Prima service verlening

en daardoor voor velen een goede oplossing.

Perfect.

Mijn ervaring met pay in 3 is perfect.

Fijn dat je verspreid kunt betalen dat vindt ik een goede service en heel vertrouwd.

Levering gaat prima

Als de goederen zijn binnen gekomen, gaat de afhandeling in goed tempo

Slechte communicatie

Meerdere keren gemaakt,met in3, over een betaling wat ik retour zou ontvangen, wat mis communicatie geweest , maar netjes opgelost

Betaalgemak

Heel handig als je even spreiding wil van het totaal te betalen bedrag. Normaal wacht ik dan even een paar weken totdat ik het totaalbedrag bijelkaar heb en bestel dan pas het product. Nu kan ik het direct bestellen, ontvangen en gebruiken zonder rente te hoeven te betalen, ideaal!

Geen rente ja doeiiii

Geen rente of andere kosten Toch word er **,** aan kosten in rekening gebracht

netjes op tijd en netjes verzorgd

Fantastisch!!

Behalve dat het idd heel goed werkt via een app is er ook een mogelijk om persoonlijk contact te krijgen met zeer vriendelijke en behulpzame medewerksters. Toen door omstandigheden ik mijn aankopen moest retourneren kreeg ik netjes binnen 5dagen mijn aanbetaling terug!

Goed aangeboden service

Heel positief dat dit kan. Op deze manier kun je grote uitgaven spreiden zonder je daarvoor in de schulden te steken. Je krijgt netjes iedere keer een mail wanneer je volgende betaling klaar staat en na betaling weer een mail dat je voldaan hebt. Keurig geregeld allemaal.

In1 woord SUPER

In1 woord SUPER. Alles duidelijk en 0% rente.

Prijs kwaliteit oké

Had iets meer verwacht van de kwaliteit van Satijn.....

Prima, vlotte behandeling

Goede en snelle service en fijn dat ik in delen kon betalen

Duidelijk en snel

Prettig

Het kwam me even niet uit qua financiën dus dit was de perfecte oplossing!

Zorgeloos winkelen

Mijn eerste ervaring met in3 is geweldig bevallen. Ik heb een dure aanschaf gespreid kunnen betalen, zonder extra kosten. Ik werd goed geïnformeerd per mail. Wat mij betreft gaan meer winkels met hen samenwerken

Geweldig en een uitkomst dat je het even kan spreiden.

Ervaring een 10

Snelle levering en de betaling in termijnen wa ook top. Een aanrader

Super in 3 keer betalen zonder rente.

Ik ben heel blij met mijn Dyson steelstofzuiger wat een enorme zuigkracht heeft en een fluitje van een cent om het venster schoon te houden. Ik weet zeker dat ik hier terugkom bij een volgende bestelling.

Goed service

Uitstekend customer service

Toppy!!

Uitstekend service!

echt een super optie

Geweldig om een aankoop in 3 termijnen te kunnen betalen zonder extra rente of moeilijk gedoe eromheen

Fijne ervaringen

Het is makkelijk als je het geld niet in één keer hebt en nu in drie termijnen kunt betalen is echt ideaal

Zeer prettig

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Hele fijne communicatie via de mails/ aankondigingen die ik binnen kreeg. App is prima maar nog in ontwikkeling. Ik had met spoed een nieuwe fiets nodig voor m'n dochter. Dit was een goede oplossing voor ons.

PRIMA

Prima regeling 3maandellijks termijn afbetalen

Meerenakkerplein 5

5652BJ Eindhoven

+31883993333

Over in3

In 3 keer betalen met 0% rente. Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Met in3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen. De eerste betaling op de dag van je aankoop, 30 dagen later volgt de 2e betaling en na 60 dagen doe je betaling nummer 3. Zonder kosten; je betaalt geen cent meer dan wanneer je in één keer betaalt. In3 maakt je favoriete producten bereikbaar.