Top idee

Geen gedoe met documenten uploaden en bkr. Top service!

Voel me voor de 2e keer opgelicht.

Op 26 februari een IMac via In3 gekocht, 1e deel direct betaald. Een paar dagen later geen iMac geleverd, direct aangetekend geannuleerd bij Kijkshop en In3. Diverse keren contact gehad met In3, hebben mij verzekerd dat mijn geld veilig was. Aangezien er geen doorbetaling aan Kijkshop was verricht. Tot vandaag ik tot stomme verbazing lees dat ik me maar moet wenden tot de curator. Met andere woorden, we hebben je geld maar we geven het gewoon niet. In3 is dit nu echt jullie werkwijze, jullie snappen toch ook wel dat dit een vorm van oplichting is. Jullie hebben geen enkele reden om mijn geld niet retour te geven, immers heb ik direct geannuleerd bij jullie per aangetekend schrijven. Lang voordat er ook maar iets bekend was, alleen dat Kijkshop niet reageerde. Maar dat is niet mijn probleem, de overeenkomst was al ontbonden. Dat Kijkshop niet reageert, houd niet in dat mijn overeenkomst niet is ontbonden. Nu proberen, (lees probeer want dit gaat niet lukken) jullie over de rug van de gedupeerden jullie schade als jullie die hebben, op ons te verhalen. Sorry, maar voel me nu voor de 2e keer opgelicht. En ik vraag vriendelijk of jullie je willen bedenken, en de gedupeerden waarvan jullie het geld hebben ontvangen schadeloos te stellen. Mochten jullie toch deze, mag ik zeggen vrij onbeschofte werkwijze handhaven. Dan is het geen vraag of er een rechtszaak komt, alleen maar wanneer. Vergeet niet dat social media een mooi medium is waar je kunt adverteren voor je bedrijf, maar ook gelijk gestemden kunt vinden. En die wel eens gezamenlijk een rechtszaak tegen In3 willen beginnen. Op een wijze die heel voordelig is...

Amazing

Heel blij voor het eerst een telefoon gekocht op afbetaling. Na 2 dagen is de telefoon aangekomen en nog steeds erg blij mee.

Ik raad het iedereen met veel plezier aan

Op deze manier betalen is simpelweg eenvoudiger

Heel fijn geregeld, mooi optijd een mail voor de volgende betaling. Is altijd makkelijk als je een keer iets wilt kopen en dat in meerdere keren wilt betalen.

Makkelijk te doen

Moderne meubels voor iedereen bereikbaar op deze manier

Was goed te doen. Want kreeg elke keer netjes een termijn herinering

Alles ging goed en makkelijk zo

Goeie service. Fijn dat het even in delen kon. Top

Geweldig goed verlopen

Is geweldig zodat ook de minder bedeelde spullen kunnen kopen die anders buiten hun bereik liggen.

Slechte communicatie

Trekken zo maar geld van een retour te ontvangen bedrag af en reageren niet eens op mijn mail naar de klantenservice!!!

Helemaal top service. Netjes en duidelijk geregeld. Op tijd een berichtje krijgen wanneer he weer moet betalen. Netjes

geweldig

Gewoon een super handige oplossing , om je machine al te kunnen vervangen terwijl het eigenlijk nog niet kon financieel. nu konden we het toch vervangen dankzij de gespreide betaling.

In3 is een prettige betaalwijze

In3 valt naar mijn mening niets te verwijten maar het is wel zuur dat in de tussentijd Kijkshop failliet is gegaan. Dat een aanschaf betaald moet worden snap ik maar Kijkshop was ons ook nog 90 euro schuldig vanwege een teruggestuurd artikel. Dat maakt de aangeschafte TV dan onnodig duur.

Erg makkelijk en zonder poes pas

Duidelijk en overzichtelijk

Het duurde wel even voordat het lukte met de eerste betaling. Maar de goede en vriendelijke ondersteuning maakte dat helemaal goed. Daarna een prettige duidelijke communicatie, makkelijke betaalmethode, duidelijke bevestiging van betalen. Het is niet mogelijk een betaling te vergeten door de duidelijke herinnering via mail en sms. Dus een aanrader.

Prachtige manier om dure aankopen in termijnen te betalen zonder dat kosten bij komen. Top! Dank jullie wel

In 3 keer betalen en goede begeleiding via mail.....

Omdat het een vrij grote uitgave was en de mogelijkheid om 3 keer te betalen is top ..... Via de mail op de juiste momenten een betaling doen en de bevestiging dat het ontvangen is is helemaal geweldig...... Deed dit voor de eerste keer op deze manier we zijn er erg blij mee..... Gr Martin de Mos

Goed en eenvouwdig

Makkelijk en goed geregeld!

Snelle reactie en afhandeling

Geweldig!

Prettig als in 1 keer betalen niet lukt om het dan in 3 x te kunnen voldoen!

Snel goed en zonder risico

Super servive

Heel fijn dat het kan!

Prima ervaring met in3, duidelijke communicatie

Fijne en goede service

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.