Heeeeerlijk!

Heel blij met in3! Bepaalde spullen die je liever niet in één keer wilt betalen kun je lekker in drieen betalen, perfect! Je wordt op tijd gewaarschuwd wanneer je een termijn moet betalen. Zeer tevreden mee!

Echt blij

Ik heb een mooie horloge gekocht en in 3 keer betalt zonder rente echt gooie ervaring

Super, echt top dat dit bestaat !!

Fijne regeling, op deze mannier nu je ook iets kopen wanneer je niet meteen het geld ter beschikking hebt. Ook als er iets niet klopt of werkt word je meteen en vriendelijk geholpen.

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Fijn dat je hier kunt aangeven dat het kleed in drie delen betaald kan worden. Vond ik heel prettig en ik kan dit dan ook van harte aanbevelen.

Super geregeld

Hi I like work with in3 but I hope you kan make more than 3 tiermen

duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar

duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar. Echt een goede dienst!

Goede service, lay out van de mail mag beter.

Goede service met herinneringmails. De mail mag op het gebied van lay-out wat duidelijker.

Super fijn!

Heel fijn om gespreid te betalen, zonder gelijk hoge percentages te betalen. Zal deze optie graag nog een keer gebruiken

Super! Maak er ook nog een payin6 bij en dan zijn we helemaal tevreden ;)

De mailtjes komen relaxt over, niet opdringerig, en het is top om een groot bedrag in termijnen te mogen betalen, en dat zonder rente!! Ik ben erg blij. En ook blij dat alles afgerond is! Dan kan ik met een goed gevoel zeggen dat het officieel mijn bed is. Super bedankt.

Geen rente, gemakkelijk betalen

Ze beloven wat ze omschrijven, geen rente, gespreid betalen

Betrouwbare, eerlijke, snelle service

Via een duidelijke, sympathieke uitleg word je begeleid door het makkelijke en snelle betalingsproces. Je krijgt direct per sms en mail een helder overzicht hoe het verder verloopt. Keurig op tijd een herinnering om te betalen, geen onnodige reclames en echt geen extra kosten. Kortom: geweldig betaalmiddel als je niet in één keer kan betalen! Warm aanbevolen :)

Gewoon perfect

Bij vele bedrijven is dit niet mogelijk met een BKR registratie en bij in3 is dit wel mogelijk! Hartelijk bedankt...

Zijn de tafelbladen wezen bekijken. Vriendelijk ontvangst en heel goed geholpen. In 3 termijn betaling mogelijk. Aanrader.

Ik zou dit zeker aan anderen aanbevolen

geweldig

Door faillissement en ziekte, ( lymfklierkanker en open hartoperatie) werkeloos geworden en deels afgekeurd Dus weinig inkomen en dan kan je nergens terecht. Auto... te duur, fiets...geen longinhoud,.....brommer...geen geld genoeg banklening....wegwezen meneer. shit Wat was ik blij toen ik jullie aanbod in3X betalen op internet las, Brommertje besteld en rijden maar. Dus voor mensen zoals mij is deze regeling harstikke goed. Mooi brommertje........ heel blij mee bedankt en groetjes Willem Jonkman

In3 biedt een geweldig alternatief als je een groot bedrag niet 1x af kan staan

Geweldige service. Duidelijk wanneer er betaald moet worden. Bovenal renteloos, waardoor het ook vooral "eerlijk" blijft. Mooie ervaring, kortom een echte aanrader!

Koelkast

Ales was goood

Mijn dochter had een laptop nodig voor haar MBO4 opleiding. Dit was de meest geweldige oplossing. Ik heb geen liggend geld maar door in3 kon ik een knappe laptop voor haar bemachtigen.

Perfecte afhandeling

Professionele benadering en opvolging

Gemakkelijk zonder kosten iets in 3 termijnen/maanden betalen.

Uitstekken

Goede ervaring

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.