingen zijn netjes verwerkt. Bedankt!

Een geweldige oplossing voor als je even niet langer kan wachten....

0% rente, een reminder wanneer het weer zover is en makkelijk via iDeal betalen.

Doe dit nooit meer

Het leek zo mooi. Meubels bestellen met een levertijd van 6 tot 8 weken. In drie keer betalen zodat de laatste termijn voldaan is als de meubels geleverd zouden worden. Ik word aan mijn betalingsverplichting gehouden en de meubels?... Nog niet geleverd en ook geen informatie over de levertermijn. Ik heb nu al volledig betaald voor iets waarvan ik maar af moet wachten wanneer ik het krijg.

Werkt snel en heel fijn dat je er aan herinnert word zodat je op tijd kan betalen

Het maakt mogelijk voor iedereen

Ik ben super blij dat ik mijn bestelling kon in termijnen betalen bij jullie. Grts, Juan.

perfect geregeld

Door SMS en email berichten werd ik goed op de hoogte gebracht van de betalingen. ook het betalen ging super makkelijk. Top!

Ontzettend goed

Voor onze kleindochter hier alles nieuw gekocht. Hoofdkussen voor kinderen vanaf 2 jaar Dekbed Dekbedovertrek Hoeslaken Dit alles van zeer goede kwaliteit.

Perfectoo

Perfect uitkomst, als het niet in 1x gaat!!

Ben perfect geholpen met deze optie. BEDANKT!

Erg handig!!

Zo ben je in de gelegenheid om wat te kopen en dat in 3 termijnen te betalen.

Mooie salontafels

Goede ervaring

Zeer prettig verspreid betaling, en een fijn betaling systeem, dikke pluim.

Heel goed . Op tijd, genoeg ruimte voor betalen

Onbewust gekozen maar bevaalt me Heel erg. Altijd ruim voor mail over betaling, genoeg tijd voor. Handig in mail meteen Alles in. BEN meer dan tevreden.

Ik had echt een ander matras nodig maar wilde geen flut ding, nu kon ik het doen omdat het in 3en betaald mocht worden, fijne service

Goede ervaring

Hele goede ervaring en heel veilig gevoel voor mij.

Goed !

Mooi ingepakt afgeleverd. Goed product !

Slechte communicatie met Emma

Het betalen in 3 termijnen ging vlotjes, maar ik bleef maar herinneringen ontvangen van Emma dat ik de volledige factuur niet had betaald. Nu weet ik niet of dat kwam door slechte communicatie vanuit jullie of dat het bij hen niet goed zit.

Gewoon goed!

Dit was voor ons de eerste keer dat we in3 hebben gebruikt. Ze zijn snel met reageren op vragen en verder werkt het uitstekend.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.