Goede winkel.

Goede service vanaf bestelling tot levering.

Wszystko w porządku

Świetna sprawa z tymi ratami. Polecam

Heel fijn bij grotere aankoop!

Heel fijn om in 3 termijnen te kunnen betalen zonder extra kosten bij een grotere aankoop. Ik ben er heel tevreden over. Je krijgt pp tijd een mail wanneer de betaling moet gaan plaats vinden en het is heel makkelijk.

Snel geleverd en vriendelijk

Ik bent blij dat ik in 3 termijn kan betalen, was ik helemaal blij.

professionel en correct

Ik heb de deelbetalingen als zeer prettig ervaren. Dat je op tijd wordt geïnformeerd en met een klik hebt betaald. De informatie over je saldo en wat er nog open staat is zeker consumentvriendelijk.

super regeling

goede en betrouwbare regeling en snelle service

Persoonlijk contact met klantenservice top!

Nadat de bestelling door de webwinkel geannuleerd was het wachten op terugbetaling door in3. Het had wat voeten in aarde (oud en nieuw zat er ook tussen), maar uiteindelijk tot volle tevredenheid opgelost. Werd gebeld door een zeer aardige en oplossingsgerichte medewerkster. Binnen een paar uur stond het bedrag weer op mijn rekening.

Samenwerking met Emma kan veel duidelijker.

In 3 is zeer snel in het reageren op vragen cq. Beoordelingen. Bieden ook goede hulp wat betreft de bemiddeling met Emma. Echter om terugbetaling van Emma bestaat nog voor onduidelijkheden. Geven elkaar “ de Schuld” van het feit dat er niet wordt terugbetaald. MAAR NOOIT MEER BESTELLEN BIJ EMMA MATRAS

Hartstikke fijn

Het is natuurlijk heel fijn wanneer mensen die zeer weinig te besteden hebben terug kunnen vallen naar een renteloos manier om in termijnen te betalen. Ik ben één van die velen en dat bevalt tot nu toe heel goed. Ik hoop dat in3 meer winkels kunnen overhalen om dit te realiseren en ook voor ons dus deze manier van betalen.

Top service!

Heel fijn bestellingen online aankopen. Makkelijk betalen en je hoeft je verder geen zorgen te maken. Advies zou zijn alleen om toch even van begin tot eind van maand tijd te hebben om te betalen. Simpelweg omdat er veel mensen zijn die niet op vaste dagen salaris ontvangen. Verder helemaal nice!

Goede site gespreide betalingen zonder rente of kosten!

Leuk en makkelijk

Laptop

Laptop

Alles netjes geleverd en goede service

Heb ik al in de zin hierboven aan gegeven

Vriendelijke medewerkers en helpen heel goef

Zeer klantvriendelijk

Duidelijke uitleg, en tijdig bericht wanneer de volgende betaling grdaan moet zijn. Ook kun je al eerder het resterende bedrag betalen. Ideaal, zonder bijkomende kosten!

Chapeau

Prima verlopen aanrader

Echt super fijn

Ik ben echt blij met dit bestaat soms wil je iets bestellen maar dan heb je het net niet rond dan is dit betaal middel ideaal. En 3 termijnen vind ik persoonlijk veel fijner dan dat je jaren er over doet om iets te betalen en ook nog met rente. Ik raad het iedereen aan als je het even niet kan betalen maar wel op een korte termijn dan is dit echt een ideaal betaal middel. Ik hoop dat er meer winkels bij gaan aansluiten.

Geweldige service

Als hier boven

Goede service. Alles netjes afgehandeld kwa betalingen.

Hele prettige ervaring

Hele goede behandeling. Heel tevreden over product en levering. Optijd geleverd en op de dag waarop deze zou plaatavinden. Verder is de betalen in3 ook heel soepel verlopen.

Geweldige manier van gespreid betalen.

Zeer goede ervaring en ik maak er indien voorhanden zeker gebruik van.

Super geregeld

Het is super geregeld je kan nooit mis lopen want je krijgt paar dagen van te voren een bericht dus je vergeet het nooit....super

Heel goed verlopen en heel duidelijk

Zeer soepel en kosteloos verlopen

Mooie service om zonder bijkomende kosten in 3 keer te mogen betalen

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.