Bestelling netjes geleverd

top zaak!

Zeer goede ervaring

Snelle levering , keurige afhandeling. Alleen ik vind de bezorgdienst UPS zeer slecht, als je niet thuis bent. Gooien ze geen briefje in de bus waar je het moet ophalen. Ik heb met UPS geen goede ervaringen

goede service

snel geleverd,

Amazing experience

Voordelig, snel en nauwkeurig.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Geweldige service

Snel & correct

Mijn bestelling is hartstikke snel verstuurd (ik meen dezelfde dag) en daardoor snel in huis. Pakket netjes ontvangen, ik ben er blij mee!

Top bedrijf!

Veel keuze en snelle levering Top!

Excellant

Good price and ship fast

Top!Top!Top!Beste prijs, snelle bezorging.Perfect verpakking.

Top!Top!Top!Beste prijs, snelle bezorging.Perfect verpakking.

Ik ben tevreden

Top winkel en service!!

Ik kom al 29 jaar met heel veel plezier hier en altijd een top service! Mooie en brede aanbod! Altijd een warme ontvangst! Leuk en vriendelijk personeel!

gewoon super goed

mooie schoenen en snelle levering

Product goed ontvangen zoals verwacht.

Snelle en goede service

Betrouwbare site met mooie merken

Product original

Fijn en snel

X

Makkelijk bestellen snel geleverd

Het produkt is goed

Maar ik heb het vrijdagochtend besteld, en het kwam pas maandag!!!! Dus voor tien uur besteld, andere dag geleverd, is bij ons niet gelukt!

Tevreden!!!

Top zaak top Service zoals altijd !

Zoals aangegeven een top zaak!

Good product

Product, price & delivery at his best

Mooie schoenen vaak goede sale snel geleverd

Waar voor je geld

+ snelle levering, mocht er iets misgaan, denk ik dat jullie dit gelijk oppakken. vertrouwde site~!

Goeie service

Goede ervaring en service Aardig en behulpzaam.

Goede snelle levering

Heel snel en goede communicatie goede site

Hoogstraat 26

2513AP Den haag

Over De Rode Loper schoenen

DERODELOPER schoenen is dé exclusieve omni-channel multibrand store van Nederland. Hier shop je de allernieuwste trends op het gebied van schoenen, sneakers, tassen en accessoires van meer dan 30 designer merken voor mannen, vrouwen en kids! Ontdek bij DERODELOPER internationale top designers als Alexander McQueen, Tom Ford, Dsquared2, Valentino, Burberry, Off White, Amiri, Givenchy, Moncler, Saint Laurent Paris en Balenciaga. Op onze snelle en gebruiksvriendelijke webshop vind je inspiratie voor elk moment. Sneakers, stoere boots of high heel shoes met een te gekke tas die jouw outfit compleet maken. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in DERODELOPER. Op DERODELOPER.com vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je wordt direct op de hoogte gehouden van alle New Arrivals, acties, aanbiedingen en meer! Of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter en sluit je aan bij onze >175k fanbase. DERODELOPER verzend wereldwijd en snel met UPS. Klanten woonachtig buiten de Europese Unie (EU) zijn vrijgesteld van BTW. Daarnaast betaal je gemakkelijk met elke gewenst betaalmiddel en zijn we aangesloten bij Trusted Shops voor jouw online veiligheid. Zo shop je zorgeloos online. Ontdek ook de interactieve winkel van DERODELOPER in het centrum van Den Haag, vlakbij het Koninklijk paleis aan het Noordeinde. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, onze uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer shoes. Wordt warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door de unieke mix schoenen, tassen en accessoires van de allerbeste designers ter wereld. Voor de mannenkleding verwijzen we je graag naar onze mannenmode winkel CREDO, gevestigd tegenover DERODELOPER of kijk op www.credomen.com. COME IN AND EXPERIENCE YOUR RED CARPET MOMENT Hoogstraat 26-28 2513 AS DEN HAAG [email protected] +31 (0)70 365 02 55