Helemaal top binnen kort weer eentje halen

Klasse

Heel snelle service en direct antwoord op vragen Ben heel tevreden met de Matras.

Goed matras en goede service

Matras is alles wat er werd voorgeschreven op de website. Levering was goed en alles was goed geregeld.

Geweldig ben super blij

mooi systeem

Makkelijk en fijn om zo toch je droom te realiseren.

goede service

zeer goede ervaring, je wordt geduldig en vriendelijk geholpen aan de telefoon

Goede duidelijke afspraken. Fijn de mails en sms- jes om te betalen.

gewoon geweldig

Geweldig om de mogelijk te hebben het in 3 termijnen te kunnen betalen.

Ik heb op 1 april 2021 mijn bed besteld.op30 april is mijn bed bezorgd en geïnstalleerd heel netjes bezorgers waren vindelijk en behulpzaam ze hebben verpakking materiaal ook zalfs meegenomen ik heb nu een week mijn bed ik heb verschil al gemerkt ik kan beter uitrusten.

Mooie service

Ideaal heb zojuist de laatste termijn betaald. Kreeg netjes een mail als ik weer een betaling moest doen.

Topdienst

Ging perfect. Kon laptop niet in een keer afrekenen en had hem wel al nodig. Dankzij in3 mooi kunnen spreiden.

Al een tijdje was ik opzoek naar een kamado. Na lang zoeken uiteindelijk uitgekomen bij grill bill. Was van plan te gaan sparen aangezien de kamado 1050€ koste. Maar zag toen dat ik die in 3 termijnen kon betalen via in3. Dit was voor mij de perfecte oplossing.

terug

Ik vind het jammer om erover te praten, maar ik heb de website vaak gebruikt omdat het een goede oplossing is, maar onlangs op 15 april moesten ze me een terugbetaling van 450,99 geven.Ik heb niets op mijn rekening tot vandaag als ik het de service vraag, ze zeg dat de slechte klantenservice is teruggekeerd

Kort en bondig is me goed bevallen

Zie boven.

Top matras en in 3 keer.. heel fijn!!!

Super service

Werkt altijd top :)

Heb al vaak gebruik gemaakt van in3 en het werkt gewoon goed :)

Snelle levering Goede contact!! In 3 termijnen betaald ! Super service

goede kwaliteit, snel verstuurd en goed verzorgd

Prima afgeleverd en goed verzorgde kwaliteitsproduct en achteraf betalen geeft je een vertrouwen naar het product en de verkoper.

Betaal normaal in 1 keer.kende het bedrijf niet dus een beetje voorzichtig.het was perfect.

slechte service

als je factuur in 1 keer goed gaat is het geen probleem, maar zodra er afwijkingen zijn doordat je het artikel retour gaat sturen of een deel van je bestelling, dat gaat het niet goed. Of je nu belt of mailt, ze reageren nergens op en krijg je onterecht een incasso bureau achter je broek aan.

Goed geregeld

Was er fijn dat dit over 3 keer kon worden betaald

Kei goed

top

bedankt voor de goede service. geen problemen op welke manier dan ook . de scooter rijdt perfect,en ben erg blij dat het op deze manier geregeld kon worden veel sucses en vriendelijke groeten .

Ik heb nu al meerdere keren producten gekocht en betaald met IN3. En elke keer ging het heel soepel en de betaling wordt altijd bevestigd. Je krijgt ook een e-mail na de laatste betaling zodat je zeker ben dat je klaar bent met betalen mocht je het niet bijhouden of meerdere betalingen tegelijk doen.

Uitstekend!!

Zeer goede service, zeker voor herhaling vatbaar.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.