Zeer slecht

Bestelling geplaatst en het eerste termijn zoals het hoort direct betaald. Artikel nooit geleverd gekregen omdat direct sale failliet is gegaan. 4 keer contact gehad met medewerkers van in3. Mijn geld was nog bij in3 maar tot dat er een uitspaar was over direct sale konden ze niks doen. Nu heeft het management van in3 maar besloten dat niemand zijn geld terug krijgt terwijl mijn geld bij in3 is en niet bij het bedrijf dat failliet is gegaan. Waarom? Omdat in3 ook financiële schade lijdt hebben ze het recht maar genomen om het geld van de klant niet terug te betalen maar toe te eigenen. Echt waardeloos. Dan maakt je vind ik een oplichter.

Uitkomst!

Je aankoop verspreiden over een aantal termijnen is een uitkomst voor mensen die het even wat minder uitkomt maar toch een aankoop willen doen. iN3 biedt deze mogelijkheid. Snel en makkelijk geregeld zonder veel papierwerk.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel echt fijn

Prima pannen voor onze nieuwe inductiekookplaat.

Pannenset voldoet geheel aan onze verwachting.

prima en gemakkelijk

prima ervaring, werkt uitstekend zonder extra kosten

Heel fijn systeem zo!

Zo kan ik toch een dure koop doen wat soms gewoon nodig is. En dit verspreid betalen in 3x. Heel prettig systeem.

gespreid betalen overweegt je sneller tot de aankoop

gespreid betalen overweegt je sneller tot de aankoop. Vooral omdat je zonder rente in drie maanden het volledig bedrag kunt betalen.

De oplossing voor mensen met een kleine beurs!

Mocht je zo af en toe een grotere uitgave willen doen, maar dat niet in één keer kunnen/willen betalen? Dan is dit de oplossing! Ik raad iedereen aan dit ook te doen, maar bedenk wel dat je verstandig blijft uitgeven.

Makkelijk, duidelijk en goed geregeld

Hoe gemakkelijk kan het zijn om gespreid te betalen zonder extra kosten, gedoe of moeite. Je krijgt keurig en op tijd een nieuw bericht met een ideal link er in om je volgende termijn te betalen, een aanrader dus.

Makkelijk en goed geregeld

Keurig een mail, als je weer moet betalen en dat gaat prima via een link in de mail. Snel geregeld en goede verwerrking

Prima geregeld. Je krijgt automatisch e-mail als volgende betaling moet worden overgemaakt...heel fijn!

Super gemak

Super om zo een artikel te kunnen kopen waarvan de aanschaf en betaling in 1 keer fors is, dit is een goede service van Lion beddenshop. Ook de service is goed want bij problemen staan ze ook voor je klaar om dit naar volle tevredenheid op te lossen.

zeer goede

zeer goed en gemakkelijke

Toppp

Uitstekend heel erg jammer dat kijkshop stopt.

Fijn

Was gewoon makkelijk.. Kon in 3 termijnen betalen zonder extra kosten.. en dan kwam nu zo goed uit.

Heel fijn om gespreid te betalen zonder rente. Als je eerder het bedrag wilt afbetalen is dat ook mogelijk! Je ontvangt genoeg mailtjes om je op de hoogte te stellen van je betalingen.

Termijnen worden goed verdeeld zonder rente. Het product is van goede kwaliteit zeker een aanrader!!

goed bevallen ging makkelijk

goede ervaring is goed en snel geregeld

Goed en vertrouwd bedrijf ga er zeker vaker van gebruik maken

Dit is perfect!

In 3 termijnen kunnen betalen zonder extra kosten is heerlijk. Zo kun je toch (grotere) aankopen doen zonder het gehele bedrag in één keer te hoeven betalen of 24/36 maanden ergens aan vast zitten met een doorgaans hoge rente.

Heel prettig zaken doen

Het feit dat je een artikel met een niet al te lage prijs in 2x kan afbetalen. Bovendien ben ik zeer tevreden over de manier van communiceren. Je wordt gedurende de 3 aflossingen goed geïnformeerd, dus kan het in principe niet misgaan.

Super ervaring met in3

Duur maar mooi laptopje besteld bij Skikk. (Met een RTX videokaart, zeldzaam dus moet je snel toeslaan) In 3 termijnen, het kwam even net niet uit om in een keer te betalen. Simpel, geen BKR gezeur. Je kan eerder afbetalen. Wat ik ook gedaan heb.

Heel tevreden

Fijn dat zo iets bestaat , in drie termijnen betalen. Dan is het toch mogelijk ,om iets te kopen, als dat niet in één keer lukt!! Word goed geregeld via de mail,zo weet je waar je aan toe bent.

Scheelt onnodig extra kosten

Ik was erg blij dat ik een 'dure' aankoop in delen kon betalen zonder extra kosten! Het is toch best zwaar in de portemonnee als je iets, dat je dringend nodig hebt, niet in 1x kan betalen. Dus is dit een ideale oplossing! AANRADER!

Gewoon geweldig

Keurig netjes geregeld allemaal netjes de e-mails op tijd en verder geen gedoe of rompslomp!!!

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.