Heel erg fijn.

Super fijn om een wat duurdere bestelling in 3 termijnen te mogen betalen. Dat is mij heel goed bevallen.

Geweldig!

Bestelling ging makkelijk en de levering verliep goed. Netjes ingepakt en in de gang neergezet! Ik heb zo een mooie huiskamer nu!!!

Zeer goed!

Ik leefde in de veronderstelling dat de termijnen automatisch zouden worden geïncasseerd via mijn bank. Dit was / is niet het geval. Als gevolg hiervan betaalde ik de termijnen te laat. Dit leverde geen enkel probleem op. Waarvoor alsnog mijn dank.

Goede service en mooi product

Handig

Als je deze tijd krap zit dan is dit wel de juiste oplossing. Mvg, Davy.

easy and seamless

I was really happy to be able to split the payment of my new mattress in 3, without any extra costs. Paying with in3 was straightforward, it worked seamlessly and yeah, I wish I could use this every time I need to make a rather expensive purchase :)

Prima verzorgd.

Geen zorgen om te vergeten Netjes op tijd bericht gekregen iedere keer weer. Tot op heden het beste wat ik mee gemaakt heb. Grote klasse.

Fijn geregeld!!

Zo kon ik toch de airfryer die ik graag wilde hebben!

Ze houden ook rekening met de klanten

Heel fijn dat het zo kan voor de kleine portemonnee

Erg handig! En fijn iedere maand een herinnering. Mvg

Renteloos en gemakkelijk. Vooral voor de dure aankopen. Goed geholpen.

Hele fijne service dat verspreid betalen zonder bijkomende kosten mogelijk maakt. Voor elke termijn ontvang je tijdig een bericht zodat je genoeg tijd krijgt om de betaling te voldoen.

Geweldig!!!!

Geweldig dat je in termijnen renteloos kan betalen.

Fijn

Het betalen in 3 termijnen hebbennwij als erg prettig ervaren. Het kostte ons niets extra's, hadden het betreffende artikel al in huis en werden herinnerd wanneer het zover was om weer te betalen, zonder gedoe

Super overzicht

Makkelijk om in 3 keer te betalen en ook nog zonder rente. Op tijd een melding wanneer je weer mag betalen.

Aan te raden bij een grote aankoop

Goed bevallen aangezien ik het volledig bedrag niet in één keer kon betalen. Blij dat gespreid betalen een optie was.

Ik had en jas gekocht bij Tip de bruin en had het in3 betaalt wat en top service en betrouwbaar ik ga het vaker gebruiken

Nieuwe ervaring

Het betalen in drie termijnen is prima bevallen. Je wordt keurig geïnformeerd als een termijn vervalt. Ook fijn dat je niet de gehele aankoop voorafgaande aan de levering behoeft te betalen.

Top! Duidelijk en snel verwerkt.

Erg veel moeite doen om te zien wat ik betaal.

Ik vind het erg vervelend dat ik niet zoals bij klarna kan zien wat ik aan het betalen ben. Het zou fijn zijn als er een overzichtje bij staat van je bestelde product wat je gaat betalen. Houd het iets overzichtelijk voor iemand met meerdere bestellingen bij 1 winkel.

Prima geregeld.

Prima geregeld

De betalingen werden in 1 overzicht weergegeven. De betaaldata ook. Verder was het zo ingericht datop de betaaldata met maar een paar handelingen de betaling uitgevoerd kon worden. Na het afronden ontving ik meteen een mail dat een ( deel) betaling ontvangen was. Top service

Goede klanten service

Kan gewoon bestellen en snel

Geweldig regeling

Zo kunnen mensen toch dingen kopen wat ze niet in 1 keer kunnen betalen.

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.