in 3e betalen is oke, maar leveringen zijn er nog niet

helaas hebben we nog steeds onze meubels nog niet, maar de fout licht eraan dat men alles op de corona schuift, terwijl men op de site schrijft binnen 6-8 weken geleverd. Maar met de betalingen is niks mis mee.

Simpel en een goede optie

Geen problemen met de betalingen en annuleren is ook zonder enige moeite. Tijdige aankondigen van van de volgende termijn en geen rente.

Op tijd de link voor de betaling

Het gemak van betalen bij 3 x is mij goed bevallen. Op tijd krijg je een link zodat je bv met iDeal kunt betalen. Top service !

Toppie

Fijn dat dit kan zo kan ik ook wat duurdere munten kopen

Prima mogelijkheid

Goede service die geboden wordt met nette afhandeling. Ik kan het iedereen aanraden

Bijzonder tevreden over in 3 maal betalen zonder rente.

Bijzonder tevreden over in 3 maal betalen zonder rente.

Nog binnen een week had ik mn mooie tafel!Superblij mee!!!!

Goede regeling en prima communicatie. Reminder mooi op tijd.

Super leuk

Wel okee, maar..

Ik stelde de optie tot het betalen in drie termijnen zeer op prijs. Dat in eerste plaats. Irritant aan in3 is wel dat je móet wachten op de betaallink. Als je bij nader inzien toch ergens eerder in je maand geld hebt, moet je wachten. Klantenservice was ook wat lastig te bereiken.

Eenvoudig en fijn

Net zoals goede wijn geen krans behoeft ,zo volsta ik hiermee. Makkelijke ,duidelijke en goede service

Het geheel is goed verlopen

Alles is goed en voorspoedig verlopen

Fijn alternatief als het totaal bedrag te hoog is

Helemaal goed!

Super gedaan

Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid kreeg.

Fijn dat je gespreid kunt betale

Goed op de hoogte gehouden Wanneer je weer een betaling moet doen.fijn

M Tyralski

Het heeft me veel geholpen en ik ben blij met in3

Ik vind deze wijze van betalen echt zeer goed!!! Zal deze service nog vaak gaan gebruiken!

IN3 is een goede partij

IN3 is een goede partij Echter de ervaring met hun partners waren wat minder.. - Emma leverde gewoon niks vorige jaar - Directsale is failliet maar liet gewoon betalingen binnenkomen. IN3 heeft uiteindelijk het netjes terug betaald

Ik vind dat uw bedrijf altijd zijn best doet ook om problemen op te lossen mijn dank daarvoor

Snelle en correcte afhandeling na annuleren

Bestelling geannuleerd wegens omstandigheden. Had aan de eerste aanbetaling gedaan. Mail gestuurd, deze werd op een snel en correct afgehandeld. Bonne 5 dagen mijn aanbetaling weer op de bank.

Goed geregeld! Een dure hengel plus molen aangeschaft, toen zag ik dat je het in 3 keer kon betalen zonder rente. Uiteindelijk de hengel gecanceld. Dit werd tussen wesdijk en in3 goed onderling geregeld, het bedrag veranderde natuurlijk. Mail contact gehad en alles was heel goed geregeld!

Informatief

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je betaling. Ik had een retour en alles werd netjes geregeld via berichtjes. Heel tevreden.

Gewoon uitstekend

Wrm 5 sterren? Dankzij in3 heb ik spullen kunnen kopen in 3 termijnen waar normaal ik nergens tussen kan komen ivm BKR registratie. İn3 heeft voor gezorgd dat ik gewoon lekker kan shoppen in termijnen zonder rente.! Hartelijk bedankt in3

Voor herhaling vatbaar

Tops

Helemaal Super!

Soms is in 3x betalen net effe lekkerder om war duurders aan te schaffen. In 3x betalen met 0% rente is in mijn ogen de perfecte oplossing. Keep up the good work!

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.