gaat wel

ik heb alleen geen goede ervaring met matrassen. ze zouden deze oxford nog ruilen, dus niet dat vind ik een slechte curves.m ikmoet nu die matrassen weer verkopen sorry voor de rest okee

Top service!

Super snel met alles geholpen. Ik ben echt tevreden met in3.

Is fantastisch

Ik vindt dat een goed systeem Je bent eerder bereit om dit vaker te doen Het is een aanrader Mvg bertie

Goede afhandeling

Perfect geregeld

Ik heb een goede ervaring opgedaan bij in3. Alles was goed geregeld.

Super regeling

Prima regeling, is voor iedereen toegankelijk, dit zou men voor veel meer (wat duurdere) producten die wat moeilijk in één keer te betalen zijn moeten kunnen doen. Uiteraard moet je wel aan je betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Voor ons was dit een prima oplossing. Thnx.

Erg prettig om in termijnen te betalen

Je krijgt een mail wanneer je moet betalen en hoeft dan alleen maar op de knop te drukken om te betalen.

Goed mogelijk gemaakt

Makkelijk om iets te kopen zonder veel moeite

Uitstekend . omdat soms wil je iets kopen en lukte niet en je wil niet lenen voor 1 jaar of 2 omdat moet je meer dan normaal betalen ,en bij in3 dan heb je tog de mogelijkheid om het in 3 keer te betalen .dat vindt ik goed .

Netjes, duidelijk comvorm de regels

Prima service Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Veel beter dan klarna die perse creditcard wilt, veel mensen gebruiken dat niet eens

Super geregeld

De volgende keer doe ik t weer als ik iets nodig heb

Ik was een betaling 1 keer vergeten op tijd te betalen en kreeg een herinnering. Ik snel betalen, gelukkig kwamen er nog geen extra kosten bij. Toen ik mijn reden had opgegeven kreeg ik netjes een bericht terug. Erg attent en waardeerde ook wat erin stond. Bedankt!

Netjes geregeld betalen in drie stappen

Fijn dat je bij in3 kunt betalen in stappen, wij hebben er gebruik van gemaakt bij de aankoop van een salontafel.

Geweldig service

Geweldige service als je iets wilt kopen en je niet bedrag in 1x kunt betalen.

Goed geregeld

Moest iets aanschaffen waar wij geen financiële ruimte voor hadden. Gevraagd wat mogelijk was kwam uit bij in3. 1e betaling gedaan en we konden gebruik maken van het product. toen om de maand netjes een mail met betaal link gehad. Netjes betaald . En kreeg ook netjes mail dat de betaling binnen was.

Ik raad alles aan

Zeer handige betaalmethode !!! De ondersteuningsdienst via WhatsApp beantwoordt zeer snel vragen en als hulp bij het oplossen van het probleem afhangt van de ondersteuningsdienst, dan weet je zeker dat zij alles zullen oplossen !!! Wat mijn mening betreft: ik ben erg blij met iedereen die ik 100% aanbeveel, maar iedereen kiest wat hij nodig heeft

Super systeem met maar één minpunt

Ik maak hier veelvuldig gebruik van. Geen grote uitgaven in een keer. het is alleen heel erg irritant dat ik niet kan zien hoeveel er nog open staat. Ik heb meerdere artikelen gekocht met in3 en wil gewoon in kunnen loggen om te zien wat ik nog moet betalen. Als dat ook nog zou kunnen zouden ze van mij en 10 krijgen vandaar de 7.

Prima geregeld.

Perfect geregeld. Fijn dat je een herinnering met Ideal betaal mogelijkheid krijgt toe gestuurd. Makkelijker kan niet.

Geen gedoe, eerlijke en open communicatie!

Superfijn! Onze koelkast hield ermee op, precies de week nadat wij een aantal grote uitgaven moesten doen. Resultaat: deze maand even geen geld om direct een nieuwe koelkast te halen. Via Google gezocht naar een oplossing en bij PayIn3 terechtgekomen. Geen gedoe, eerlijke en duidelijke voorwaarden: betalen in 3 maandtermijnen, eerder aflossen mag. Eerste betaling via iDeal gedaan, waarna de koelkast werd geleverd. Binnen een maand de laatste 2 termijnen betaald en nu superblij met onze koelkast!

Hele fijne dienstverlening!

0% rente en termijnbetalingen zijn uitstekend geregeld!

Dat ik nog eens terug kom!

Confortabel

Je krijgt opntijd de melding voor het betalen van een termijn. Het is overzichtelijk omdat je meteen feedback krijgt over het resterende bedrag.

Super!!!

Top matras

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.