Aangekochte riem

Heel teleurgesteld in de service. Ik heb hen via Instagram gecontacteerd om te vragen naar de lengte van de riemen en gaf door dat mijn huidige riem 95 cm is. Op basis daarvan raadden ze me aan om maat 95 te bestellen. Toen ik de riem ontving, bleek die echter 105 cm te zijn. Het lijkt me toch een kleine moeite om de maten correct na te meten. Nog vervelender is dat ik hen opnieuw heb gecontacteerd, maar sindsdien geen enkele reactie meer heb gekregen. Jammer, want zo ga je niet met klanten om.

Great

Great

Twee verschillende kleuren schoenen ontvangen

Hier is een verbeterde versie van je tekst: Ik heb onlangs schoenen in de sale gekocht, maar ontdekte dat de ene schoen een lichtere kleur had dan de andere en dat de schoen beschadigd was. Toen ik contact met heb opnam, kreeg ik als antwoord dat dit het risico is van het kopen van sale-artikelen. Ik heb ze echter gewezen op artikel 5 van hun website, waarin staat: “Alle producten zijn voorzien van een omschrijving en één of meerdere afbeeldingen, waarbij de omschrijving en de afbeeldingen tezamen een voldoende gedetailleerd en waarheidsgetrouw beeld geven van de producten, zodat de consument het aanbod goed kan beoordelen.” In mijn geval komt de ontvangen productomschrijving en afbeelding niet overeen met het geleverde artikel. Ik heb geen reactie meer van hun vernomen

Perfect ! Snelle verzending

Al meerdere keren gekocht bij De Rode Loper! Altijd tevreden geweest !

fast shipping!!

good service!!

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Excellent

Wonderful products Great prices Excellent service

Horrendous lack of customer service

Per guidance and policy, I sent an email to return a product. No response, even after several follow up emails. Complete lack of customer service, and now stuck with a product that I don't want.

Snel en altijd betrouwbaar

Snel en altijd betrouwbaar

Great service

Received package promptly and am delighted with the bag. Thank you.

Online bestelling, snelle bezorging, met zorg verpakt.

Amazing

Het was al de volgende dag in huis! Super tevreden over de levering en je krijgt gelijk een mail van waar m’n pakketje is en alle informatie!

Topmerken

Alles wat je mag verwachten van een website met deze merken! Gewoon top en superblij met mijn schoenen

Super snel geleverd

Mooie collectie

Zeer snel, betrouwbaar en goed

Zeer mooie schoenen online besteld voor een heel goede 'sale' prijs. Helaas toch iets te krap en gezien 1 maat groter weer beschikbaar was de ontvangen schoenen meteen teruggestuurd en de grotere besteld. Binnen 1 dag alles keurig afgehandeld en nieuwe mogen ontvangen, geld voor de retour een dag later teruggestort door hen. Alles in alles gewoon top, en heel blij met de schoenen én de afhandeling door de Rode Loper

Mijn bestelling was goed verpakking en heel snel gekregen

Bestelling na 17 dagen nog niet ontvangen

Via ups gestuurd en bestelling nog niet ontvangen

Goede service.

Prima boetiek.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Netjes verpakt en snel geleverd. Ben SUPER blij met mijn aankoop van jullie.

goede service en snelle levering

Great experience for years - quick delivery after order and good service thx

Zeer goed verpakt en snelle levering!

Zeer prettig online winkelen

Zeer slecht, nooit meer!

Op 23-05-24 schoenen besteld 421 euro. Staat op geleverd maar niet gekregen. Dan kan je het zelf dus uit gaan zoeken ze doen werkelijk nergens moeite voor. En als ze dan eenmaal de uitkomst hebben kan je nog ff extra wachten totdat ze je op de hoogte brengen. Alles bijelkaar 6 weken geduurd voordat ik mijn geld terug had. Koop hier nooit meer iets super slechte service BAH

ALLES TIPTOP in orde.

Vlotte service, mooie promo, vriendelijke communicatie. Alles prima in orde dus!

Mooie merken

Mooie merken en snelle verzending.

Hoogstraat 26

2513AP Den haag

Over De Rode Loper schoenen

DERODELOPER schoenen is dé exclusieve omni-channel multibrand store van Nederland. Hier shop je de allernieuwste trends op het gebied van schoenen, sneakers, tassen en accessoires van meer dan 30 designer merken voor mannen, vrouwen en kids! Ontdek bij DERODELOPER internationale top designers als Alexander McQueen, Tom Ford, Dsquared2, Valentino, Burberry, Off White, Amiri, Givenchy, Moncler, Saint Laurent Paris en Balenciaga. Op onze snelle en gebruiksvriendelijke webshop vind je inspiratie voor elk moment. Sneakers, stoere boots of high heel shoes met een te gekke tas die jouw outfit compleet maken. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in DERODELOPER. Op DERODELOPER.com vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je wordt direct op de hoogte gehouden van alle New Arrivals, acties, aanbiedingen en meer! Of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter en sluit je aan bij onze >175k fanbase. DERODELOPER verzend wereldwijd en snel met UPS. Klanten woonachtig buiten de Europese Unie (EU) zijn vrijgesteld van BTW. Daarnaast betaal je gemakkelijk met elke gewenst betaalmiddel en zijn we aangesloten bij Trusted Shops voor jouw online veiligheid. Zo shop je zorgeloos online. Ontdek ook de interactieve winkel van DERODELOPER in het centrum van Den Haag, vlakbij het Koninklijk paleis aan het Noordeinde. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, onze uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer shoes. Wordt warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door de unieke mix schoenen, tassen en accessoires van de allerbeste designers ter wereld. Voor de mannenkleding verwijzen we je graag naar onze mannenmode winkel CREDO, gevestigd tegenover DERODELOPER of kijk op www.credomen.com. COME IN AND EXPERIENCE YOUR RED CARPET MOMENT Hoogstraat 26-28 2513 AS DEN HAAG [email protected] +31 (0)70 365 02 55