geweldig!

Heel fijn ook dat je hier in 3 termijnen kan betalen! Snelle levering ook!

In3 in die tijden absoluut nodig !

Kort geleden ben ik via dit systeem shoppen begonnen en ben zeer blij mee . I.v.m. deze algemene situatie rondom ons In3 komt net zoals een absoluut nodige zonneschijn, in deze monotone grijze economische dagen .. Daarom nu meer en meer vraag ik me af ....... Mocht mogelijk shoppen *In4* systeem maken, zal ev. ook online shoppen beter en meer en groter met nog meer shopping activiteiten en klanten kunnen worden ? ?

Prima optie

Positief

Ok

Fijne

Heel tevreden

Door de regeling heb mooi mijn kapotte droger kunnen vervangen . Zonder deze regeling had 3 maanden moet sparen nu kon 8k het meteen vervangen! Top

Helder overzicht en geen verborgen kosten

Een tafel in drie termijnen betaald terwijl ik hier eigenlijk geen voorstander van ben. Het betalen was makkelijk via de betaallink en de betaalverzoeken kwamen ruim op tijd. Ik denk dat ook de reputatie van de aangesloten partijen de betrouwbaarheid ten goede komt. Al met al een prima proces.

Ik beveel deze manier van betalen een ieder aan. Zij sturen ruim op tijd een herinnering om te betalen en klantenservice is top!

Super ervaring qua het kopen van dingen wat ik anders niet had gekunt! En wat helemaal top is dat je echt goed geholpen word. Ben super blij met in3. En helemaal met de mvr yntze die mij geholpen heeft! Dank u wel!

Ontzettend handige en klantvriendelijke dienst

Ik ben zeer te spreken over in3! Inmiddels tweemaal een product via deze betaalmethode aangeschaft en kan het niet anders omschrijven als makkelijk. Makkelijk omdat het grote uitgaven net wat beter te budget-technisch te managen maakt, omdat je er geen omkijken naar hebt (heldere communicatie via e-mail over status van betalingen en herinneringen voorkomen het vergeten te betalen voor een uiterste betaaldatum) en tot slot omdat contact met de klantenservice je daadwerkelijk verder helpt en er vanuit het perspectief van de klant wordt meegedacht (in tegenstelling tot 99,99% van bedrijven in de financiële dienstverlening). Het aanvankelijke tegenargument dat ik in3 had (dat het “boven je stand” leven in de hand werkt met financiële problemen tot gevolg) gaat eigenlijk niet op, de periode tussen de eerste betaling (bij bestellen) en de laatste (de derde termijn) is met 60 dagen te kort en de termijnbetalingen te hoog om iets aan te schaffen dan normaal gesproken buiten je bestedingsruimte valt. Maar het geeft wel de ruimte om een grote uitgave pijnlozer, overzichtelijker en flexibeler te doen.

Zeer gemakkelijk!

Het was een redelijk dure aankoop, waar ik overigens heel blij mee ben, en dit was een ideale manier van betalen, daar mijn militaire invaliditeit pensioen nog niet binnen was. Geen rente en ik ga mezelf niet in de schulden steken. Ideaal concept!

Heel handig

Heb vaker spullen via in3 gekocht, lekker gespreid betalen. Erg handig. Zeker een aanrader!!

Ideaal

Het is ideaal om zo te kunnen betalen. Als je niet in 1 keer een aardig bedrag kan neer leggen gewoon in 3 keer een stuk beter.

Super en duidelijk!

Makkelijk en erg duidelijk.

Zorgeloos betalen in drie termijnen, Perfect!

Snel geregeld

Zeer prettig

Gemakkelijk

Een goede manier om een grote aankoop te kopen als je niet zo veel geld hebt.

soms iets veel berichten

ik kreeg vaker bericht en 14 dagen voor betalingstermijn. Dat is niet wenselijk. ik zou graag de optie via automatisch incasso willen en dan na 4 weken afschrijving

Geweldig.

Leuke en btrouwbare instelling en ervaring opgedaan ,ga zo door ,uitstekend.

helemaal top

snelle levering en fijn dat het in 3 keer betaald kon worden

Goede info. Ik vindt het top dat je op deze manier een klein bedrag zo kan betalen. Is denk ik voor veel mensen een uitkomst. Alles wordt netjes en op tijd aangegeven.

Ideale manier van betalen.

Ik heb dit voor het eerst gedaan, en ik vond het ideaal. Ipv in één keer een groot bedrag betalen kan het in 3 keer en zonder rente. Ik denk dat ik hier wel vaker gebruik van ga maken.

Ben zeer tevreden.

Netjes op tijd doorgeven van betaling. Vriendelijke taal gebruik.

Prima regeling, zonder rente het bedrag in 3 termijnen afbetalen.! Kreeg op tojd bericht wanneer de volgende termijn betaald moest worden.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.