Fijn betaalmiddel

Fijn betaalmiddel, en werkt uitstekend

Tevreden over service!

Iets aangekocht boven €100,- en dit in 3 termijnen kunnen betalen. Een goede service indien je niet direct het volledige aankoopbedrag wil of kan betalen. Jammer dat niet meer bedrijven en/of webshops van deze service gebruik maken. Erg tevreden over de juiste afhandeling!

Top en makkelijk

Handig en goede service een aanrader voor iedereen .

Geweldig!!

Omdat de vriezer opeens kapot ging, moesten we een nieuwe kopen, maar ja....... de prijs was iets te veel voor het budget, toen zagenwe dat het in3 kon, en dat is geweldig.

Heel soepel

Gaat heel makkelijk. Je krijgt automatisch mailtjes binnen als reminder. Een paar dagen na je betaling krijg je ook een bevestiging binnen!

Snel, betrouwbaar en handig

Het ging heel snel. Fijn

Zeer goed geregeld. Duidelijke communicatie. In 1 woord top.

Ben zeer trevede over deze manier van betalen, zekers als je kleiner budget hebt niet kan lenen bij iemand anders.

Boxspring

Mooie boxspring gekocht. Goede service, de boxspring wordt bij levering gemonteerd. Helaas is het geen stevige boxspring. Ik zou het aanbevelen, mits het stevig zou zijn. Want voor de rest is het een mooi ding.

Super en makkelijk

Gewoon lekker makkelijk, je wordt goed op de hoogte gebracht per mail en betalingen. Gr R Verheij

Snelle levering en goede service. En het is fijn dat je in 3 termijnen kan betalen. En best veel keus uit verschillende i phone. Alleen erg jammer dat ze geen Samsung hebben. De telefoon wordt ook netjes geleverd.

Prima geregeld

Goed geregeld!

Erg makkelijk en duidelijk! Elke maand krijg je een mailtje met een betaal linkje. Top!

De betaal methode is prima alleen kreeg ik geen reacties op mijn mail.

Top service en gemak !!

Systeem werkt keurig en een geweldige klantenservice!

ik ben gelukkig

het is een zeer goede betalingsvorm

Perfecte service zeer trots op jullie

Ik vind dit een top service en heb zeer goede ervaring hiermee. Blijf zo doorgaan zou ik zeggen.

Prima.

Krijg een mail en sms voor betaling. Geen extra kosten bovenop de aankoop.

Was goed

Fijne ervaring

Iets kopen op het moment dat je het nodig hebt, met overzichtelijk gespreide lasten over een relatief korte termijn zonder rente, is erg fijn.

Süper bedrijf

Bedrijf is zeer structuur met klanten en heel voorzichtig luistert graag naar mensen die belt of mailt. Probeer een oplossing te vinden. Een 10

Wauw miauw

Ik vind het fijn dat ik zonder rente redelijk grote aankopen toch kan doen. Heerlijk onverantwoord met geld omgaan, daar hou ik van

Perfect geregeld

Erg goed geregeld allemaal. Je krijgt over bevestigingen van

Helemaal geweldig

Ontzettend fijn in 3 keer betalen zonder rente, vooral als je het op dat moment ff niet hebt . Perfecte oplossing. Alles netjes betaald en afgehandeld!!

Gemak

Betaal in termijnen zonder rente is fantastisch

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.