Helemaal super

Je ontvangt via mail een herinnering om te betalen met een link, dat is heel gemakkelijk.

uitsteekt mijn ervaring!

prima ervaring prettig de herinnering tussentijds over het volgende termijn dan kan je het niet vergeten.

Heel goed geregeld

Een ruime tijd voor de betalings termijn krijg je de factuur. Deze is goed omschreven en via een link gemakkelijk te betalen. Nadat alle ter.ijnenen zijn betaald krijg je nog bericht dat alles is afgerond.

een hele goede en makkelijke oplossing

Voor bedragen die net te groot zijn om in een keer te betalen is dit een goede oplossing. Als je het maar overzichtelijk houd. Ik had iets besteld voor 350 en kon dit in 3 keer betalen heel fijn.

betaling verliep prima, alleen onduidelijk bij gedeeltelijk retourneren

ik kocht iets voor 110, stuurde iets van 40 terug en had 2 termijnen voldaan. dan krijg je wel een bericht dat het is afgehandeld, maar geen duidelijke afrekening (bij WOONQ)

alles zeer correct geleverd en afgehandeld.zeer tevreden

apparaat werkt correct.wat een verschil!zeer tevreden vriendelijke groet tienus meijering

Duidelijk en snel voor elkaar.

Makkelijk duidelijk en overzichtelijk

Super service ik kon t gemakkelijk betalen in die 3mnd

Goede duidelijke service, zijn bereid moeite te doen voor je en onduidelijkheden zo snel mogelijk op te lossen.

Zeer makkelijke manier van betalen

Ik kon mijn bad nu kopen omdat ik in delen kon betalen. Ik kreeg netjes een sms als de factuur klaarstond en een mail als betaald had. Zo kunnen mensen een grote aankoop doen. Ik zou zeker weer voor deze manier kiezen.

Goed geregeld!!

Prachtig transparant product ,prima service.Je weet precies waar je aan toe bent voor je besluit om gebruik te maken van gespreid betalen.De emails ter aankondiging van de betalingen en de overzichten komen ruim op tijd,je weet ver van te voren wanneer de volgende termijn voldaan moet zijn.Ik ga het zeker weer gebruiken,ben er zeer zeer tevreden over.

Super simpele manier om gespreid te betalen.

Nu 3 keer gebruikt tot volle tevredenheid

Een geweldige service waar menige bank een voorbeeld aan zou moeten nemen.

Dat er uberhout een bedrijf bestaat die (armlastige) mensen instaat stelt om toch een duurder apparaat kan kopen zonder ook nog eens een woekerrente ervoor te rekenen, U verdient niet 5 sterren, maar 10 sterren, echt gewoon fantastisch. Daarom wil ik u uit het diepst van mijn hart U bedanken voor deze mogelijkheid. Een welgemeende groet van: Heino P.S. Banken zijn geldwolven die enkel en alleen aan hun zelf denken, maar vergeten dat ze door de mensen groot zijn geworden en als dank daarvoor de mensheid nog eens een poot uitrukken, schandalig.!!!!

Alles zeer fijn en netjes geregeld

Perfecte service als je aankoop niet direct betalen.

Als je iets nodig hebt en het bedrag niet in 1 keer kunt betalen, dan is deze service perfect.

netjes en prima op tijd

goed produkt en voor vele een uitkomst met deze corona tijd

Goed service

Alleen goed gedaan.

Handig als je gespreid wilt betalen. Ook de link in de mail om te kunnen betalen is erg handig.

Prima extra service

Het op deze manier gespreid kunnen betalen is een fijne extra service van Huus

Erg prettig en makkelijk in gebruik

En erg makkelijk en gebruiksvriendelijke oplossing bij de wat grotere aankopen.

Super,het kan gewoon niet beter,ga zo door.

Dit is zeer handig als je iets niet in een keer kunt betalen wat velen ook niet kunnen. Toen ik dit zag bij shogun veranderde mijn wereld. Ik heb gespreide betaling altijd al snel af willen betalen, dat heb ik dan nu ook gedaan. Bedankt dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben. Met vriendelijke groet, H.T.Hooft

Fijne ervaring

Je krijgt netjes op tijd een mail met de betaallink erin. En geen rente betalen. Echt fijn

Fantastische matrassen. Goede levering en met de betaling ook prima geregeld. Een echte aanrader..

Tevreden !

Vriendelijke klantenservice .

Afspraak is afspraak top

Je krijgt netjes een mail of je het termijn, Wil betalen heb je betaald krijg je netjes een overzicht top service

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.