Ik heb hier nu al enkele malen artikelen gekocht, en vind dit een briljant format. Ik ben een zeer tevreden klant.

Duidelijke en goed geinformeerd

Duidelijke info gekregen, goed geïnformeerd over het betalen van de rekeningen (met ideal link in de mail). Geen verassingen gehad.

Flexibel en goed kwaliteit

Gemakkelijk

Top ervaring! Erg gemakkelijk, snel en voordelig.

Had een wat duurdere aankoop gedaan! Dus dit kwam mooi uit in 3 keer betalen. Super blij met mijn aankoop! En fijn dat het in 3 termijnen kon!

Even in het kort , zeer tevreden

heel makkelijk het betalen in 3x

wat ik fijn vond dat je een paar dagen van te voren doorkreeg wat je moest betalen en voor welke datum dat moet gebeuren zonder enige druk van hun kant.

Mijn ervaring met in3 is ronduit perfect, geen gedoe.

Netjes!

Werd elke keer netjes ver genoeg van te voren op de hoogte gesteld van de betalingstermijnen! Zodat ik t zelf niet kon vergeten!

Echt goed

Handig

Zeer goed!

Prettige manier van betalen en óók nog eens zonder betaling van rente. Goede ervaring, wel eens anders meegemaakt. Maak hier, indien nodig, zeker vaker gebruik van. Heb mij daarom ook ingeschreven voor nieuwsbrief. Wil graag op de hoogte blijven.

super fijn

Heel blij met de keus 3x betalen al heb ik het eerder afbetaald, maar de keus is fijn

Goede communicatie.

Perfecte aflevering. Precies zoals ik wou.

Slechte service

Ik heb geen enkele achterstand, geen problemen, niets. Wil met In3 betalen, wordt afgewezen omdat er mogelijk op mijn adres achterstanden zijn geweest. Dat kan goed, vorige bewoners wellicht en mijn postcode gebied is mogelijk ook de boosdoener. Valt niet over te praten. Kort, kinderachtig klantenservice-achtig berichtje helaas, vervelend enz maar u kunt lekker de pot op. Ik word dan doorverwezen naar zo'n bureau dat kredietinformatie verkoopt (schandelijke handel, maar goed). Opvraag gedaan, niets bijzonders in te zien, maar wel dat er veel problemen in de omgeving zijn. Dus omdat anderen hun verplichtingen niet nakomen, moet je maar bloeden en mag je geen gebruik maken van deze service waar ongetwijfeld via de leveranciers veel geld aan verdiend wordt. Gelukkig op andere wijze opgelost, maar schandalig blijft het!

Snel en makkelijk geregeld

Heb een matras gekocht bij mattsleeps en kon de betaling mbv in3 in 3 termijnen betalen. İk werd elke maand op de hoogte gebracht en kon de betaling makkelijk via Ideal betalen. Aanrader voor mensen die dure aankopen in 3 termijnen kunnen betalen.

Gewoon uitstekend!

uitstekend

Fijn dat het in 3x kon.

Super goed

Gewoon alles bijna kunnen kopen, in termijnen is geweldig en geen hoge rekeningen

goede service

goede service

Dat is goed

Ik wilde soms iets kopen maar kon niet in een keer betalen darrom ik heb gehoord van mijn vriendin dat kan ik gebruik van in3 voor betalen.En daarna gebruik van die methode.Ik ben tevreden van deze methode.

Zeer goed geregeld

Handig en gemakkelik

Top,

Handig in 3 termijnen betalen, per SMS eerst een notificatie en dan per email met betaallink. Super handig.

Perfekt service door in3

Altijd zoals beloofd een perfekte service door Payin3

Perfect betalen

Eenvoudig in 3 keer betalen zonder rente of andere kosten is goed bevallen. Makkelijk als je het totale bedrag niet in 1 keer kunt betalen.

Door de verhuizing zat ik een beetje moeilijk en met de komende feestdagen in aantocht gekeken naar mogelijk heden en jullie sprongen eruit als een van de beste, ik hoefde het hele bedrag niet in een keer te betalen en dat kwam goed uit aangezien de kerst voor de deur stond, dank jullie wel voor de mogelijkheid.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.