Geld

Ik heb 92,05€ betald ,Maar ik heb mijn boek voor jullie gestuurd ,ik heb alleen 37,10 gekregen totaal 92,05 betalde ik ,dus heb ik nog 54,95 €

Niet zo goed met maxima met henk niet zo goed

Meneer henk bij maxima is niet ardig. Is altijd bruutaal heben wij gyros aparrat besteld bij maxima mar was verkeerd besteling heben dit aparast niet gebruiken en heben woj techt retour sturen en fa na de juste gyros aparasat mout neemen vetlelik. Mar hij mwas zo Brutaal tegen onse in de telefon nee nee wij kan niet inruilen zeter mat in markt plats en verkop mar dear. Ongolefulijk. Wat vor gedracht heft meneer henk. Niet normaal

Altijd vriendelijk

Ondanks dat er ontevreden was over een artikel blijven zij zeer vriendelijk en regelde achter de schermen voor verwerking van de korting.

Op de wachttijd na is alles goed verlopen. De uitloop van deze tijd is voor de tijd netjes aangegeven. Goed email verkeer, netjes door de telefoniste te woord gestaan. Aardige chauffeur. Uiteindelijk de geleverde scooter die er prachtig uitziet en rijdt.

Topservice en topprodukt!!!

Mijn Iphone Xr besteld, binnen 2 dagen geleverd. Produkt ziet er als nieuw uit. Ben er helemaal blij mee

heel prettig

Zeer prettige en makkelijke manier om je rekening te betalen, goede service! en ik hoop dat dit mogelijk wordt bij meerdere webwinkels

Geweldig en zonder rente In drie keer en je bent er. Makkelijker en snel. Zou her zo weer doen

In3 mijn nieuwe vriend

Lekker makkelijk grote aankopen doen en in 3 delen betalen. Handig en zonder tijdrovende aanvragen.

Waarom in 1 keer betalen als het ook in 3 kan?

Gaat allemaal makkelijk, goede service en elke maand makkelijke betalen via link

Prima geregeld

Aanschaf , bezorging en afhandeling betaling prima. Ruim van tevoren bericht dat er weer een termijn betaald moet worden.

Met in3 geen problemen gehad.

Wel heb ik 80,- kosten moeten betalen aan fastfurious voor die in3 bestelling. Hiervan stond op hun web-site niets vermeld anders had ik er waarschijnlijk geen gebruik van gemaakt.

Een prima plan om iets te betalen in 3x

Het was heel fijn dat ik het apparaat in 3x kon betalen

Gemakkelijk

Het ging makkelijk

Alles netjes afgehandelt

Ik heb mijn bestelling bij de webshop geannuleert, maar heb netjes mijn geld terug gekregen. Ook het betalen anzich gaat makkelijk en is goed geregeld.

Zeer tevreden.

Mooi material.

goede service, ze doen wat ze beloven

op tijd een bericht voor de volgende betaling, perfect.

uitstekend

Waarom uitstekend? Dit is om dat in3 mij heel goed geholpen heeft met een webwinkel waar ik iets kocht en dat binnen 24 uur terug stuurde. Helaas heeft het 10 werkdagen geduurd eer dat de creditnota klaarstond en daarna nog ruim 22 dagen voordat het geld weer terug was bij in3. In3 heeft mij daarbij erg goed geholpen, ik zal de naam van de webshop maar niet benoemen maar 1 ding is zeker ik zal daar nooit meer bestellen.

zeer tevreden

snel geregeld goede service zeer tevreden

Geweldig dat er een mogelijkheid is om producten aan te schaffen als je niet de mogelijkheid hebt om het gehele bedrag in 1x te betalen. Ik maak veelvuldig gebruik hiervan en ben meer als tevreden over de geboden service. Rondom fantastisch!

Goede ervaring erg coulant.. ideaal voor het in stappen kopen van een scooter

Het is in eerste instantie een super goede ervaring om het bedrag in 3 termijnen te doen. Verder is het geen probleem als je tijdig communiceert om een extra betaling in te lassen bij financiele tegenvallers. Echter is de communicatie met de klantenservice wel erg vaag en slecht vind ik... gemaakte afspraken worden niet bevestigd.. of genoteerd waardoor er meerdere herhaalde contact momenten nodig zijn van de consument.. Maar al met al een prima ervaring en dus wat mij betreft een ruime voldoende

Zeer klant- en gebruikersvriendelijk

Mooie manier om toffe meubelen te kopen. Administratie eenvoudig.

Prima! en geen addertje onder het gras

Uitstekende regeling. vooral bij de wat duurdere machines een uitkomst

gewoon een top oplossing voor als het even niet uitkomt

top ervaring geregeld binnen 2 min

Heel goed bevallen

In3 is super behalve aantal web winkels waarmee ze werken is niet eens een ster waard

Ervaring met In3 was goed. Alleen met de webwinkel directsale.nl was bagger.... En kwam ook erachter dat kijkshop nl erbij hoort...ze sturen je van het kastje naar de muur... Maar In3 bedankt voor de hulp om toch met ze in contact te komen... Corona en onderbezetting mag geen excuus zijn! Zodra In3 met wat betrouwbaarder web winkels gaat werken zal ik waarschijnlijk weer wat bestellen via In3

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.