Tevreden tot goed !

Ervaring als goed beschouwd. Goede en snelle communicatie en vriendelijk in de omgang. Beko inductiefornuis die geleverd is doet het prima.

Makkelijk, handig, duidelijk

Prima dienst voor de wat grotere uitgave. Op deze manier is het niet ineens zo'n grote hap uit het spaargeld. Je krijgt 3x een simpele ideal betaal-link via e-mail, verspreid over 3 maanden. Kind kan de was doen.

Tevreden

Voor mij was de betaling in termijnen een mooie oplossing. Ik werd ook op tijd herinnerd wanneer de volgende betaling binnen werd verwacht. Mooi systeem, goed geregeld door Emma.

Ik doe dit normaal nooit maar het is mij uitstekend bevallen. Ik wilde Namenlijk deze stoelen heel graag. Maar ik had een onverwachte grote uitgave. Met deze regeling kon ik direct genieten en hoefde ik niet te wachten.

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service

Alles is goed verlopen

Handige betaaloptie

Fijn dat je een bevestigingsmail krijgt als de volledige factuur is voldaan. Mooie optie om in termijnen te betalen. Hierdoor een goed betaalbaar bedrag per maand, wat niet verspreid is over vele maanden.

super

super fijn bedrijf die er is voor de klanten waneer het nodig is

Hele fijne betaalmethode!

Het is fijn om als klant te weten als je iets niet ineens kunt betalen, je dit makkelijk in 3 delen kunt betalen, en dat zonder extra kosten. Ik ga het zeker aanraden!

Geen poespas! Duidelijk, goede communicatie en kost niets extra!

Goede communicatie!!! Keurige mailtjes/berichten met de afgesproken data/bedrag. Je krijgt tevens nog enkele dagen voor die data een herinnering met het afgesproken maandbedrag. Als je alles betaald hebt wordt je vriendelijke bedankt met een afsluitende mail.

Prima service. Alles heel duidelijk. Netjes elke maand een betaal mail. Ik heb het niet breed en met in3 kon ik toch een goed bed kopen. Wat voor mij als rugpatiënt belangrijk was. Ik ben echt zeer tevreden. En zal vaker gebruik kunnen maken van in3. Super bedankt.

Goed bevallen

Goed, fijne matras,

Duurde alleen wat lang voor de matras geleverd werd ivm de drukte blijkbaar.

Gewoon goed !

maakt een sneller besluit om te kopen.

verspreid betalen is makkelijker bij een duurder product

Fantastisch geen moeilijkheden of problemen

Zie boven Vv Vvb

Keurige service

Niets aan te merken

erg leuke betaalmethode

alles heel duidelijk en begrijpelijk vanaf het allereerste begin een geweldige oplossing zonder in de schulden te raken

Werkt prima.

In gedeeltes betalen. Iedere maand krijg je een aantal dagen vooraf een mailtje dat je de nieuwe rekening kunt betalen. Het proces spreekt vanzelf en is gemakkelijk te gebruiken. Na betaling wordt bevestigd en na voltooiing van het hele bedrag ook.

Heel fijn dat je een groter bedrag niet in 1 keer hoeft te betalen, geeft net wat meer speling!

Alles duidelijk en netjes geregeld. Krijgt op tijd bericht wanneer de betaling gedaan moet worden. En gewoon superfijn dat je zo toch een grotere aankoop kunt doen, in 3 keer mag betalen en zonder er extra voor te hoeven betalen!

Positief

Ze doen wat ze zeggen. Top service.

Prettig Praktisch Prima

Het was voor mij de 1e keer, betalen in 3 termijnen èn in korte tijd, prettig omdat het totaalbedrag niet ineens hoefde te worden betaald, praktisch omdat je per email tijdig de link kreeg om t termijnbedrag over te maken en prima omdat je er ook weer in korte tujd "vanaf" bent en dat òòk nog eens zonder rente!

Snel en vakkundig achterruit vervangen

Extra betaald voor snelle service. Echter ging er nog 10 dagen overheen. Afspraak maken kan veel beter!!!!

Zeer goede ervaring!

Net bedrijf, alles goed geregeld. Je wordt tijdig op de hoogte gesteld als je moet betalen. Eerder betalen kan ook als je wilt.

Goed en klantvriendelijk.

Klantvriendelijk en prettige behandeling

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.