pakket helaas niet ontvangen maar goed opgelost door credo

Pakket helaas niet ontvangen door ups, credo zelf heeft het goed opgelost ondanks dat ze gesloten zijn. netjes te woord gestaan en geholpen. Hopen dat ze snel weer open gaan!

Geweldig team

Allemaal fashion killers het hele team

Keurig netjes geholpen, zowel online als in-store

Ondanks sommige wat mindere reviews over deze zaak toch vanuit zuidoost Brabant naar Den Haag gereden voor een Lardini colbert. Ik werd keurig geholpen en ben geslaagd voor een mooi colbert. Eergisteren nog een zelfde colbert online gekocht en telefonisch nog een verzoekje gedaan wat heel leuk werd opgepakt. Ik kan niets anders dan deze zaak aanraden: top merken, mooie zaak en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Pakket nog steeds niet geleverd na drie weken.

Ik heb een bestelling geplaatst, op 9 januari, die zou 11 januari geleverd worden. Daarna maandag 13 januari, weer niets. Daarna was het pakket kwijt, maar nu is het nog altijd niet terecht.

Kapot product ontvangen, gemeld en geen reactie gehad

Ik heb 4 overhemden besteld. 3 waren prima. Eentje werd kapot geleverd. Vervolgens een melding gemaakt maar geen enkele reactie gekregen, ook niet na herinnering.

Veel keus en mooie aanbiedingen

Alles snel en voor een goede prijs Alleen jammer dat de verzendkosten hoger dan standaard zijn en met UPS dus levertijd is vaak paar dagen later Jammer dat ze er mee stoppen

Zeer slecht

Wij hebben een verkeerd artikel geleverd gekregen. Helaas zijn we hier pas achter gekomen na het dragen van het artikel. Op mijn mail heb ik als antwoord gekregen dat ik het artikel ongedragen op eigen kosten retour mag sturen. Dit kan natuurlijk niet als ik in de mail aangeef dat het al gedragen is. Jullie leveren sowieso iets verkeerd en reageren niet meer op de mail die ik later heb gestuurd. Voor ons dus geen aanrader om hier te bestellen.

En aanrader

I like this store

recommend! This store always produce nice products.

Niet goed

Ik heb een jasje gekocht met 70% korting, deze was veel te klein maar mag niet worden geruild ivm uitzondering in sale. Op online aankopen heb je een 2 weken zicht termijn dit is wettelijk bepaald ook al is het sale. Ik 2x gemaild om te vragen of het jasje terug mocht op mijn mails is niet gereageerd, het jasje maar aan mijn zoon gegeven die 20cm korter is en het wel past, toch nog nog iemand blij, maar niet de koper.

Goed service·

Altijd topmerk

Briljante brands

Attent en mooie brands

Ik bestel hier al jarenlang mijn kleren. Altijd de mooiste designer stukken.

Mooie artikelen, mooie duidelijke foto's en snelle levering.

Heel goed, vriendelijk en alles volgens afspraak.

Heel goed, vriendelijk en alles volgens afspraak

Snel geholpen en afgehandeld!

Fijn en snel bezorgd bij een online bestelling.

Prima webshop. Mooie collectie, goede aanbiedingen en snelle nette verzending

Top geweldig!!

Ruime keuze

Ik betaal voor levering maar de bezorger wilt pakket niet bezorgen

Ik moest zelf me pakket van het sorteer centrum halen omdat de bezorger het niet wou bezorgen. Je betaalt voor verzend maar er wordt half werk gedaan.

Top Service

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Credo! De bestellingen worden altijd snel en efficiënt geleverd. Het brede assortiment biedt voor ieder wat wils, waardoor ik altijd iets leuks en passends kan vinden. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondkijken, bij Credo vind je gegarandeerd iets dat je aanspreekt. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen!

Pity they forgot the birthday message

Arrived and package ok, but they forgot the birthday message

Top winkel, vriendelijke mensen

Top winkel, vriendelijke mensen!

Al jaren super

Al jaren super

Prettige aankoopervaring

Het product was goed verpakt en snel geleverd.

Hoogstraat 27

2513AP Den haag

Over Credo mannen

CREDO mannen is dé exclusieve multi-brand luxury store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 internationale designer mannenmode merken. Ontdek bij CREDO luxe merken als Tom Ford, Alexander McQueen, Amiri, Off White, Valentino, Givenchy, Balmain, Moncler, Dsquared2 en Balenciaga. Op onze gebruiksvriendelijke webshop vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je stijlen door onze stijladviseurs in de CREDO mannen winkel in Den Haag. De unieke mix van designer merken bij CREDO valt goed in de smaak bij onze klanten. De jongere scoren graag items van Off White en Dsquared2. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Dolce & Gabbana. Zij stijlen dit casual met een poloshirt van Neil Barrett of Moncler. In de CREDO mannen webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je wordt direct op de hoogte gehouden van alle New Arrivals, acties, aanbiedingen en meer! Of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter en sluit je aan bij onze meer dan 100k grote fanbase. Wereldwijd verzenden wij veilig en snel met UPS. Klanten buiten de Europese Unie (EU) zijn vrijgesteld van BTW. Daarnaast betaal je gemakkelijk met elk gewenst betaalmiddel en zijn we aangesloten bij Trusted Shops voor jouw online veiligheid. Zo shop je altijd zorgeloos en verzekerd online. Ontdek ook de CREDO mannen winkel in Den Haag. Ervaar in dit interactieve warenhuis de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe outfit. Wordt warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je elke keer weer verrassen door een continue aanbod van nieuwe fashion items. WE ONLY PROVIDE YOU WITH THE BEST CREDO mannen Hoogstraat 27 NL - 2513AP DEN HAAG [email protected] +31 (0)70 345 16 17